04 Δεκεμβρίου 2017

Κράξιμο στον Τέρενς Κουίκ που έδωσε χαρτάκι με εντεκάδα στον Λεμονή

Ο υφυπουργός Εξωτερικών παρενέβη στα θέματα του Ολυμπιακού, κάνοντας υποδείξεις στον τεχνικό των ερυθρόλευκων ως ακόμη ένας «προπονητής της κερκίδας»


Αφήνοντας στην άκρη -για λίγο- τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής, ο Τέρενς Κουίκ παρενέβη στα θέματα του Ολυμπιακού, κρίνοντας την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας και δίνοντας συμβουλές στον προπονητή των Πειραιωτών Τάκη Λεμονή. Ούτως η άλλως όλοι μέσα μας κρύβουμε έναν προπονητή ποδοσφαίρου, ο οποίος πάντα τα κάνει καλύτερα απ' αυτόν που έχει τη δουλειά κι ο κ. Κουίκ δεν αποτελεί εξαίρεση του συγκεκριμένου κανόνα.

Γνωστός για τα ερυθρόλευκα αισθήματα του ο υφυπουργός Εξωτερικών, λίγη ώρα μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Απόλλωνα όπου ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει με 0-1 και το σκορ ήταν μέχρι το 80' 1-1, σχολίασε με καυστικό τρόπο το γεγονός ότι ο σκόρερ των δύο γκολ της ανατροπής, Καρίμ Ανσαριφάρντ, ήρθε από τον πάγκο (ξεχνώντας προφανώς ότι ο  Ιρανός ήταν βασικός στα προηγούμενα ματς).

«Από προπονητή σε προπονητή πάει η κομπλεξική αντιμετώπιση του Καρίμ και δεν είναι ο υπ’ αριθμός ένας βασικός παίκτης. Απασχολεί την αντίπαλη άμυνα με και χωρίς μπάλα. Πάλι σήμερα τον ξελάσπωσε τον Τάκη. Και φυσικά την ομάδα. Θέλει πολύ σκέψη η χρησιμότητα και η αξία του Τάκη;», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ, ωστόσο οι απαντήσεις που πήρε από τους οπαδούς των ερυθρόλευκων μάλλον δεν πρέπει να τον ικανοποίησαν ιδιαίτερα.


Διαβάστε ορισμένα από τα σχόλια των οπαδών του Ολυμπιακού:



Πάντως ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ επανήλθε σήμερα με νέο «τιτίβισμα» υπερτονίζοντας και πάλι τα φιλο-Ολυμπιακά του αισθήματα, ωστόσο και πάλι οι πρώτες αντιδράσεις δεν είναι ιδιαίτερα θετικές...

«Εγώ είμαι Ολυμπιακός και στην ομάδα των επιτραπέζιων παιγνιδιών αν είχε!!! 😀Αλλά τη κριτική μου θα την κάνω πάντα. Ολυμπιακός δεν είμαι λόγω Προέδρων ή προπονητών. Αλλά για τη βαριά ερυθρόλευκη φανέλα που τίμησαν Ανδριανοπουλοι, Υφαντής, Θεοδωρίδης, Ρωσσίδης, Αγγελής,κλπ» έγραψε ο κ. Κουίκ.