02 Δεκεμβρίου 2017

«Eκραξαν» τη σύντροφο του Ντιέγκο Μαραντόνα για τη γούνα που φορούσε [εικόνες]

Έντονη κριτική δέχτηκε η σύντροφος του Ντιέγκο Μαραντόνα για τη γούνα από τίγρη που φόρεσε χθες κατά την κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.


Η Ρότσιο Ολίβια συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα κατά την άφιξή της στο Κρεμλίνο την Παρασκευή με την επιλογή του ρούχου της, συνοδευόμενη από τον πρώην ποδοσφαιριστή της Αργεντινής, που φορούσε ένα μαύρο κοστούμι με κίτρινο παπιγιόν.

Τα σχόλια που δέχτηκε όμως η Ολίβια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν ήταν καθόλου κολακευτικά. Ένας θυμωμένος σχολιαστής έγραψε στο Twitter: «Πόσο αηδιαστικό! Η Ρότσιο Ολίβια με γούνινο παλτό. Σίγουρα δεν έχει καν δύο εγκεφαλικά κύτταρα που να λειτουργούν» ενώ κάποιος Αργεντινός σχολίασε: «Δεν υπήρχε κάποιος για να τη συμβουλεύσει;» ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Η Ρότσιο Ολίβια παίρνει συμβουλές από το διάβολο».

Κάποιοι άλλοι δεν έκρυψαν τις ομοιότητες με τον χαρακτήρα της Disney Κρουέλα ντε Βιλ ενώ μια ομάδα προστασίας των ζώων προχώρησε ακόμη περισσότερο, λέγοντας: «Όσο ξανθιά κι αν γίνει με τη βαφή μαλλιών, η ψυχή της παραμένει πιο μαύρη από τον άνθρακα. Η Ολίβια Ρότσιο με ένα νεκρό ζώο που απειλείται με εξαφάνιση στην πλάτη της».


Η Ρότσιο, που έχει μια ταραχώδη σχέση με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, απάντησε στην κριτική που δέχτηκε μέσω Instagram.

Η 26χρονη δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο λογαριασμό της με το παλτό και έγραψε: «Φωτογραφία γκαλά. Για τους φίλους... για τους υπόλοιπους; Ρωτήστε με».

Ο Μαραντόνα και η σύντροφός του έχουν μια θυελλώδη σχέση με σοβαρά επεισόδια τα τελευταία 4,5 χρόνια.

Τον Μάιο του 2013, την έπιασε από τον λαιμό κατά τη διάρκεια ενός καβγά σε ένα αεροπλάνο. Η σχέση τους έπιασε πάτο, όταν ο Μαραντόνα κατηγόρησε την Ρότσιο πως του έκλεψε εκατοντάδες κοσμήματα και ρολόγια από το αρχοντικό του στο Ντουμπάι.

Είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψής της όταν επέστρεφε στην Αργεντιή από το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία, αλλά στη συνέχεια ο πρώην ποδοσφαιριστής απέσυρε την καταγγελία.

Σε ένα άλλο περιστατικό, ο Μαραντόνα την χτύπησε δύο φορές με το δεξί του χέρι. Είχε χαρακτηρισθεί ως «ψυχοπαθής» από τη θεία της Ρότσιο όταν το βίντεο διέρρευσε σε τηλεοπτικό σταθμό της Αργεντινής τον Οκτώβριο του 2014. Ο Μαραντόνα ισχυρίστηκε κατόπιν πως χτύπησε το τηλέφωνο που κρατούσε στο χέρι της και πως δε θα χτυπούσε ποτέ μια γυναίκα.

Η σχέση τους βρέθηκε πάλι στο προσκήνιο τον Φεβρουάριο του 2015, όταν η αστυνομία κλήθηκε σε ξενοδοχείο στη Μαδρίτη, μετά από αναφορές βίας.

Ο Μαραντόνα αρνήθηκε ότι επιτέθηκε στη Ρότσιο και δεν ελήφθησαν περαιτέρω ενέργειες.