07 Ιανουαρίου 2017

Ημίγυμνες καλλονές, όπλα και όργια... Ο ζάπλουτος «Βασιλιάς του Instagram» ξαναχτυπά με νέο βίντεο

Ίσως έχετε ξανακούσει το όνομα Dan Bilzerian στο παρελθόν. Πρόκειται για τον εκατομμυριούχο playboy ο οποίος έχει κατακλύσει τους τελευταίους μήνες τον λογαριασμό του στο Instagram με εκατοντάδες φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει συντροφιά με ημίγυμνες καλλονές, κρατώντας όπλα και ξεφαντώνοντας πάνω σε υπερπολυτελή σκάφη.

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ-Ο Τσίπρας διαβάζει μόνο Guardian... όχι συστημικές φυλλάδες

Κάποτε λιποθυμούσαν παιδάκια και βασανίζονταν κρατούμενοι... το έγραφαν οι έγκυρες Herald Tribune και Guardian και τις κούναγε ο Αλέξης στη Βουλή...

Δρογώσης: Φανταστείτε να είχαν συμβεί όλα αυτά επί Σαμαρά οι ΣΥΡΙΖΑίοι θα είχαν βγει στα κάγκελα

Σφοδρή επίθεση κατά υπουργών της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης με αφορμή της υπόθεση της παραμονής του 6χρονου γιου της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη στο «Παίδων».

Όταν ο CEO της Novartis έκραξε το Άδωνι ο Βαξεβάνης έψαχνε διαφημίσεις φαρμακοβιομηχών

Με απανωτά tweet ο Άδωνις έκανε ρόμπα τον Βαξεβάνη που σήμερα στη φυλλάδα του προσπαθεί να τον εμπλέξει με τη Novartis...

Ο Κοτανίδης περιγράφει το γιουχάισμα στον Τσίπρα από θεατές

Τι συνέβη ακριβώς, στο θέατρο, όταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πήγε να δει την παράστασή του, εξηγεί με ανάρτησή του στο Facebook ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του iefimerida.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ! Γιος Ρούπα – Μαζιώτη: Έγκριση της κοινωνικής λειτουργού για να μείνει με τη γιαγιά και τη θεία του

Στην Αθήνα έρχονται η μητέρα και η αδερφή της Πόλας Ρούπα, μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης της κοινωνικής λειτουργού στην Καλαμάτα, σήμερα το πρωί.

Η Liberation έλαβε από τον Ερντογάν ένα κομάτι βομβαρδισμένου κτιρίου αντί για ευχές –Τι του απάντησε

Ο Ερντογάν έκανε μια απίστευτη κίνηση στην αρχή της χρονιάς: έστειλε ένα κομμάτι από το βομβαρδισμένο κοινοβούλιο, εξαιτίας των πραξικοπηματιών, σε ξένα έντυπα και διπλωμάτες. Το έλαβε και η Liberation και του απάντησε καταλλήλως.

Στα λευκά η Αγιά Σοφιά- Μαγευτικό θέαμα

Μπορεί η Κωνσταντινούπολη να έχει παραλύσει από τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα από χθες ωστόσο η κατάλευκη Αγιά Σοφιά προσφέρει ένα μαγευτικό θέαμα.

Ουρλιάζουν δήθεν για το παιδί Ρούπα-Μαζιώτης απ' τη φυλακή και άπλυτοι έξω απ' τον ΣΥΡΙΖΑ

Με μία μακροσκελή επιστολή η Πόλα Ρούπα και ο Νίκος Μαζιώτης επιτίθενται σε βάρος των εισαγγελικών αρχών και των κοινωνικών υπηρεσιών που διέταξαν τον εγκλεισμό του εξάχρονου αγοριού τους στο Παιδών υποστηρίζοντας ότι το κράτος επέλεξε να φυλακίσει το παιδί κάνοντας έτσι πόλεμο σε βάρος τους.

Θα την θυμάται καιρό αυτή την «τάπα» από τον Αντετοκούνμπο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί να ηττήθηκε, στο τελευταίο ματς, αλλά η απόδοση του «Greek Freak» ήταν εντυπωσιακή, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την επική «τάπα» του στον Καρμέλο Άντονι.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή δολοφονίας ταγματάρχη τη νύχτα του πραξικοπήματος στην Τουρκία!

- ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!
- Σύμφωνα με το DHA, ο ταγματάρχης Φατίχ Κιλίντς συμμετείχε στο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016
- Είχε δώσει όπλα στους στρατιώτες του, στη 2η στρατιωτική μονάδα της πόλης Malatya
- Η αστυνομία ήταν ενήμερη για τις κινήσεις του – Υπήρξε συμπλοκή με αστυνομικούς και τον πυροβόλησαν

Δεν άφησαν τον Γλέζο να δει τον γιο της Ρούπα και ουρλιάζει με τη γκ@μενα Κουφοντίνα και τον Κούγια

Ο Μανώλης Γλέζος, που πήρε θέση από την πρώτη στιγμή στην υπόθεση της τύχης του 6χρονου γιου της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Παίδων, με πρόθεση να δει τον μικρό και να του προσφέρει ένα παιχνίδι.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Αυτοκτόνησε με ένα κασκόλ

Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί στο Ηράκλειο, ένας 55χρονος, τον οποίο αναζητούσαν οι οικείοι του.

«Πέταξε» ξανά ο Γιάννης αλλά… προσγειώθηκε ανώμαλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα συγκλονιστικό ματς, οι Νικς πήραν… εκδίκηση και επικράτησαν των Μπακς με 111-116, με την Γιάννη Αντετοκούνμπο να είναι για άλλη μια φορά πολύ καλός, αλλά και ταυτόχρονα… μοιραίος για την ομάδα του.

Ο σκοτεινός Σώρρας και το... χρυσάφι του Γιαμασίτα

Ήταν κάπου στο 2009-2010 όταν κάποια τοπικά μέσα ενημέρωσης -κυρίως ιστοσελίδες από την Αχαΐα- ξεκίνησαν να γράφουν με πηχυαίους τίτλους για έναν άνθρωπο με αμύθητη περιουσία και χρυσές μετοχές, που υποσχόταν να σώσει την Ελλάδα από το χρέος.

ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ "ΤΕΧΝΗΣ" ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ! Όταν ο Τσίπρας συνάντησε τη… «Ζουμπουλία» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας παρακολούθησε την Πέμπτη 5/1/17 στο κατάμεστο θέατρο της Μονής Λαζαριστών την παράσταση «Το Τρίτο Στεφάνι» του Κώστα Ταχτσή, που παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία σε σκηνοθεσία Θανάση Παπαγεωργίου.

ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! Τραγική κατάσταση στη Μόρια -«Πνιγμένες» στο χιόνι οι σκηνές των μεταναστών [εικόνες]

Από το χιονιά πλήττεται από τη νύχτα η Λέσβος και μπορεί πολλοί από τους κατοίκους να υποδέχθηκαν με χαρά την... άσπρη μέρα, ωστόσο για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που διαμένουν ακόμη σε σκηνές στους καταυλισμούς του νησιού μόνο προβλήματα, ακόμη και επιβίωσης, δημιούργησε.

Χαμός σε δεξίωση γάμου! Εισέβαλε ο Πάνος Μουζουράκης και έκανε σαματά!

Ούρλιαζε «γιατί με άφησες;» ο Πάνος Μουζουράκης παραπατώντας ανάμεσα στα τραπέζια που κάθονταν οι καλεσμένοι!

ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ! Νέα δημοσκόπηση έδωσε… ανάσες στον Τσίπρα

Οι δημοσκοπήσεις που γίνονται κατά καιρούς, μπορεί να μην ευνοούν την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο, έφτασαν στο Μέγαρο Μαξίμου τα ανέλπιστα αποτελέσματα μιας μέτρησης που χαροποίησαν ιδιαίτερα τον ίδιο και σίγουρα, την ηγεσία του ΥΠΕΞ.

Γιος δικτάτορα της Αφρικής προκαλεί στο Instagram -Αμύθητα πλούτη, έξαλλη ζωή [εικόνες]

Για υπεξαίρεση του δημοσίου χρήματος κατηγορείται ο γιος του δικτάτορα της Ισημερινής Γουινέας στην Αφρική, ο οποίος έχει προκαλέσει με τις φωτογραφίες του στα social media, που τον απεικονίζουν να ζει στην εξωπραγματική χλιδή και τα πλούτη.

Κασιμάτης: Το βυθόμετρο της ηλιθιότητος του Ελληνικού Λαού

Μέρα που είναι, είχα μια φώτιση. Ιδού, λοιπόν, ένας καλός ορισμός του Υπαρκτού Ελληνισμού: ο τόπος στον οποίο δαιμονοποιείται ο Σόρος και λατρεύεται ο Σώρρας. Οχι, βέβαια, από όλους. Από αρκετούς, όμως, ώστε να δημιουργείται η κρίσιμη μάζα που κάνει τη διαφορά και ρεζιλεύει ένα έθνος.

ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ; Έτος ρεκόρ το 2016 για τον Καμμένο... σε υπερπτήσεις Τούρκων

Με αφορμή την υπέρπτηση τουρκικού μαχητικού αεροσκάφους άνωθεν της Παναγιάς Οινουσσών στις 2 Ιανουαρίου, έχει σημασία  να αναφέρουμε μερικά στατιστικά στοιχεία για το 2016.

Eκτη ακριβότερη χώρα η Ελλάδα παγκοσμίως στην αμόλυβδη βενζίνη

Το νέο έτος ξεκινά με μια ακόμη αρνητική πρωτιά για τη χώρα μας, η οποία κατατάσσεται μεταξύ των έξι ακριβότερων χωρών παγκοσμίως στην αμόλυβδη βενζίνη.

Διαδικτυακά μπινελίκια στον Ιμπάρμπο!

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο έκανε την εμφάνισή του στο Instagram, με αποτέλεσμα να διαβάσει ουκ ολίγα... γαλλικά από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Καναδάς: Στο «σκαμνί» ο δικαστής που ρώτησε θύμα βιασμού γιατί δεν κράτησε τα πόδια της κλειστά

Ένας Καναδός ομοσπονδιακός δικαστής στην Αλμπέρτα που αποκάλεσε «κατηγορούμενη» μια 19χρονη ενάγουσα σεξουαλικής επίθεσης, ρωτώντας την κατά την διάρκεια της δίκης γιατί δεν μπορούσε «απλά να κρατήσει τα πόδια της κλειστά» θα πρέπει να του επιτραπεί να κρατήσει την δουλειά του, υποστήριξαν χθες οι δικηγόροι του.

Βραζιλία: Φυλακισμένα μέλη συμμορίας αποκεφάλισαν και έβγαλαν τις καρδιές 31 συγκρατουμένων τους

Φυλακισμένα μέλη της πιο ισχυρής συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών της Βραζιλίας σκότωσαν 31 συγκρατούμενούς τους χθες, αποκεφαλίζοντας και βγάζοντας τις καρδιές από τα περισσότερα θύματά τους, για να εκδικηθούν για τη σφαγή 56 συντρόφων τους σε άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα πριν πέντε ημέρες.

Χώρισαν Ελενα Ράπτη και Λούκας Γιώρκας

Xωριστούς δρόμους τραβούν στη ζωή τους Λούκας Έλενα Ράπτη και Λούκας Γιώρκας σύμφωνα με δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, όπως εκμυστηρεύεται άτομο από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού στο Secret και στη Σάσα Σταμάτη Ράπτη-Γιώρκας «εδώ και ένα μήνα δεν είναι μαζί....

Κικίλιας: Επέκταση του «κόφτη» σημαίνει επέκταση του μνημονίου

Η επέκταση του «κόφτη», σημαίνει επέκταση του μνημονίου, τονίζει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Real News», ο εκπρόσωπός της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

Ο αρχαιολογικός χώρος των μυθικών Μυκηνών καλυμμένος από χιόνι! [εικόνες & βίντεο]

Στα λευκά ξύπνησαν σήμερα πολλές περιοχές της χώρας καθώς αλλού πιο σφοδρά και αλλού πιο ήπια όλη η χώρα πλήττεται από το κύμα κακοκαιρίας με κύρια χαρακτηριστικά τις πολικές θερμοκρασίες και τα χιόνια.

Η γλυκιά γοητεία της εξουσίας και η ανοχή των αριστερών

Του Γιάννη Σιδέρη

Είναι η πλέον εμβληματική περίπτωση του στυλ της νέας διακυβέρνησης, αυτή που κατήγγειλαν οι βουλευτές του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς και Κώστας Μπαργιώτας.

Λαζαρίδης: Ο Μητσοτάκης είναι έτοιμος να αναλάβει τη διακυβέρνηση αύριο το πρωί

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης από αύριο το πρωί» δηλώνει σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής ο Μακάριος Λαζαρίδης, τονίζοντας πως η ΝΔ έχει προτείνει στην κοινωνία μια συμφωνία αλήθειας και έναν συγκεκριμένο οδικό χάρτη για την έξοδο από την κρίση.

Φλόριντα: Βετεράνος του Ιράκ ο 26χρονος που σκόρπισε τον θάνατο στο Φορτ Λόντερντεϊλ

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν από την επίθεση - Ο δράστης είχε ψυχολογικά προβλήματα και είχε καταγγείλει στο FBI ότι μια αμερικανική υπηρεσία ελέγχει το μυαλό του