04 Δεκεμβρίου 2017

Καραμανλής: «Στηρίξτε Κυριάκο – Πρέπει να φύγουν»

Ως απόλυτη στήριξη στον Κυριάκο Μητσοτάκη ερμηνεύθηκε η παρουσία του Κώστα Καραμανλή στο πλευρό του προέδρου του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.


«Δεν επρόκειτο ούτε για συνέδριο, ούτε για κάποια μάζωξη της Πολιτικής Επιτροπής. Ήταν μια κομματική εκδήλωση που και να μην παρευρισκόταν ο Καραμανλής κανείς δεν θα μπορούσε να πει τίποτα. Όμως εκείνος επέλεξε να δώσει το παρών και να εκπέμψει τα αντίστοιχα μηνύματα», επισημαίνουν έμπειρα «γαλάζια» κομματικά στελέχη.

Μάλιστα, όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός την προηγούμενη του συνεδρίου σε μια από τις συζητήσεις που συνηθίζει να έχει παρέα με έμπιστους πολιτικούς του φίλους στα αγαπημένα του στέκια στην συμπρωτεύουσα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «πρέπει να στηριχθεί απ’ όλους. Τώρα πια όλοι πρέπει να είναι παρόντες στην μάχη. Δεν χωρούν ούτε αποκλεισμοί, αλλά ούτε και προσωπικές στρατηγικές. Ό,τι είχε να δώσει αυτή η κυβέρνηση το έδωσε», είπε μεταξύ άλλων σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Ακόμα, πρόσθεσε, ότι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα επιχειρήσουν να εξαντλήσουν τον χρόνο παραμονής τους στην εξουσία μέχρι το μη περαιτέρω και γι’ αυτό διαμήνυσε ότι άπαντες στη Νέα Δημοκρατία οφείλουν να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Για την ιστορία, στο δείπνο που έλαβε χώρα στη γνωστή ταβέρνα της Θεσσαλονίκης «Νέα Κληματαριά» (διάσημη για τα εκλεκτά της κρεατικά) την Παρασκευή το βράδυ, μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό συνέφαγαν οι… συνήθεις ύποπτοι, Βάκης Φραντζής, Τέλης Θωμόπουλος, Σταύρος Λαζαρίδης και Λεωνίδας Τσολέκας.

ΠΗΓΗ: parapolitika.gr