22 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Να πω κι ένα ευχαριστώ στον Λιάτσο για τη διαφήμιση αλλά ο Άδωνις του έριξε στ' αυτιά όπως και του Πολάκη

Η χθεσινή παρουσία του Άδωνι στον Αιμίλιο Λιάτσο ήταν ξεχωριστή αφού ο Λιάτσος ξεκίνησε κάνοντάς μου διαφήμιση... για να μην τον απογοητεύσω λοιπόν να του πω: Ότι ο Άδωνις του έριξε για άλλη μια φορά τις καρπαζιές που αξίζουν σε έναν κρυφοΣΥΡΙΖΑίο :Ρ

Το κλου της βραδιάς βέβαια ήταν οι φάπες στον Πολάκη όταν παρενέβη για να πει ότι:

Επίθεση κουκουλοφόρων σε ομάδα ΟΠΚΕ έξω από το κτίριο της ΑΣΟΕΕ

Επίθεση με πέτρες δέχθηκε ομάδα της ΟΠΚΕ έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) στην οδό Πατησίων, στο κέντρο της Αθήνας.

Ένταση το πρωί στο hot spot της Χίου

Ομάδα 40 προσφύγων λάθρο διαμαρτυρήθηκε για τις καθυστερήσεις στη διαδικασία ασύλου

Περιορισμένης έκτασης αναστάτωση προκλήθηκε στο hot spot της ΒΙΑΛ της Χίου σήμερα το πρωί, από την διαμαρτυρία ομάδας περίπου 40 προσφύγων και μεταναστών λάθρο από το Αφγανιστάν και την Ερυθραία.

Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ :))) Η αστυνομικός που έκλεψε τα βλέμματα στο Σύνταγμα! [pics]

[Αυτές πάντως που δεν βλεπόντουσαν ρε φίλε ήταν οι καθαρίστριες... τυχαίο ότι ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ;]

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν τα Σώματα Ασφαλείας και η μελαχρινή αστυνομικός, που βλέπετε στις φωτογραφίες του Newsit, κατάφερε (δικαιολογημένα) να τραβήξει όλα τα βλέμματα. Άλλωστε, η σέξι παρουσία της δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

ΒΙΝΤΕΟ-Καλεντερίδης: Στρατηγική υπεροπλία της Ελλάδας στο Αιγαίο αν γίνει “θερμό” επεισόδιο

Για τις τουρκικές προκλήσεις στα Ίμια και την ένταση στο Αιγαίο, μίλησε ο Σάββας Καλεντερίδης στην εκπομπή "Live News" του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon.

Γερμανία: Ο ΜΠΟΥΦΟΣ γιος του Χέλμουτ Κολ κατηγορεί τη Μέρκελ για τον θάνατο της μητέρας του

Ο μεγαλύτερος γιος του πρώην Γερμανού καγκελάριου της Γερμανίας, Χέλμουτ Κολ, επιρρίπτει σημαντική ευθύνη στη σημερινή καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ για τον θάνατο της μητέρας του πριν από 16 χρόνια.

ΜΑ Ο ΦΑΜΕΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 2014 ΗΜΑΣΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! Reuters: Η φτώχεια στην Ελλάδα είναι πρωτοφανής

Ανταπόκριση του διεθνούς πρακτορείου ειδήσεων περιγράφει την κατάσταση με τα πιο μελανά χρώματα - Η Ελλάδα συγκρίνεται πλέον με τα πρώην κομμουνιστικά κράτη της Ευρώπης

Πήγε να δει τον τεράστιο ΠΑΟΚ ο Ότο - ΦΩΤΟ

Στις εξέδρες του Veltins Arena βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός, Ότο Ρεχάγκελ για να δει την προσπάθεια του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς με τη Σάλκε για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

ΒΙΝΤΕΟ-Έπιασε δουλειά ο παπαγάλος του Μαξίμου! Χατζηνικολάου: «Ο ΕΝΦΙΑ "κουρεύεται"»... όπως και τα 5 δις που θα στελνε ο Πούτιν

Εν αναμονή της επιστροφής των θεσμών στην Αθήνα, το επιτελείο του Υπουργείου Οικονομικών επεξεργάζεται διάφορα «σχήματα» για μια σειρά αντισταθμιστικών μέτρων που θα έχουν στοχευμένη επίδραση στα χαμηλά εισοδηματικά στρώματα.

Ο Τσίπρας ζαλισμένος από τις φάπες και χωρίς να έχει δώσει τα έγγραφα που ζητάει ο Άδωνις λέει στον Κυριάκο να τον μαζέψει!

[Δικαιολογείται αφού σήμερα έφαγε 3 φάπες:
1. Μοσκοβισί διέψευσε δάνειο για 100.000 θέσεις εργασίας
2. Σόιμπλε ζήτησε άμεση μείωση συντάξεων και
3. Λαγκάρντ μετά από συνάντηση με Μέρκελ απέρριψε κούρεμα χρέους και ζήτησε να προοχωρήσουν τα μέτρα

ΚΑΙ; LUBUTIN KAI HERMES ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕΣ; Τζάκρη: «Να είμαστε προετοιμασμένοι για τη διάλυση της Ευρώπης»

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ευρώπη μίλησε, μεταξύ άλλων, στο ραδιόφωνο του «Alpha», η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, τονίζοντας ότι η Ελλάδα θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο.

ΒΙΝΤΕΟ-Διαδήλωση Σωμάτων Ασφαλείας: Με καπνογόνα έξω από τη Βουλή

Με καπνογόνα περισσότεροι από 3.500 εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, διαδήλωσαν το απόγευμα της Τετάρτης (22.02.2017) έξω από την Βουλή ενώ η διαμαρτυρία τελείωσε λίγο μετά τις εννέα το βράδυ! Οι διαδηλωτές ζήτησαν να εφαρμοστεί η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας σχετικά με το μισθολόγιο τους.

Δίκη Μαρινάκη – Σισέ: Απορρίφθηκε η αίτηση εξαίρεσης, κλήθηκαν βιαίως οι διαιτητές

[Τρελό γέλιο: Εισαγγελέας έχει οριστεί η τύπισσα που το καλοκαίρι κυνήγαγε μαζί με μπράβο του Μαρινάκη τον Θωμαΐδη στον ΣΚΑΪ]

Δεν έγινε δεκτή η αίτηση της πλευράς του Γάλλου παλαίμαχου επιθετικού για εξαίρεση της εισαγγελέως έδρας στη δίκη του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Βίαιη προσαγωγή για κατάθεση στους διαιτητές του αγώνα, ως μάρτυρες.

Η Κομισιόν δε ζητά μέτρα από τη Γερμανία για το πλεόνασμα τρεχουσών συναλλαγών

Το ιδιαίτερα υψηλό πλεόνασμα της Γερμανίας στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών είναι μία ανισορροπία που δεν είναι υγιής για την ευρωζώνη, σημείωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αποφεύγοντας ωστόσο να προβεί σε αυστηρές συστάσεις για μετρίαση ή διόρθωση του προβλήματος.

Βουλευτές ΝΔ: Να ανασυσταθεί η ομάδα ΔΕΛΤΑ -Εξαρση εγκληματικότητας μετά την κατάργηση

Επίκαιρη ερώτηση για την ανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, με το επιχείρημα πως η κατάργησή της οδήγησε σε «έξαρση της εγκληματικότητας», κατέθεσαν δέκα βουλευτές της ΝΔ, με επικεφαλής τον αναπληρωτή τομεάρχη Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Προστασίας του Πολίτη Μάξιμο Χαρακόπουλο.

Κι όμως η Διαστημική υπηρεσία του Παππά έχει… εγκαίνια με αστροναύτη έκπληξη

«Στα εγκαίνια της Διαστημικής Υπηρεσίας του ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχει ως αστροναύτης Νίκος Παππάς ο...

Αφεντικό στην «Σουρωτή ΑΕ» ο Ιβάν Σαββίδης - Απέκτησε το 48,6%

Στον όμιλο Σαββίδη ανήκει πλέον σχεδόν μία στις δύο μετοχές της ιστορικής εταιρείας «Σουρωτή ΑΕ» (ποσοστό που ξεπερνά το 48%), μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας για το μερίδιο 4,5%, που κατείχε στην εταιρεία ο Αγροτικός Συνεταιρισμός της Σουρωτής.

Τόσκας: Το σκ@τό στην κάλτσα από ένα παπάκι έξω απ' το σπίτι του-ΒΙΝΤΕΟ

Έντονη προβληματικότητα επικρατεί στην αντιτρομοκρατική με τις ύποπτες κινήσεις μοτοσικλέτας έξω από το σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στα βόρεια προάστια.

Σάλκε – ΠΑΟΚ: Πρόκληση! Η σημαία της FYROM στην κερκίδα

Οι φίλοι της Σάλκε δεν σεβάστηκαν τις προειδοποιήσεις της ομάδας τους για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και προχώρησαν στην προκλητική κίνηση να σηκώσουν στην "Veltins Arena" σημαίες της FYROM.

ΚΛΑΙΩ! Λαγκάρντ μόλις βγήκε από το γραφείο της Μέρκελ: "Δεν χρειάζεται κούρεμα του ελληνικού χρέους"


[Μιλάμε για τρελή διαπραγματευτική νίκη Τσίπρα: Αρχικά το ΔΝΤ ζητούσε κούρεμα και οι Ευρωπαίοι λιγότερα μέτρα... η κατάληξη ήταν οι Ευρωπαίοι να δεχθούν τα σκληρά μέτρα του ΔΝΤ και το ΔΝΤ να δεχθεί ότι δεν υπάρχει ανάγκη για "κούρεμα" του ελληνικού χρέους...]

- Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μέρκελ - Λαγκάρντ στο Βερολίνο, με κύριο θέμα την Ελλάδα και τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα
- Λαγκάρντ: Ανάγκη για φορολογικές μεταρρυθμίσεις
- “Δεν μπορούμε να έχουμε ειδική συμφωνία για την Ελλάδα”, επανέλαβε η διευθύντρια του ΔΝΤ
- “Βόμβα” Σόιμπλε: Τώρα οι περικοπές στις συντάξεις, όχι μετά το 2018

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΜΑΞΙΜΟΥ! "Και τον ΕΝΦΙΑ θα καταργήσουμε και 1 δισ. ευρώ θα σας δώσουμε πίσω!"

Και τον ΕΝΦΙΑ θα καταργήσουμε και 1 δισ. ευρώ θα σας δώσουμε πίσω!

Αγωνιώδεις προσπάθειες να μεταστρέψει τη συζήτηση από τα προκαταβολικά μέτρα μείωσης των συντάξεων και του αφορολόγητου, στα αντισταθμιστικά μέτρα της μείωσης των φόρων καταβάλει η κυβέρνηση.

PwC: Οι επτά χώρες που θα αλλάξουν το τοπίο της παγκόσμιας οικονομίας μέχρι το 2050

Η Κίνα αναμένεται να αναδειχθεί στη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου πριν το 2030 και η Ινδία θεωρείται αρκετά βέβαιο ότι θα καταλάβει την τρίτη θέση έως το 2050 - Η Ινδονησία και το Μεξικό αναμένεται να ξεπεράσουν σε μέγεθος την Ιαπωνία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο ή τη Γαλλία, ενώ η Τουρκία θα ξεπεράσει την Ιταλία

Βίντεο: Καλεσμένος εκπομπής λέει on camera στον Milo Yiannopoulos να πάει να γ...θεί

Ο παρουσιαστής του σόου, Bill Maher διεκδικεί τώρα τα εύσημα για την «πτώση» του τρολ

Τα εύσημα για την «πτώση» του πάλαι ποτέ «poster boy» της αμερικανικής ακροδεξιάς, Milo Yiannopoulos, διεκδίκησε σήμερα ο παρουσιαστής-κωμικός Bill Maher, ο οποίος είχε φιλοξενήσει τον αμφιλεγόμενο Ελληνοβρετανό λίγες μέρες πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με τα σχόλιά του περί παιδοφιλίας.

Κύπρος: Αυτοκίνητο της προεδρικής φρουράς σκότωσε το σκύλο του Νίκου Αναστασιάδη

Δείτε την ανάρτησή του στο Facebook - Ο αστυνομικός που οδηγούσε το αυτοκίνητο δεν τον αντιλήφθηκε και τον πάτησε με την πίσω δεξιά ρόδα

Αυτοκίνητο της προεδρικής φρουράς ήταν η αιτία του θανάτου του σκύλου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Το παρασκήνιο της ερώτησης Φίλη και 13 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τα εξοπλιστικά που έκοψε ο Ζαχαριάδης με εντολή Τσίπρα

Ψάχνουν να βρουν ποιος διέρρευσε το κείμενο - Οργισμένη αντίδραση από Σία Αναγνωστοπούλου- Το Μαξίμου κράτησε στο συρτάρι την ερώτηση

Παρασκήνιο με εσωτερική αλληλογραφία στον Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και αλληλοκατηγορίες για μικροπολιτικά παιχνίδια συνοδεύει την απόπειρα κατάθεσης ερώτησης για τα εξοπλιστικά από τον κ. Νίκο Φίλη και άλλους δεκατρείς βουλευτές της ομάδας των «53».

NASA: Ανακαλύφθηκε σύστημα εξωπλανητών με συνθήκες κατάλληλες για ζωή!

Τουλάχιστον τρεις από τους εφτά εξωπλανήτες μπορεί να διαθέτουν ωκεανούς - Οι μάζες, το μέγεθος και η πυκνότητα τους είναι παρόμοια με της Γης - Θεωρούνται ιδανικοί «στόχοι» για την αναζήτηση εξωγήινης ζωής

Υποψήφιος πρωθυπουργός της Ολλανδίας: Ισλάμ και ελευθερία είναι ασύμβατες έννοιες

«Ακόμα κι αν χάσω τις εκλογές, το τζίνι δεν πρόκειται να ξαναμπεί στο μπουκάλι», επιμένει ο ακροδεξιός Γκέερτ Βίλντερς

Το Ισλάμ αποτελεί απειλή για τις ευρωπαϊκές αξίες, διαμήνυσε σήμερα ο ακροδεξιός πολιτικός Γκέερτ Βίλντερς, υπογραμμίζοντας ότι η συγκεκριμένη θρησκεία δεν μπορεί να συνυπάρξει με την ελευθερία.

Αυστηρότερες ποινές για την υπόθεση Energa – Hellas Power ζητά ο Εισαγγελέας

Αυστηρότερες ποινές στους καταδικασθέντες για την υπόθεση των εταιριών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος Energa - Hellas Power ζητά με έφεση υπέρ του νόμου που άσκησε ο εισαγγελέας Εφετών Γρηγόρης Πεπόνης.

Σε πλήρη εξέλιξη η επιχείρηση «κομματικό κράτος» για τον ΣΥΡΙΖΑ

Απρόσκοπτα συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ να στήνει το δικό του κομματικό κράτος, δίνοντας το σύνθημα των μονιμοποιήσεων και τους δημάρχους, μολονότι ορισμένοι διαφωνούν. Αυτή τη φορά -μέσω τροπολογίας που κατέθεσαν οι Υπουργοί Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης και Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Όλγα Γεροβασίλη- καλούν την τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμορφωθεί με τις δικαστικές αποφάσεις σχετικά με τις προσλήψεις προσωπικού σε φορείς του δημοσίου τομέα.

Βίντεο - ντοκουμέντο: Κυνηγητό ελληνικών και τουρκικών σκαφών στα Ίμια

Η Άγκυρα τραβάει επικίνδυνα το σχοινί στο Αιγαίο. Με στοχευμένη παράγωγη βίντεο από τα Ίμια άλλα και με πραγματικές προκλήσεις κορυφώνει την ένταση μέρα με την ημέρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Οι αυταπάτες τους

Ένα βίντεο με τις εκτός τόπου και χρόνου δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Σπίρτζης:

Στον "αέρα" η ρήτρα "ανταλλαγμάτων" σε ΕΝΦΙΑ - ΦΠΑ - Χαράτσι

Της Δήμητρας Καδδά

Μπορεί οι κυβερνητικές δεσμεύσεις για την προ-νομοθέτηση των νέων μέτρων στο αφορολόγητο και στις συντάξεις να "μπετονάρονται" κάθε ημέρα που περνά, έστω και με τον "μανδύα" των "διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων δημοσιονομικού αποτελέσματος", αλλά η ρήτρα των "ανταλλαγμάτων" που συμφωνήθηκε να προ-νομοθετήσει η κυβέρνηση (για να εφαρμόσει αν θα διασφαλιστούν τα πρωτογενή πλεονάσματα στο 3,5% του ΑΕΠ) ακόμη τελεί σε ένα καθεστώς ασάφειας. Και η πιο μεγάλη ασάφεια σχετίζεται με τον χρόνο και τον τρόπο ενεργοποίησής τους.

Βίντεο: Απέλυσαν υπάλληλο γηροκομείου επειδή έκανε... lap dance σε ηλικιωμένο με άνοια

Τις πράξεις της κατέγραψε με κρυφή κάμερα μια συνάδελφός της

Με την δουλειά της «πλήρωσε» την ατυχή έμπνευσή της να προσφέρει ένα «lap dance» σε έναν ηλικιωμένο με άνοια, η υπάλληλος ενός γηροκομείου στο Οχάιο των ΗΠΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΕΣΗΕΑ προς ΔΟΛ: Απαράδεκτο ότι δεν πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι που άσκησαν το δικαίωμα της επίσχεσης

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, επισημαίνει προς τη διοίκηση του ΔΟΛ, ότι «δεν αποδέχεται σε καμία περίπτωση να υπάρξει διαχωρισμός μεταξύ των εργαζομένων

«Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός Θέμης Μάνεσης

«Έφυγε» από τη ζωή ο αγαπητός ηθοποιός Θέμης Μάνεσης σε ηλικία 72 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν με καρδιολογικά προβλήματα σε κλινική της Αθήνας. Ο ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες σήριαλ και πολλές βιντεοταινίες της δεκαετίας του 80' και είχε επιλέξει τα τελευταία χρόνια να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ; ΑΠΑΠΑ! Νεκρός άντρας από αναθυμιάσεις μέσα στο σπίτι του

Σε κατάσταση σοκ η αδελφή του που τον εντόπισε μέσα στο διαμέρισμα

Ένας άντρας περίπου 60 ετών εντοπίστηκε νεκρός από την αδελφή  στο σπίτι του στη Νέα Δημητριάδα Βόλου.

Βόλος: 15 μήνες φυλάκιση και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων στον Μπέο

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για το ίδιο χρονικό διάστημα επέβαλε σήμερα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στον σε αργία δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο.

Θεσσαλονίκη: Αλήτης εμπόδισε φορολογικό έλεγχο σε καφετέρια - Παρέμβαση εισαγγελέα

Το επεισόδιο φαίνεται ότι έγινε το περασμένο Σάββατο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πολυσύχναστη και πολύβουη περιοχή της Βαλαωρίτου -πόλο έλξης για το νεαρόκοσμο και τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης- όταν ελεγκτές της Υπηρεσίας Ερευνών Διασφάλισης Δημοσίας Εσόδων Βορείου Ελλάδος παρεμποδίστηκαν στην άσκηση φορολογικού ελέγχου της επιχείρησης.

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ από το Γραφείο Προϋπολογισμού Βουλής για Eurogroup: Δεν πήραμε QE και μέτρα για χρέος

«Ο δρόμος για τη συμφωνία είναι ακόμα μακρύς και ασαφής» απαντά ο επικεφαλής του γραφείου της Βουλής προς όσους έσπευσαν να πανηγυρίσουν

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο Τσίπρας εξηγεί γιατί είναι τελειωμένος και η Μέρκελ κάλεσε τον Κυριάκο στο Βερολίνο

ΟΚ, τα έλεγε για τους άλλους αλλά ο Θεός ούτε μεθάει, ούτε ζάρια παίζει:

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΟΙ Ψ@ΛΙΕΣ! "Βόμβα" Σόιμπλε: Τώρα οι περικοπές στις συντάξεις, όχι μετά το 2018!

- Τα... πάνω κάτω σε όσα ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι πως συμφωνήθηκαν στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας
- Οι αλλαγές έχουν συμφωνηθεί να γίνουν μετά το 2018
- Δήλωση της εκπροσώπου του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών προκαλεί έντονα ερωτήματα για το πότε θα εφαρμοστούν οι μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό

ΒΙΝΤΕΟ-"Κύριε Πρωθυπουργέ τι θα κάνετε για εμάς;" - Επεισόδιο με "μετρόπληκτο" καταστηματάρχη [vid]

Το επεισόδιο με τον "μετρόπληκτο" καταστηματάρχη έγινε στην παρουσίαση της μελέτης για τον σταθμό Βενιζέλου, στο μετρό Θεσσαλονίκης.

ΑΦΙΣΑ-ΝΔ: Εξαφανισμένοι Τσακαλώτος και Χουλιαράκης

Την απορία τους που έχουν εξαφανισθεί οι κύριοι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Χουλιαράκης εκφράζουν κύκλοι της ΝΔ.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ! Στο Μπακού ο Σταθάκης... παρακαλάει τους Αζέρους να έρθουν ξανά για τη ΔΕΣΦΑ

Έφυγαν για να ξανά έρθουν  οι Αζεροι στην Ελλάδα, οι οποιοι διεκδικούν παλι τον ΔΕΣΦΑ, παρά την περιπετειώδη αποχώρηση. Ως γνωστόν, η SOCAR μετά από πολυετείς συζητήσεις παραιτήθηκε  πριν δυο μήνες από τη διεκδίκηση του Διαχειριστή, παρά ταύτα φαίνεται ότι θα  ξαναγυρίσει.  Και διόλου τυχαίο αφού η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να ξαναπροκηρύξει το διαγωνισμό, με νέο αντίτιμο, πιθανότατα μικρότερο, καθώς ο προηγούμενος ακυρώθηκε.

Ο απατεώνας Μαυραγάνης παρουσιάζει σαν δική του νίκη τροπολογία Ελλήνων ευρωβουλευτών για απαλλαγή ΔΕΗ από πρόστιμα 300 εκ ετησίως

Πυρά κατά του υφυπουργού Υποδομών, Νίκου Μαυραγάνη, εκτοξεύουν οι Έλληνες ευρωβουλευτές, αναφορικά με τις πρόσφατες δημόσιες τοποθετήσεις του αναφορικά με την υπερψήφιση τροπολογίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, βάσει της οποίας η Ελλάδα εντάσσεται στο νέο Ταμείο Εκσυγχρονισμού του ηλεκτροπαραγωγικού ταμείου που δημιουργείται για την περίοδο 2021-2030, αποκτώντας πρόσβαση σε περίπου δύο δισ. ευρώ, για να κάνει επενδύσεις αναβάθμισης του δικτύου.

Η καθημερινή ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι [βίντεο]

Από τα Σεπόλια που πάλευε για να ζήσει, στο NBA των εκατομμυρίων και της λάμψης. Η ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα μπορούσε να γίνει ταινία και να... σπάσει ταμεία.

Υπο κράτηση ο σωματοφύλακάς της και η διευθύντρια του γραφείου της

- Ο σωματοφύλακας και η διεθύντρια του γραφείου της Μαρίν Λε Πεν υπο κράτηση για 48 ώρες
- Και οι δυο έπαιρναν παράνομα μισθούς από το ευρωκοινοβούλιο ως βοηθοί της Λεπέν χωρίς να έχουν δηλωθεί ως τέτοιοι
- Αν αποδειχθεί αυτό η Λε Πεν θα χάσει το μισό μισθό της από το ευρωκοινοβούλιο και ίσως και την πρωτιά στις δημοσκοπήσεις

Το Χόλιγουντ μποϊκοτάρει το Ισραήλ -Πρόσφεραν πολυτελείς διακοπές σε 26 προσωπικότητες και δεν πήγαν

Πριν από έναν χρόνο, το Ισραήλ προσέφερε πολυτελή διαμονή σε σουίτες, αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης και όλα τα έξοδα πληρωμένα στη Τζένιφερ Λόρενς, τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, τον Ματ Ντέιμον και άλλους αστέρες του Χόλιγουντ.

ΕΠΕΣΕ ΣΥΡΜΑ ΑΠΟ ΑΛΕΞΗ "ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΤΕ"! Ευρωβουλευτής του Die Linke διαφωνεί με την «κόκκινη Σάρα» για το Grexit

Η άποψη της Βάγκενκνεχτ και ίσως και κάποιων άλλων αριστερών στην Ευρώπη, ότι ίσως να ήταν προτιμότερη η έξοδος από την ευρωζώνη, δεν ισχύει γενικά για το Die Linke, δήλωσε, η Γκάμπι Τσίμερ, ευρωβουλευτής του κόμματος

Ετοιμάζουν απλή αναλογική και ψήφο στους λάθρο για να επιβιώσουν

Αλλαγές στον «Καλλικράτη» μελετά η κυβέρνηση και εισάγεται απλή αναλογική και μείωση θητείας.

Η πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε αλλαγές στη θεσμική συγκρότηση και λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εξαγγέλθηκε από πέρυσι. Μάλιστα, ήρθε ως συνέχεια της καθιέρωσης της απλής αναλογικής.