20 Νοεμβρίου 2017

Ο Άδωνις ξεφτίλισε στο Twitter τον βουλευτή Κωνσταντινέα (pics&vid)

Βρήκε τον «γιατρό» του ο μπουζουκόβιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτός από την αποδεδειγμένη επιπολαιότητα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κωνσταντινέας, μετά την αποκάλυψη για την παρουσία του, «πρώτο τραπέζι πίστα» στα μπουζούκια, επέδειξε και περίσσιο θράσος. Έτσι, βγήκε να απαντήσει στο σχόλιο που έκανε για τα καμώματά του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο διασυρμός του κυβερνητικού βουλευτή ήταν άμεσος, αφού, όπως προκύπτει από τις απαντήσεις του, προσπαθούσε με ψέματα να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Επί της ουσίας και στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αναρωτήθηκε: «Από πότε είναι μεμπτό να πηγαίνει κανείς (καλεσμένος) σε κέντρο διασκέδασης να τιμήσει τα προεόρτια γάμου του συνεργάτη του;».


Μα και φυσικά είναι, από τη στιγμή που ο πρωθυπουργός έχει κηρύξει εθνικό πένθος και οι Αρχές μετρούν τον ένα μετά το άλλο τους νεκρούς. Όπως και να το κάνουμε, δείχνει πολιτική επιπολαιότητα το βράδυ να τα σπας στα μπουζούκια και την επομένη να εμφανίζεσαι ως ιεροκήρυκας ηθικής στα τηλεοπτικά παράθυρα. «Μεμπτό είναι να είναι βουλευτής, να έχουμε εθνικό πένθος με 20 νεκρούς και να υποκρίνεται στην τηλεόραση το πρωί πόσο συντετριμμένος είναι» του απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με διαδοχικές αναρτήσεις στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης «ξεσκεπάζει» την υποκρισία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωνσταντινέα, ο οποίος επέλεξε να περάσει το «τριήμερο πένθος» που κήρυξε ο πρωθυπουργός για τις καταστροφές στη δυτική Αττική στα… μπουζούκια και την επόμενη ημέρα να ξεκινήσει καυγά… για τις ευθύνες της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης καταγγέλλει την συμπεριφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, όπως αποκαλύφθηκε, μετά το ξενύχτι του στα μπουζούκια βρέθηκε καλεσμένος στον ΣΚΑΪ για να «μαλώσει» τη δήμαρχο Μάνδρας, ενώ παράλληλα επιτέθηκε και στον ίδιο τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Κωνσταντινέα, ξημερώματα, δίνεις δικαιώματα: αυτός ο τύπος έβριζε τη δήμαρχο και ειρωνευόταν εμένα το πρωί! Ντροπή» γράφει ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του στο Twitter και επισυνάπτει μάλιστα σχετικό αποκαλυπτικό δημοσίευμα του to10.gr με τα νυχτοπερπατήματα του κ. Κωνσταντινέα.


Όπως σημειώνεται διευκρινιστικά και στο σχετικό δημοσίευμα, ο κ. Κωνσταντινέας πήγε από το συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί στο στούντιο του ΣΚΑΪ, όπου εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά μαζί με τη δήμαρχο Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη και τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Σκρέκα. Εκεί ο κ. Κωνσταντινέας, αντί να παραδεχτεί τις κυβερνητικές ευθύνες για τα έργα υποδομής και για τη μη ετοιμότητα της κρατικής μηχανής, προτίμησε να αρχίσει να φωνασκεί, κατηγορώντας τη δήμαρχο ότι ευθύνεται αλλά και τη ΝΔ και εξυμνώντας τις υποτιθέμενες δράσεις της Ρένας Δούρου.


Λίγο αργότερα, ο κ. Γεωργιάδης επανέρχεται με νέα ανάρτηση γράφοντας: «Κωνσταντινέας: Από τα μπουζούκια στον Αυτιά για να επιτεθεί στη δήμαρχο Μάνδρας».


Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/adonis-xeftilise-sto-twitter-ton-voulefti-konstantinea-picsvid