22 Μαρτίου 2017

Ασυγκράτητο ζευγάρι έγινε τσακωτό να κάνει σεξ στο μπαλκόνι και το βίντεο έγινε viral

Το μοναδικό που φαίνεται να τους «προστατεύει» από τα αδιάκριτα βλέμματα είναι τα κάγκελα του μπαλκονιού

«Διάσημο» σε όλο τον κόσμο έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα ασυγκράτητο ζευγάρι που έγινε τσακωτό να κάνει σεξ μέρα μεσημέρι σε μπαλκόνι διαμερίσματος.

ΦΩΤΟ-Γελάει ο Άδωνις με την υποκριτική επίσκεψη Τσίπρα στον Πανάγιο Τάφο

"Και σήμερα πήγε ο @atsipras στον Πανάγιο Τάφο....απίστευτοι τύποι" έγραψε ο Άδωνις στο Twitter με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη Τσίπρα στα Ιεροσόλυμα και αναδημοσίευσε το παρακάτω tweet του Νίκου Παππά από το 2012:

Λονδίνο-Μπάχαλο με την ταυτότητα του τρομοκράτη-Αυτός που ανακοίνωσαν είναι φυλακισμένος

Ο τραυματίας που εμφανίζεται στις φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα διεθνή Μέσα δεν είναι ο Αμπού Ιζαντίν, ο οποίος φέρεται να κρατείται στις βρετανικές φυλακές - Ερωτηματικά για το ποιος είναι τελικά ο δράστης

Το Βερολίνο για την "υπογραφή Μητσοτάκη" - ΒΙΝΤΕΟ

Η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών επιβεβαίωσε σε σημερινές της δηλώσεις το αίτημα του ΔΝΤ για αποδοχή μελλοντικών μέτρων από την αντιπολίτευση στην Ελλάδα. Στη συνέχεια, ωστόσο, ανέφερε ότι το Ταμείο απέσυρε αυτή την πρόταση.

Ο Πολάκης καρατομεί (και) τον διοικητή του Τζανείου-Θα βάλει νοσοκόμα στη θέση του

Οι καρατομήσεις δεν έχουν τέλος.

Τελευταία… «επιτυχία» του Παύλου Πολάκη είναι καρατόμηση του πετυχημένου διοικητή του Τζανείου νοσοκομείου, Χρήστου Παπαχρήστου, κυριολεκτικά χωρίς κανένα λόγο και καμία αφορμή.

Σε ποιο μαγαζί κάνει το τραπέζι ο Τσίπρας στον Γκάμπριελ

Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει το τραπέζι στον Ζίγκμαρ Γκάμπριελ σε κορυφαίο ελληνικό εστιατόριο.
Οι δυο άνδρες έφτασαν στον Πειραιά ύπο άκρα μυστικότητα και γευματίζουν στο Βαρούλκο, στο Μικρολίμανο.

Ο γιος του Τραμπ επιτέθηκε στον δήμαρχο του Λονδίνου που δήλωσε "οι τρομοκρατικές επιθέσεις είναι μέρος μιας μεγαλούπολης"

Την ώρα που οι περισσότεροι έστελναν μηνύματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους Βρετανούς, ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ επέλεξε να τα βάλει με τον δήμαρχο του Λονδίνου.

ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΚΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ! Bουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν, πριν προλάβουν οι Τούρκοι, να γίνει άμεσα η αποκατάσταση του τεμένους Βαγιαζήτ

Να υλοποιηθεί άμεσα Ειδικό Πρόγραμμα Άμεσης Αποκατάστασης του τεμένους Βαγιαζήτ Διδυμοτείχου, ζητούν από την υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου οι βουλευτές Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΣΥΡΙΖΑ.

ΞΥΔΑΚΙ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ! Ντάισελμπλουμ: Λυπάμαι αν οι δηλώσεις μου πρόσβαλαν αλλά είμαι άμεσος και λέω αλήθειες-Δεν σκοπεύω να παραιτηθώ

Ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ εξέφρασε σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα τη «λύπη» του αν όσα είπε κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε σε γερμανική εφημερίδα πρόσβαλαν κάποιους.

ΒΙΝΤΕΟ-Ρουσόπουλος: "Σκευωρία το Βατοπέδι"-Άδειασμα Παπαγγελόπουλου: "Ήταν για μικρό διάστημα στην ΕΥΠ-Είναι γείτονας και οικογενειακός φίλος Τσίπρα"

Θοδωράκη δεν του θύμισες όμως του Νικολάκη ότι αυτός ούρλιαζε και συντηρούσε με Πρετεντέρη το θέμα επί 2 μήνες
Για υπόθεση του Βατοπεδίου μετά την αθωωτική απόφαση της Δικαιοσύνης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο πρώην Υπουργός και στενός συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

Άγριο έγκλημα στη Γαλλία: Χασάπης έσφαξε σύζυγο και τρία παιδιά και αυτοκτόνησε

Ο 46χρονος δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον χωρισμό του με τη 44χρονη γυναίκα - Ο δράστης πήδηξε στις γραμμές του τρένου
Μια μητέρα και τα τρία παιδιά της βρέθηκαν νεκροί σήμερα το πρωί στη νοτιοδυτική Γαλλία, μετά την αυτοκτονία του συντρόφου της γυναίκας ο οποίος ομολόγησε το έγκλημά του στο σημείωμα που άφησε.

ΒΙΝΤΕΟ-Μαρτυρία Ελληνίδας για την επίθεση στο Λονδίνο-Καταδικάζει την επίθεση ο Κυριάκος Μητσοτάκης

«Το νοσοκομείο St’ Thomas, όπου ήμουν μαζί με το παιδί μου για ένα προκαθορισμένο ραντεβού είναι μόλις στα 30 μέτρα από το σημείο της επίθεσης, ήμασταν πολύ κοντά στον τόπο, όπου έγινε το περιστατικό», δήλωσε στην κρατική τηλεόραση η Μαρία Αλεξόπουλου, που διαμένει στο Λονδίνο.

ΤΡΥΠΗΣΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΣΚΑ-ΕΛΑΣ: Πάνω από 8.000 συλλήψεις τον Φεβρουάριο

Εξιχνιάστηκαν συνολικά 3.114 υποθέσεις, έναντι 2.176 τον Ιανουάριο του 2017

Πάνω από 8.000 συλλήψεις πραγματοποίησε η Ελληνική Αστυνομία σε εκατοντάδες επιχειρήσεις κατά τον μήνα Φεβρουάριο, εξιχνιάζοντας σημαντικές υποθέσεις σε όλη την ελληνική Επικράτεια.

ΓΙΑΤΙ; ΞΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ Κ@ΛΟΧΑΡΤΟ Ο ΓΕΡΟΥΝ; Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ μαζεύουν υπογραφές για κείμενο εναντίον του Ντάισελμπλουμ: Ο σεξιστής χωρίζει τους Ευρωπαίους σε Βόρειους και Νότιους

[Φαντάζομαι ο Κυριάκος θα απαγορεύσει έγκαιρα στους βουλευτές του να υπογράψουν κομμουνιστικά μανιφέστα... γιατί έχω πάντως στο μυαλό μου 3-4 της ΝΔ που θα υπογράψουν με χαρά]

Χαρακτηρίζουν εξωφρενικές τις δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup που παρουσιάζει τις γυναίκες σαν «άβουλα πλάσματα που συντηρούνται από τους απολίτιστους, ουσιαστικά δεν είναι καν κυρίες του εαυτού τους αλλά παρεπόμενα των ανδρών που τις τρέφουν»

Βίντεο: Γκάφα on air για παρουσιάστρια του BBC

Οι τεχνικοί έδωσαν στον αέρα λάθος βίντεο, το έκοψαν όμως αρκετά γρήγορα ώστε να «συλλάβουν» την παρουσιάστρια να κάνει νοήματα

Λογικό είναι το ότι ενώ βρίσκεται εν εξελίξει τρομοκρατικό επεισόδιο στην πρωτεύουσα της Βρετανίας, κανείς πάνω στο νησί να μη μείνει ανεπηρέαστος. Έτσι έγινε και σε εκπομπή του BBC.

Έλληνας δικαστής στην έδρα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου

Την ικανοποίηση του εκφράζει το υπουργείο Δικαιοσύνης για την εκλογή του Έλληνα Δικαστή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και επιφανούς νομικού, με σημαντική θητεία στα διεθνή όργανα, καθηγητή Λινού Αλέξανδρου Σισιλιάνου, στην θέση του Αντιπροέδρου του Δικαστηρίου.

ΒΙΝΤΕΟ-Μυστήριο με τη βουτιά θανάτου Νορβηγίδας από ταράτσα της Θεσσαλονίκης

Από την ταράτσα στον φωταγωγό οκταόροφης οικοδομής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έπεσε λίγο πριν από τη μία μετά το μεσημέρι 39χρονη γυναίκα από τη Νορβηγία, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Γενς Σπαν (Αν ΥΠΟΙΚ): Καλύτερος φίλος των «Ελλήνων κομμουνιστών» ο Σουλτς

«Ο Μάρτιν Σούλτς δεν θα ήταν ο κατάλληλος αντικαταστάσης της Ανγκελα Μέρκελ στην καγκελαρία διότι επέλεξε να δώσει προτεραιότητα στις ανάγκες των Ελλήνων κομμουνιστών αντί για τους Γερμανούς φορολογουμένους.»

Βίκυ Σταμάτη: «Ο Άκης μου είπε ότι ο Σημίτης είναι νονός, ο Παπανδρέου είχε σκοπό να μας εξοντώσει»

«Κάποιοι άνθρωποι φέρθηκαν εγκληματικά απέναντι στον Τσοχατζόπουλο και την οικογένεια του - Αναφέρομαι στον εφιάλτη που λέγεται Ζήγρας...»

«Ο άνδρας μου είπε ότι ο Σημίτης είναι «νονός». Ο Παπανδρέου έχει σκοπό να μας εξοντώσει....». «Κάποιοι άνθρωποι φέρθηκαν εγκληματικά απέναντι στον Τσοχατζόπουλο και την οικογένεια του. Αναφέρομαι στον εφιάλτη που λέγεται Ζήγρας...». «Εγώ είμαι αυτή τη στιγμή, η φωνή και η διαθήκη του άνδρα μου, υπάρχουν πράγματα που τα έχει γράψει και θα δοθούν εκεί που πρέπει....».

Λονδίνο-BINTEO από τη στιγμή των πυροβολισμών-4 οι νεκροί-"Βρετανός" μουσουλμάνος ο δράστης

Συναγερμός έχει σημάνει στη βρετανική πρωτεύουσα, μετά το τρομοκρατικό χτύπημα που σημειώθηκε στο κοινοβούλιο.

Ο δράστης σκόρπισε τον πανικό κατευθυνόμενος προς το κοινοβούλιο, καθώς στη γέφυρα Ουέστμινστερ, που βρίσκεται πολύ κοντά, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και άρχισε να χτυπά πολίτες και αστυνομικούς με το όχημά του. Στη συνέχεια έριξε το όχημα στα κιγκλιδώματα έξω από το κοινοβούλιο, εισέβαλε πεζός στον περιβάλλοντα χώρο και επιτέθηκε με μαχαίρι σε αστυνομικούς, πριν τον πυροβολήσουν.

Και επίσημα εκτός Eurovision η εκπρόσωπος της Ρωσίας

Το 'πε και το κανε η Ουκρανία, η οποία αποφάσισε να απαγορεύσει στη Ρωσίδα εκπρόσωπο της Eurovision τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό, που φέτος διεξάγεται στο Κίεβο.

Αίσχος! Ντροπή! Καταδικάσαμε τον Σώρρα όπως καταδικάσαμε τον Κολοκοτρώνη

Απογοητευμένη ψηφοφόρος Τσίπρα... η μόνη της ΕΛΠΙΔΑ ήταν πλέον ο αγνός τρισεκατομμυριούχος Αρτέμης Σώρρας...έχασε όμως κι αυτός τη μάχη με το σάπιο πολιτικό σύστημα:

Τατσόπουλος: Κάτι πολύ άσχημο συμβαίνει στο μυαλό αυτής της παράταξης που κυβερνάει

Μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση στο Facebook έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος σχετικά με το πρόσφατο ερωτηματολόγιο που κυκλοφόρησε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάστε τι έξραψε:

Ο ΠΑΠΑΡΑΣ Μαυρίδης περιγράφει πώς πριν 3 χρόνια έμαθε ότι είναι δυσλεκτικός

[Παπάρας όχι λόγω δυσλεξίας αλλά λόγω μαλ@κίας και παρακμιακής αριστερίλας]

Ο Γιώργος Μαυρίδης έχει μοιραστεί με τον κόσμο πως δεν κατάφερε να τελειώσει το σχολείο.

Σταμάτησε στη δευτέρα λυκείου, γιατί ήρθε το χαρτί στράτευσης και ήταν ευκαιρία να κάνει τη θητεία, ώστε να μπορέσει μετά να εργαστεί χωρίς να επιβαρύνει πια τη μητέρα του.

Παρακρατούν 0,20 λεπτά από τους συνταξιούχους και τα μοιράζουν στα κομματικά σωματεία τους

Σύμφωνα με καταγγελία του Ενιαίου Δικτύου Συνταξιούχων, τα στελέχη των κομμάτων συναίνεσαν σιωπηλά στο μοίρασμα του κονδυλίου

Μετά από 12 περικοπές συντάξεων και εν όψει της κατάργησης της προσωπικής διαφοράς, η παρακράτηση 0,20 λεπτών από τις καταβαλλόμενες συντάξεις μοιάζει αστεία όχληση.

Έτσι ήταν η αρχαία Αθήνα - Εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ

Αναρωτιέστε πως μπορεί να ήταν η εικόνα της αρχαίας Αθήνας και του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης πριν από 2.000 χρόνια;

Η αθυρόστομη ρεπόρτερ που... μετάνιωσε το ρεπορτάζ στη βροχή - ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα απρόοπτο περιστατικό ήρθε αντιμέτωπη μια ρεπόρτερ από τη Νορβηγία, όταν διερχόμενα αυτοκίνητα την «έβρεξαν».

Αντικείμενο του ρεπορτάζ ήταν μια λακκούβα που έχει σχηματιστεί σε ένα κεντρικό δρόμο, με αποτέλεσμα τις βροχερές μέρες η κατάσταση να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Η Ριάνα τα έπινε για να αντέξει βλέποντας την καυτή ερωτική της σκηνή! [vids]

Η Ριάνα δεν άντεχε να παρακολουθήσει την καυτή ερωτική της σκηνή στο ντεμπούτο της στην τηλεοπτική σειρά Bates Motel.

Βίντεο-σοκ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΑΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ! Ο ταύρος βρήκε... κέντρο στα οπίσθια του ματαντόρ

Η σκηνή καταγράφηκε καρέ-καρέ από τους διοργανωτές της ταυρομαχίας

Σοκ έχει προκαλέσει στο Μεξικό ο σοβαρός τραυματισμός ενός ταυρομάχου την Δευτέρα, ο οποίος δέχτηκε στο ορθό του το τεράστιο κέρατο του ταύρου που αντιμετώπιζε στην αρένα.

Γιατί ο Τσακαλώτος «έφαγε πόρτα» από τη γαλλική πρεσβεία

Με την υπάλληλο του ΔΝΤ, η οποία τραυματίστηκε από την επιστολή – βόμβα που εστάλη με παραλήπτη τον Τόμσεν, λέγεται πως θέλησε να επικοινωνήσει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, προκειμένου να μάθει νέα για την υγεία της και να της ευχηθεί περαστικά.

Ετσι σχεδιάζει να μεταμορφώσει τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια η Fraport

To ολοκληρωμένο πλάνο για τον "εκμοντερνισμό και την ανάπτυξη" των 14 περιφερειακών αεροδρομίων παρουσιάζεται από την Fraport Greece στο πλαίσιο της ανάληψης της διαχείρισης τους, το οποίο και αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΠΕ ΠΟ@ΤΑΝΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΤΗ ΛΕΜΕ! Αναγνωστοπούλου για Ντάισελμπλουμ: Οι πουτ@@@@ του Νότου πρέπει να απαντήσουμε

Πολύ σκληρή απάντηση στις δηλώσεις του Γερούν Ντάισελμπλουμ ότι οι χώρες του ευρωπαϊκού νότου «έφαγαν τα λεφτά σε ποτά και γυναίκες», έδωσε η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου.

Του βλάκα του Σκουρλέτη του ξέφυγε και κάρφωσε την τακτική ΣΥΡΙΖΑ... λίγο αργότερα δήλωνε ότι παρερμηνεύτγηκαν οι δηλώσεις του

[Προσπαθούν να καθυστερήσουν την αξιολόγηση μέχρι τις γερμανικές εκλογές, ελπίζοντας να βγει ο μπούφος ο Σούλτς... και να βρέξει χρήμα για διορισμό καθαριστριών]

Σκουρλέτης: Άγνωστο αν θα κλείσει η αξιολόγηση πριν τον Σεπτέμβριο!

Αίσθηση προκαλούν για ακόμα μια φορά οι δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη. Ο κ. Σκουρλέτης αναφερόμενος στην αξιολόγηση είπε ότι είναι «Άγνωστο αν θα κλείσει η αξιολόγηση πριν το Σεπτέμβριο».

«Ασιάτης ο δράστης, 40 ετών, κρατούσε 8 ίντσες μαχαίρι» -Επίθεση στο Λονδίνο

Ο δράστης με το τζιπ που τραυμάτισε πεζούς στη γέφυρα στο Λονδίνο και εν συνεχεία έπεσε στη πύλη του Βρετανικού Κοινοβουλίου, αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες ότι είναι Ασιάτης.

ΤΑ 20.000€ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ! !Οπαδοί του Σώρρα: Θα κατέβουμε στις εκλογές, θα σκίσουμε τα Μνημόνια

Προστατεύοντας τον... αρχηγό τους και δηλώνοντας ότι θα κατέβουν στις εκλογές και θα σκίσουν τα Μνημόνια οπαδοί του φυγόποινου Αρτέμη Σώρρα έδωσαν σήμερα το μεσημέρι συνέντευξη τύπου.

ΙΝΤΕΟ-Πυροβολισμοί στο Λονδίνο, έξω από το βρετανικό Κοινοβούλιο -Ανδρας μαχαίρωσε αστυνομικό-Τουλάχιστον 12 τραυματίες

Συναγερμός έχει σημάνει έξω από το Βρετανικό Κοινοβούλιο.

Με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, έπεσαν πυροβολισμοί έξω από το κοινοβούλιο, έπειτα από την επίθεση ενός άνδρα, ο οποίος πρόλαβε να μαχαιρώσει έναν αστυνομικό.

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: «σε λίγο δεν θα γεμίζουμε ούτε ταξί»

Του Σάκη Μουμτζή

Νομίζω πως κανένας, στοιχειωδώς, σοβαρός άνθρωπος δεν θα ήθελε σήμερα να δηλώνει Συριζαίος. Και οι επώνυμοι που τον στήριξαν στις «ένδοξες» εποχές, τώρα ένας-ένας διαχωρίζουν την θέση τους. Επικαλούνται πλάνη. Απογοήτευση ή ενοχές; Μάλλον και τα δύο.

Κίνα: 57χρονος ανεβαίνει-κατεβαίνει σε δέντρο σε 10 δευτερόλεπτα

Είναι... εξπέρ στις πολεμικές τέχνες.

Κυρίως στο Κουνγκ Φου, αλλά αυτό που κάνει είναι... ξεχωριστό. Ενας 57χρονος Κινέζος είναι πολύ γυμνασμένος και κάνει φοβερά πράγματα, ενώ μάλιστα ανεβαίνει και κατεβαίνει ένα δέντρο 10 μέτρων μέσα σε μόλις 10 δευτερόλεπτα!

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΡΤ: Τους πήρε τα σώβρακα ο Άδωνις και μόλις έφυγε άφησαν τον Βέττα να τον βρίζει

Κόντρα είχαν, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, σε πρωινή, ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας.

ΝΑΙ ΡΕ ΑΠΛΥΤΟΙ! ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! Εισβολή άπλυτων του Ρουβίκωνα στα γραφεία εταιρείας είσπραξης κοινοχρήστων

[Αν είναι φτωχοί και δεν έχουν να πληρώσουν να κάτσουν τον κ@λο τους κάτω και να βγάζουν μόνοι τους τα κοινόχρηστα ρε αλήτες!]

Μέλη της αναρχικής ομάδας του Ρουβίκωνα έκαναν ακόμα μία εισβολή, αυτή τη φορά στα γραφεία εταιρείας είσπραξης κοινοχρήστων.

O Σόιμπλε στηρίζει Ντάισελμπλουμ: Εκτιμώ πολύ τη δουλειά του

Στήριγμα στον Γερούν Ντάισελμπλουμ, που βρίσκεται στο επίκεντρο επικριτικών σχολίων αναφορικά με τα όσα είπε για τις χώρες του Νότου, φαίνεται πως δίνει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ενώ ο Σώρρας καταγγέλλει ΜΜΕ και CIA οι οπαδοί του μοιράζουν "ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ"

Σε μία απίστευτη δήλωση, ο συνήγορος υπεράσπισης του Αρτέμη Σώρρα κατηγορεί τους πάντες για την καταδίκη του πελάτη του, ενώ μιλάει ακόμα και για συμμετοχή της CIA στην υπόθεση.

Ξάνθη: Επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη επιτέθηκαν την Τετάρτη αντιεξουσιαστές, οι οποίοι πέταξαν μπογιές.

Μετά την AGB η ΠΟΣΠΕΡΤ ζητάει να εξαιρεθεί και από τα αλκοτέστ!

Μετά το αίτημα να εξαιρεθούν από τις μετρήσεις τηλεθέασης οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ εξέφρασαν την αντίθεσή τους σε ό,τι έχει να κάνει με μετρήσεις και γενικότερα με κάτι που μπορεί να αντανακλά την πραγματικότητα, άρα να χρησιμοποιηθεί εναντίον τους

ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ;) Πρετεντέρης: Πονούν ωρέ τα παλικάρια;

Χωρίς αυτοκριτική για τα επί μήνες ουρλιαχτά του εναντίον Καραμανλή για το "σκάνδαλο" Βατοπεδίου, ο Γιάννης Πρετεντέρης σχολιάζει την κούφια απειλή Τσίπρα να βάλει βέτο στην επετειακή διακύρηξη της ΕΕ για τα 60 χρόνια της Συνθήκης της Ρώμης:

BBC: Οι κόρες των Προέδρων του κόσμου -Πόσο διεφθαρμένες είναι; [εικόνες]

Από την πολυσυζητημένη Ιβάνκα Τραμπ μέχρι την αγαπημένη κόρη – υπόδειγμα του Τούρκου Προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Σουμεγιέ, οι κόρες των Προέδρων διεκδικούν και αυτές το δικό τους κομμάτι της παγκόσμια ιστορία.

Απίστευτες αποκαλύψεις! Η Νταϊάνα χλεύαζε και χτυπούσε τον Κάρολο!

Μια ακόμα βιογραφία για τον πρίγκιπα Κάρολο που έρχεται να βάλει φωτιά στη βασιλική οικογένεια με αποκαλύψεις για τον γάμο του με την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

ΜΠΑ; ΔΗΛ. Ο ΟΜΠΑΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ; To FBI παρακολουθούσε τον ουρανοξύστη του Τραμπ -Tο 2013

Εδώ και εβδομάδες ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ωρύεται ότι ο προκάτοχός του στο αξίωμα, Μπαράκ Ομπάμα, είχε διατάξει να βάλουν κοριούς στον ουρανοξύστη του στο Μανχάταν στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

ΕΛΣΤΑΤ: Διπλασιάστηκαν οι κενές θέσεις εργασίας το δ' τρίμηνο αφού το 2015 ο Τσίπρας τις είχε μειώσει 79% σε σχέση με το Σαμαρά


Δείτε την εξέλιξη του δείκτη που ουσιαστικά δείχνει τη δημιουργία θέσεων εργασίας, από το 2011 και μετά... για να καταλάβετε τι έκανε ο Σαμαράς και τι ο Τσίπρας

Αύξηση 102,5% παρουσιάζει ο αριθμός των κενών θέσεων εργασίας το δ΄ τρίμηνο του 2016 σε σύγκριση με το δ΄ τρίμηνο του 2015 (6.315 και 3.119, αντίστοιχα), έναντι μείωσης 79,1% κατά την αντίστοιχη σύγκριση του 2015 προς το 2014, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία.

Ξεκαρδιστικό: Το Twitter εξηγεί στον Ντάισελμπλουμ τι έγινε στον Νότο με ποτά και γυναίκες [εικόνες]

Είναι από τις δηλώσεις που δεν περνούν απαρατήρητες. Ο πρόεδρος του Eurogroup, σε μια πρωτοφανή επίδειξη ειλικρίνειας, βρήκε τι φταίει με τις χρεοκοπημένες χώρες του Νότου: έφαγαν τα (δανεικά) λεφτά σε ποτά και γυναίκες.

Παπαδημούλης εναντίον "καραμανλικού" Καμμένου: Δεν ξεπλένονται οι ευθύνες Καραμανλή

Με νέα ανάρτηση στο twitter σχολιάζει την υπόθεση του Βατοπεδίου ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, κάνει λόγο για πολιτικές ευθύνες της ΝΔ που δεν «ξεπλένονται» από δικαστικές αποφάσεις.