06 Δεκεμβρίου 2017

Είδηση σοκ: Υπάλληλοι του προεδρικού μεγάρου στόλισαν κατά λάθος τον Προκόπη Παυλόπουλο

Αναταραχή επικράτησε σήμερα στο προεδρικό μέγαρο λίγες ώρες πριν την άφιξη του Ταγίπ Ερντογάν, όταν συνεργείο που διακοσμούσε το κτίριο στόλισε κατά λάθος τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.


Το λάθος έγινε αντιληπτό λίγες ώρες αργότερα, όταν ο κ. Παυλόπουλος θεάθηκε να κυκλοφορεί ντυμένος χριστουγεννιάτικο δέντρο, με αποτέλεσμα να υπάρξει άμεση κινητοποίηση για τον ξεστολισμό του ενόψει της αυριανής επίσκεψης του Τούρκου Προέδρου.

Πηγή του προεδρικού μεγάρου έκανε λόγο για ‘ατυχές λάθος’ του συνεργείου που είχε αναλάβει τον στολισμό του μεγάρου, που πέρασε τον κ. Παυλόπουλο για μέρος της διακόσμησης.

«Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Ο Πρόεδρος περνά πολλές ώρες ακίνητος, με αποτέλεσμα πολλές φορές ακόμα και εμείς να περνάμε μπροστά του και να μην τον παίρνουμε είδηση. Ευτυχώς το αντιληφθήκαμε γρήγορα αυτή τη φορά και δεν θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο Ερντογάν ντυμένος χριστουγεννιάτικο δέντρο» ανέφερε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο έχει κάνει πρόταση στον Έλληνα πρόεδρο να μετακομίσει εκεί μετά τη λήξη της θητείας του, ώστε να αποφευχθεί η δαπανηρή και χρονοβόρα κατασκευή κέρινου ομοιώματος, ενώ ο κ. Παυλόπουλος φέρεται να βλέπει θετικά την πρόταση του μουσείου.


http://tovatraxi.com/politics/ypalliloi-tou-proedrikou-megarou-stolisan-kata-lathos-ton-prokopi-paulopoulo/