19 Νοεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Nomads: Αποχώρηση «βόμβα»-Διεκόπη το αγώνισμα-Το σοκ των παικτών όταν έμαθαν για τις πλημμύρες και τους νεκρούς στη Μάνδρα

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις και στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ANT1 Nomads.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε στη ...
Μαντώ Γαστεράτου το ιατρικό ανακοινωθέν με βάση το οποίο η παίκτρια των νομάδων της Φωτιάς θα έπρεπε να μείνει για εύλογο χρονικό διάστημα εκτός αγωνισμάτων.

Ο λόγος ήταν ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο της παίκτριας. Έτσι η Μαντώ αποφάσισε να φύγει από το Nomads διότι δεν θα μπορούσε να βοηθήσει άλλο την ομάδα της και θα έβαζε σε κίνδυνο την υγεία της.



Διακόπηκε το αγώνισμα επικράτειας – Τι συνέβη;

Το αγώνισμα επικράτειας στο αποψινό Nomads διακόπηκε απρόσμενα. Λόγω της έντονης κακοκαιρίας οι παίκτες δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν να αγωνίζονται.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε την εξέλιξη αυτή στις δύο ομάδες και τους έκανε μια έκπληξη. Τους τόνισε πως όλοι μαζί θα πάνε στη βίλα για να γευματίσουν. Έτσι, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τους μπλε και τους κόκκινους να συνυπάρχουν.

Φυσικά, όλοι χάρηκαν με την εξέλιξη αυτή, καθώς ήθελαν να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους.

Δείτε το απόσπασμα:


Το σοκ των παικτών όταν ο Αρναούτογλου τους είπε για τις πλημμύρες και τους νεκρούς στη Μάνδρα

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο αποψινό επεισόδιο του Nomads θέλησε να ενημερώσει τους παίκτες για την τραγωδία με τις πλημμύρες στην Μάνδρα. 

Συγκεκριμένα, τους αποκάλυψε τα όσα συμβαίνουν λόγω της κακοκαιρίας και πως θρηνούμε θύματα. Τους ανέφερε τον αριθμό των νεκρών και τους είπε πως κηρύχθηκε τριήμερο πένθος.

Οι παίκτες σοκαρίστηκαν με τα όσα άκουσαν και ζήτησαν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες.