09 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! Πετρόπουλος: Οι ελ. επαγγελματίες μου λένε αύξησέ μας τις εισφορές για να πάρουμε μεγαλύτερη σύνταξη

«Οι ελεύθεροι επαγγελματίες με σταματούν και μου λένε "θέλουμε μεγαλύτερες εισφορές για να πάρουμε και μεγαλύτερες συντάξεις", και αυτό είναι μία πραγματικότητα», δήλωσε ο υφυπουργός Εργασίας, Αναστάσιος Πετρόπουλος, σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Θησείο.

ΜΠΟΛΙΤΙΖΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! «Εξορκιστές» έδεσαν σε δέντρο γυναίκα και την ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου μπροστά στον άντρα της

Σοβαρά τραυματισμένη και σε κωματώδη κατάσταση, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου μετά από λίγη ώρα άφησε την τελευταία της πνοή

"Φουσκωτοί" επιτέθηκαν στον Γιώργο Μύρτσο... του έτρεψε σε φυγή

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας -πλέον ραδιοφωνικός παραγωγός- δέχθηκε επίθεση από τρεις αγνώστους, που επιχείρησαν να τον χτυπήσουν έξω από τα γραφεία του “Arena FM”.

Η απάντηση Μπέου: Λένε ψέμματα οι δημοσιογράφοι

Λίγες ώρες μετά την απόφαση του ΣτΕ ο κ.Μπέος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δυστυχώς η ανεύθυνη δημοσιογραφία, που ασκείται είτε εν ονόματι κάποιων συμφερόντων, είτε από άσχετους με το επάγγελμα, και που πάντως σε κάθε περίπτωση οδηγούν στην διαστρέβλωση της αλήθειας και την παραπλάνηση της κοινής γνώμης, είναι κοινό φαινόμενο σε όλη τη χώρα.

ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ! Μουζάλας: Το 80% όσων περνούν στα ελληνικά νησιά δεν είναι πρόσφυγες

Η ποσόστωση αυτών που έρχονται στα νησιά είναι κατά 80% άνδρες μόνοι, με προφίλ οικονομικού μετανάστη, κάτι που δημιουργεί εντάσεις και υπερπληθυσμό πραδέχτηκε σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στη Βιέννη, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, ο οποίος συμμετείχε στη χθεσινή Διάσκεψη, στην αυστριακή πρωτεύουσα, των υπουργών Εσωτερικών και Άμυνας, από 16 χώρες της Κεντρικής Ευρώπης και των Βαλκανίων, με θέμα τις προκλήσεις από την μετανάστευση.

ΒΙΝΤΕΟ-Γιούχα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό με ομιλητή τον Πετρόπουλο που χθες έλεγε ότι ο κόσμος του λέει μπράβο!

Ενταση σημειώνεται αυτή την ώρα σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό με ομιλητή τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο.

ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ! Στους 51 οι νεκροί από τις επιπλοκές της γρίπης λέει το ΚΕΕΛΠΝΟ του Πολάκη - Λένε ψέμματα λέει η ΠΟΕΔΗΝ

Μεγαλώνει ο κατάλογος των θυμάτων από επιπλοκές της γρίπης, καθώς, σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης της γρίπης (30 Ιανουαρίου-5 Φεβρουαρίου) του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), συνολικά 51 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους και μόνο το 22% ήταν εμβολιασμένα.

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΑΔΑΕ: Το ΚΚΕ ονειρεύτηκε την παραβίαση απορρήτου στο τηλεφωνικό κέντρο του

Στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας διαβίβασε η Αρχή Διασφάλισης του Απόρρητου των Επικοινωνιών τα ευρήματα των ερευνών της που διενεργήθηκε μετά τις καταγγελίες του ΚΚΕ για συνακροάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του κόμματος στον Περισσό.

Και ο Ποροσένκο έφυγε για να πιει νερό πριν τον Τσίπρα-ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως κάνει από νωρίτερα σήμερα τον γύρο του διαδικτύου. Ένα βίντεο από την κοινή συνέντευξη του Αλέξη Τσιπρα με τον Πέτρο Ποροσένκο.

Κώστας Μπακογιάννης: Ο Απόστολος Γκλέτσος, η Σία Κοσιώνη και ο Πάνος Καμμένος

Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή Happy Day. Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας απάντησε στα σχόλια του Απόστολου Γκλέτσου, μίλησε για τη σχέση του με τη Σία Κοσιώνη και «κάρφωσε» τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Αδιανόητο! Μητέρα έκανε στοματικό σ@ξ στον 3 μηνών γιο της για να γυρίσει ταινία π@ρνό

Υπάρχουν όρια στην ανωμαλία; Στην περίπτωση της 19χρονης Αμερικανίδας Τζασμίν Νικόλ Πακίγα ξεπεράστηκε κάθε όριο. Η νεαρή μητέρα από το Muskegon Township του Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών έκανε...

«Το παιδί μου κακοποιήθηκε ψυχολογικά στα ΜΑΤ και αυτοκτόνησε»

Ο 25χρονος αστυφύλακας των ΜΑΤ έδωσε τέλος στη ζωή του εισπνέοντας υγραέριο - Τα βασανιστικά «γιατί» της οικογένειας - Στην υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ο φάκελος μετά από μήνυση της οικογένειας

Από το... Bollywood η πανέμορφη βασίλισσα του φετινού πατρινού καρναβαλιού

Η Αντρια Παναγιωτοπούλου γεννήθηκε στην Πάτρα - Η 26χρονη δασκάλα και χορεύτρια έχει πάρει μέρος σε ταινία του ινδικού κινηματογράφου - Μία κυψέλη με μέλισσες το άρμα της

ΚΛΑΙΩ!! Μηταφίδης: Ο Περικλής ήταν ΣΥΡΙΖΑ - Καραμανλή: Σε ποια συνιστώσα;

«Καρφί» από την βουλευτή της ΝΔ στον συνάδελφό της του ΣΥΡΙΖΑ, που πήγε να «οικειοποιηθεί» τον Περικλή

«Ο Περικλής ήταν ΣΥΡΙΖΑ»: αυτό υποστήριξε, εμμέσως πλην σαφώς, ο κ. Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, στην προσπάθειά του να αποκρούσει πληροφορίες που θέλουν το υπουργείο Παιδείας να καταργεί την διδασκαλία της «Αντιγόνης».

ΒΙΝΤΕΟ-Έληξε ο αποκλεισμός του αεροδρομίου «Μακεδονία» αφού οι αγρότες πλακώθηκαν με τα ΜΑΤ

Επεισόδια μεταξύ αγροτών και ΜΑΤ ξέσπασαν στη Θεσσαλονίκη. Οι αγροκτηνοτρόφοι απέκλεισαν επί δίωρο τη μοναδική παρακαμπτήριο οδό που συνδέει το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με την πόλη και ξεκίνησαν καθιστική διαμαρτυρία.

Θεσσαλονίκη: Απέκλεισαν τον δρόμο προς το αεροδρόμιο οι ΜΑΛ@ΚΕΣ αγρότες -Με τα πόδια προσπαθούν να φτάσουν οι ταξιδιώτες [εικόνες]

Τον οδικό άξονα, που συνδέει το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, απέκλεισαν με τρακτέρ, για 24 ώρες, αγροτοκτηνοτρόφοι από περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους.

Καταδικάστηκε ο Τούρκος Μηχανικός που συνελήφθη για κατασκοπία

Ερήμην, σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή, καταδικάστηκε σήμερα από το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά, ο 51χρονος Τούρκος μηχανικός, μέλος του πληρώματος του Φ/Γ πλοίου «MAKBULE ANA», σημαίας Τουρκίας, ο οποίος είχε εντοπιστεί από πλήρωμα σκάφους του Πολεμικού Ναυτικού, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, να διενεργεί φωτογραφικές λήψεις περιοχών του Ναυστάθμου Σαλαμίνας με το κινητό τηλέφωνό του, κατά τον διάπλου του πλοίου από τη θαλάσσια περιοχή του διαύλου Περάματος-Πειραιά.

ΓΙΑ ΠΕΣ! ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ; ΠΟΣΑ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ; "Πόλεμος" Δραγασάκη - Άδωνι για το θωρακισμένο όχημα του Βενιζέλου!

«Επειδή το "έργο" είναι δυστυχώς χιλιοπαιγμένο, διαβεβαιώ ότι δεν χρειάζομαι θωρακισμένα αυτοκίνητα», τονίζει ο Γ. Δραγασάκης μέσω Twitter, απαντώντας σε καταγγελίες του Άδωνι Γεωργιάδη. Αφορμή ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Όλα ξεκίνησαν με μια αναφορά του Άδωνι Γεωργιάδη σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού Kontra Channel.

Πρετεντέρης: Δεν ανακόπτεται ένα ρεύμα στην πολιτική με κατινιές για τη "γυναίκα του Καίσαρα"

Γιάννης Κ. Πρετεντέρης
            
Ομολογώ οτι παρακολουθώ και δεν καταλαβαίνω. Είναι δυνατόν να νομίζει η κυβέρνηση οτι μπορεί να ανακτήσει την πολιτική κυριαρχία και να ανακόψει την κατάρρευση με τη Μαρέβα και τον "Κήρυκα Χανίων";

Ο «ψεύτικος» Τραμπ, το χαλούμι και ο Κύπριος υπουργός Γεωργίας

Χιούμορ με ένα ψεύτικο προφίλ του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλτ Τραμπ επιχείρησε να κάνει ο Κύπριος υπουργός Γεωργίας Νίκος Κουγιάλης.

Γιατζόγλου: «Δεν μετανιώνω για όσα είπα υπέρ της Χρυσής Αυγής – Μετά από όλα αυτά δεν με παίρνουν τηλέφωνο»

Ο Στιβ Γιατζόγλου πριν λίγους μήνες είχε προκαλέσει με δηλώσεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής και των μελών της.

Ο ομογενής προπονητής μπάσκετ σε νέα του συνέντευξη υποστήριξε ότι δεν μετανιώνει για όσα είπε υπέρ της Χρυσής Αυγής, για την οποία τόνισε ότι υπάρχει προπαγάνδα εναντίον της.

Πορτοσάλτε: Δεν πολεμούν την διαπλοκή, είναι διαπλεκόμενοι

Κατευοδώνοντας τον Λουκιανό Κηλαηδόνη στη δημόσια δήλωσή της η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, εξήρε την αγωνιστικότητα του εκλιπόντος διαχρονικά, από την δικτατορία έως το δημοψήφισμα του 2015, εναντίον των κυρίαρχων ΜΜΕ!

Ολυμπιακός - “Ξύλο σε οπαδό του Ατρομήτου από φουσκωτούς στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Δημοσίευμα αναφέρει πως ένας φίλος της ομάδας του Περιστερίου δέχθηκε επίθεση κάτω από τα δημοσιογραφικά, στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ατρόμητο για το κύπελλο Ελλάδας.
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το “SDNA”, το περιστατικό βίας έγινε μετά τη χαμένη ευκαιρία του Λε Ταλέκ προς τα τελευταία λεπτά του αγώνα κυπέλλου, με τον φίλο του Ατρόμητου να... αποκαλύπτει εκείνη τη στιγμήτα οπαδικά του αισθήματα!

Τι είπε ο Τσίπρας στους εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας στην Ουκρανία

Τη διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα θα είναι δίπλα σε αυτούς, τους «πιο άξιους πρεσβευτές του ελληνισμού», τόσο στις εύκολες, όσο και στις δύσκολες στιγμές, όπως είναι και η σημερινή συγκυρία, έδωσε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στους εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας στην Ουκρανία.

ΒΙΝΤΕΟ-Λίνα Μεδίνα: Η σοκαριστική ιστορία του πεντάχρονου κοριτσιού που έγινε μητέρα

Όταν το στομάχι της Λίνα Μεδίνα άρχισε να διογκώνεται, οι γιατροί ήταν σίγουροι ότι υπεύθυνος ήταν ένας μεγάλος όγκος.

Εξάλλου, το κοριτσάκι ήταν μόλις πέντε χρονών.

ΠΑΛΙ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΥΤΙΝ! Η Ρωσία σκότωσε «κατά λάθος» τρεις τούρκους στρατιώτες στη Συρία

Τρεις τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και 11 τραυματίστηκαν όταν ρωσικό αεροσκάφος βομβάρδισε κατά λάθος το στρατώνα τους κοντά στην πόλη αλ-Μπαμπ, στη βόρεια Συρία, όπως ανακοίνωσαν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Επαναπατρίζει τα αποθέματα χρυσού της η Γερμανία - Πώς ερμηνεύεται αυτή η κίνηση

Η γερμανική κεντρική τράπεζα (Bundesbank) επιταχύνει τον επαναπατρισμό των αποθεμάτων της χρυσού από τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Αρχηγός ΓΕΑ: Στο ανθρώπινο δυναμικό, είμαστε απλά καλύτεροι από τους Τούρκους

«Δεν θα υπάρξει ποτέ πτήση αεροσκάφους με “κόκκινα φτερά” χωρίς να “συνοδεύεται” από αεροσκάφος με “γαλάζια”» υποσχέθηκε ο αντιπτέραρχος Χριστοδούλου - Τι είπε ο αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας για τον εκσυγχρονισμό τω F-16

Γιγαντιαίο δέντρο 700 ετών ξεπηδά μέσα από σταθμό τρένου στην Ιαπωνία [εικόνες]

Στα βόρεια προάστια της Οζάκα, στην Ιαπωνία, υπάρχει ένας παράξενος σταθμός τραίνου.

Ο σταθμός Kayashima έχει ένα τετράγωνο άνοιγμα στον οροφή της υπερυψωμένης πλατφόρμας του, από το οποίο ξεμυτίζει ένα γιγαντιαίο δέντρο.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΙ ΑΛΛΟ Θ' ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ! Ο Τραμπ δεν ξέρει να διαβάζει! Η ανησυχητική θεωρία συνωμοσίας!

Μια νέα ανησυχητική θεωρία συνωμοσίας έχει κάνει την εμφάνισή της το τελευταίο διάστημα, με τους υποστηρικτές της να παραθέτουν αρκετά πειστικά επιχειρήματα για τον νέο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ.

BINTEO-Oι εργαζόμενοι του Mega έκοψαν τη βασιλόπιτα!

Σε κλίμα αισιοδοξίας έκοψαν σήμερα τη βασιλόπιτα οι εργαζόμενοι του MEGA.

Η κοπή της πίτας έγινε στο κτίριο του καναλιού, συνέπεσε με την γενική συνέλευση και οι εργαζόμενοι είχαν τη δυνατότητα, παράλληλα, να ενημερωθούν για τις συναντήσεις που έγιναν με τους Βαρδινογιάννη και Μπόμπολα.

ΟΚ! ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΗ ΨΩ@ΙΑ! Βασιλική Θάνου: «Κακοπροαίρετοι όσοι λένε ότι δεν ψηφίστηκε η πρόταση της προέδρου»

Εκτενή ανακοίνωση [ΔΕ: Σεντόνι σαν αυτά που δημοσιεύουν οι τρομοκράτες στο indymedia] εξέδωσε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου  για την χθεσινή απόφαση των αρεοπαγιτών με την οποία οι ανώτατοι δικαστές είπαν «όχι» στην αναγκαιότητα αύξησης των ορίων ηλικίας αποχώρησης τους από το σώμα.

Πέθανε ο εκφωνητής της ΕΡΤ Νίκος Μπουγάς

Πέθανε το πρωί της Πέμπτης ο επί χρόνια εκφωνητής της ΕΡΤ Νίκος Μπουγάς.

Η καριέρα του είχε ξεκινήσει το 1962 στην ΥΕΝΕΔ και στη συνέχεια στην ελληνική τηλεόραση όπου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

ΣτΕ: Καθαίρεσε οριστικά τον Αχιλλέα Μπέο από δήμαρχο Βόλου

Εκτός δημαρχείου Βόλου θα παραμείνει ο Αχιλλέας Μπέος, έκπτωτος δήμαρχος της πόλης και πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου με απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Αλλαγές στο Twitter για τον περιορισμό της προσβλητικής συμπεριφοράς

Περισσότερες αλλαγές για τον περιορισμό της προσβλητικής συμπεριφοράς στην πλατφόρμα του ανακοίνωσε πρόσφατα το Twitter, μετά τις έντονες επικρίσεις που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα.

ΝΔ για την απουσία Χουλιαράκη από το EWG: Ανεκδιήγητη ανευθυνότητα ή συμβαίνει κάτι άλλο;

«Αντί να εκπροσωπεί τη χώρα στην κρίσιμη συνεδρίαση του Euro Working Group, αποφασίζει να εξαφανιστεί» λέει η ΝΔ

Επίθεση στην κυβέρνηση κάνει η ΝΔ, με αφορμή την είδηση ότι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, δεν θα μετάσχει στη σημερινή συνεδρίαση του EuroWorking Group.

Νέες αποδοκιμασίες, ΑΠΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΑΝΣΟΝ, κατά του Φιγιόν: Αλήτη ξεκουμπίσου - ΒΙΝΤΕΟ

Tης ΣΥΡΙΖΑίας που πανηγύριζε για τον ΣΥΡΙΖΑ και μόλις βγήκε την οδήγησε στην ανεργία... της Μαρίας Δεναξά

Χτυπώντας κατσαρόλες και αποκαλώντας τον αλήτη, υποδέχθηκαν πολίτες [ΔΕ: Κομμουνιστές κομματόσκυλα με κονκάρδες του Μελανσόν ήταν αλλά δεν το πρόσεξε η Μαρία] τον Φρανσουά Φιγιόν στην πόλη Αthis – Mons, όπου πραγματοποίησε προεκλογική περιοδεία.

Soste Το Νερό next year! Το δωσε και αυτό κοψοχρονιά στους Γάλλους ο Αλέξης


Μίλησε και για την ΕΥΑΘ o Αλέξης στο Παρίσι; Ηταν μαζί και η ΠΘ Β. Ελλάδος Νοτοπούλου; Εμείς ρωτάμε, γιατί έτσι έφτασε στα αυτιά μας. Ισχύει πως ο Αλέξης βρέθηκε με την γαλλική SUEZ και της «παρέδωσε» τα κλειδιά του Τεχνικού Συμβούλου στην ΕΥΑΘ; Για να δούμε τώρα τι θα κάνουν οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστές που φορούσαν μπλουζάκια Soste Το Νερό…

ΦΩΤΟ-Πλήρωνε γίδι τις ασφαλιστικές εισφορές σου

Πλήρωνε για να βλέπεις στα νοσοκομεία αυτό:

"Η εξέταση NST (καρδιοτοκογράφημα) δεν καλύπτεται από τα ταμεία και πληρώνεται άμεσα. Εξαίρεση:

Τι βλέπουμε λίγο πριν τον θάνατο: Απίστευτη έρευνα από μαρτυρίες επιζώντων

Σε μια εκπληκτική έρευνα αναφέρονται λεπτομερώς οι μαρτυρίες από επιζώντες, που έφτασαν λίγο πριν τον θάνατο, σχετικά με την εμπειρία τους και τις αναμνήσεις τους από όλο αυτό.

Μοιάζει τελικά να επιβεβαιώνεται η υπόθεση ότι λίγο πριν τον θάνατο, οι πιο δυνατές μας αναμνήσεις περνούν μπροστά από τα μάτια μας.

Τον ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ πλασιέ αριστερού φαρμακοβιομήχανου έκανε ο Τσίπρας στο Παρίσι... εννοείται ότι το deal απέτυχε

[Οι κρυφές συναντήσεις στο Παρίσι εκτός των άλλων είχαν σκοπό την ολοκλήρωση του deal Apivita-L' Oreal που ψηνόταν εδώ και καιρό... όλως τυχαίως μερικές μέρες μετά αποδείχθηκε ότι ο Τσίπρς δεν κάνει ούτε για πλασιέ και η προσπάθεια απέτυχε αφού ο ΣΥΡΙΖΑίος ιδιοκτήτης...

ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ! Ερώτηση Άδωνι σε Ξανθό: Δώσε στην δημοσιότητα την λίστα με τα "ρουσφέτια" που κουνάει ο Πολάκης

Σφίγγει μέσω κοινοβουλευτικού ελέγχου και οξύνει την αντιπαράθεσή του ο Αντριπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη για τους διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Σπύρος Καγιαλές: Ο ήρωας που έκανε το σώμα του κοντάρι σημαίας - ΦΩΤΟ

[Η Κρητική Επανάσταση του 1897 υποκινήθηκε από τον Βενιζέλο παρά την αντίθεση της Αθήνας και ήταν καταδικασμένη να αποτύχει... οδήγησε στον Ελληνοτουρκικό Πόλεμο του 1897 και την ταπεινωτική ήττα της χώρας με τους Τούρκους να σταματάνε μόνοι τους στη Λαμία και για να αποπληρώσουμε τις αποζημιώσεις στους Τούρκους ξεπουλήσαμε τα πάντα στους ξένους δανειστές... ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ του "ΕΘΝΑΡΧΗ" ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ...]
Σαν σήμερα στις 9 Φεβρουαρίου 1897 βομβαρδίζεται το στρατόπεδο των Κρητών επαναστατών, στο Ακρωτήρι στο πλαίσιο της επανάστασης γα την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.

ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ! ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ-Στους 60 έφτασαν οι νεκροί από την επιδημία της γρίπης

Η επέλαση της γρίπης στη χώρα μας συνεχίζεται και μάλιστα τα στοιχεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) προκαλούν σοκ.

ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ! Έσπασε το ρεκόρ της η Ιαπωνία – Δέχτηκε... 28 πρόσφυγες το 2016

Η Ιαπωνία δέχτηκε μόλις 28 πρόσφυγες τον περασμένο χρόνο την ώρα που οι αιτήσεις ασύλου κατέγραψαν ρεκόρ, αναφέρει κυβερνητικό έγγραφο με αυριανή ημερομηνία δημοσίευσης, γεγονός που υπογραμμίζει την επιφυλακτικότητα της χώρας να δεχθεί ξένους πολίτες...

ΒΙΝΤΕΟ-Πολάκης: Προσπαθούμε να πάρουμε την πραγματική εξουσία-ΝΔ: Εννοεί να φέρουν κομμουνισμό

Στα Χανιά βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης ο οποίος στην αρχή της ομιλίας του τόνισε πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μεν στην κυβερνητική εξουσία αλλά δύο χρόνια μετά προσπαθεί ακόμη να πάρει την πραγματική.

H βουτιά της παρουσιάστριας αποκάλυψε σε ζωντανή μετάδοση «καυτές» λεπτομέρειες

Απροσδόκητο αποτέλεσμα είχε η βουτιά μιας παρουσιάστριας σε σόου της μεξικανικής τηλεόρασης καθώς αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες που πιθανότατα δεν ήθελε η ίδια να φανούν.

ΚΛΑΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! Ο Κουράκης ανακοίνωσε πως οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν ενώ ο εισηγητής τους είχε πει ότι θα καταψηφίσουν το άρθρο για την ιθαγένεια

Ενδοκυβερνητικό αλαλούμ προκαλεί το άρθρο που παρέχει την ελληνική ιθαγένεια και σε αλλοδαπούς μαθητές που φοιτούν σε ελληνικά ιδιωτικά σχολεία «χαρίζοντας»  - για μια ακόμα φορά - πρωτοφανείς για τα κοινοβουλευτικά χρονικά καταστάσεις.

ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΦΡΟΥ ΠΑΝΤΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ-Νέο ξεφτιλίκι Τσίπρα άφησε σύξυλο τον Ποροσένκο που κοίταγε απορημένος

Ένα απρόοπτο σημειώθηκε κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο.

ΑΠΑΠΑ! Ο "Κωστάκης της μάνας του" τόλμησε και αμφισβήτησε τον στρατάρχη Καμμένο

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Κωστή Μπακογιάννη, με αφορμή μια δήλωση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τα Ίμια.

Που είναι το περίεργο; Το Πεντάγωνο θα νοικιάσει χώρο στον Πύργο του Τραμπ [εικόνες]

Το Πεντάγωνο θα νοικιάσει ένα χώρο στον ουρανοξύστη του Ντόναλντ Τραμπ στην Νέα Υόρκη για να φιλοξενεί τα μηχανήματα και τους στρατιωτικούς που θα συνοδεύουν τον νέο πρόεδρο όταν θα βρίσκεται στην πόλη.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ Η ΤΑΡΙΦΑ ΓΙΑ ΤΟ 20άρι! Γαβρόγλου: Τέλος οι Πανελλαδικές - Είσοδος στα πανεπιστήμια με τον βαθμό στο απολυτήριο λυκείου

«Αυτό δεν μπορεί να ισχύσει από του χρόνου. Έχει ορίζοντα τριετίας» - Κανένας γονέας δεν θα μπορεί να αποσύρει τα παιδιά του από τη θεματική εβδομάδα, ξεκαθαρίζει ο υπουργός

Ξένος επενδυτής: Είναι δύσκολο να εξηγήσεις σε κάποιον γιατί να έχει τα κεφάλαιά του στην Ελλάδα...

«Το χειρότερο σενάριο είναι η Γερμανία να δώσει χρόνο στην Ελλάδα με «σαλαμοποίηση» της αξιολόγησης και των δόσεων» υποστηρίζει ξένος επενδυτής που έχει τοποθετήσει στην Ελλάδα τουλάχιστον 100 εκατ.ευρώ από πελάτες του