13 Νοεμβρίου 2017

Επίθεση Αδ. Γεωργιάδη σε Αλ. Τσίπρα για το Ελληνικό – Μαζική εκδήλωση της ΝΔ

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην εκδήλωση για την επένδυση στο Ελληνικό που πραγματοποίησε στην Αργυρούπολη, η τοπική οργάνωση του κόμματος, με κεντρικό ομιλητή τον Άδωνι Γεωργιάδη.


Μιλώντας στην εκδήλωση, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα για τη στάση του απέναντι στην επένδυση. «Από τον ίδιο χώρο προεκλογικά ο σημερινός πρωθυπουργός είχε πει πως το Ελληνικό είναι η “ψυχή μας και δεν θα το δώσουμε ποτέ”. Λίγο πριν τις εκλογές είχε πει σε συνέντευξή του πως “αν είναι να δώσουμε το Ελληνικό, καλύτερα ο λαός να ψηφίσει τον Σαμαρά”. Για τέτοιο απατεώνα μιλάμε», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε: «Η επένδυση θα ολοκληρωθεί με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη». 

Ανοίγοντας την εκδήλωση, ο δήμαρχος Αργυρούπολης άφησε αιχμές κατά της κυβέρνησης για καθυστερήσεις στην υλοποίηση της πολύπαθης επένδυσης που θα δώσει οικονομική ανάσα στις γύρω περιοχές και θα ανοίξει χιλιάδες θέσεις εργασίας. «Ο δήμος θα πρέπει να μετονομαστεί, από δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης σε Δήμο Άρτας. Γιατί η επένδυση αυτή για την οποία παλέψαμε με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Αντώνη Σαμαρά, θυμίζει… το Γεφύρι της Άρτας που ολημερίς το χτίζανε και το βράδυ το γκρεμίζαν».

Επίσης, ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στην περιοχή έκανε λόγο για τον… χρόνο του Άδωνι Γεωργιάδη στον Μαραθώνιο, χτες. Καλωσορίζοντας τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Παπαγεωργίου τόνισε πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατέβασε το ατομικό του ρεκόρ κατά… επτά λεπτά.



της Ντίνας Καραμάνου
http://newpost.gr/politiki/638730/mazikh-ekdhlwsh-ths-nd-sthn-argyroypolh-gia-thn-ependysh-sto-ellhniko