12 Νοεμβρίου 2017

Χάνει και την δεύτερη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ; Σοκ στο Μαξίμου από την τεράστια συμμετοχή στην Κεντροαριστερά

Μαύρες πλερέζες φοράνε από το μεσημέρι της Κυριακής στο Μαξίμου και στην Κουμουνδούρου.

Αφού η αναπάντεχη, μαζική συμμετοχή στις κάλπες για την εκλογή νέου ηγέτη της Κεντροαριστεράς ακυρώνει και το τελευταίο “κόλπο” πολιτικής επιβίωσης του Τσίπρα και της παρέας του: Αυτό στο να εμφανισθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως ο εκφραστής της “νέας” Κεντροαριστεράς και της Σοσιαλδημοκρατίας στην χώρα.


Το σχέδιο συρρίκνωσης της Δημοκρατικής Παράταξης, προς όφελος της παρέας των ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ του Μαξίμου, απέτυχε παταγωδώς.

Το ίδιο και η προσπάθεια των δημοσιογραφικών εξαπτέρυγων και πληρωμένων πιστολιών της εξαμβλωματικής – ψεκασμένης συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που επιχείρησαν να γελοιοποιήσουν την εκλογική διαδικασία.

Η μαζική συμμετοχή χιλιάδων ψηφοφόρων της Κεντροαριστεράς, που εκφράζει την υπαρκτή πολιτική ανάγκη να υπάρξει ένας νέος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ πόλος που θα αποτελεί το αντίπαλο δέος στην ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι το πρώτο βήμα επιστροφής στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.

Ο Τσίπρας θα παραμείνει (όσο αντέξει) στην Κυβέρνηση έχοντας στο πλευρό του ως μόνον σύμμαχο τον ΤΟΞΙΚΟ Πάνο Καμμένο. Ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, θα μπει στην επόμενη Βουλή μόνο εάν ο Τσίπρας τον τοποθετήσει στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί να δώσει πλέον μάχη για την διατήρηση της δεύτερης θέσης, την ίδια στιγμή που ο πρώτος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα διεκδικεί την Αυτοδυναμία.

Αφού μετά την σημερινή εντυπωσιακή εικόνα και συμμετοχή – και όσο το Μαξίμου καθυστερεί να προσφύγει σε εκλογές – είναι ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ο ΣΥΡΙΖΑ να βρεθεί μέχρι και κάτω από την Δημοκρατική Συμπαράταξη, στην τρίτη θέση!

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, αφού το Κυβερνητικό σχήμα δέχεται ήδη μια τεράστια πίεση με αφορμή την υπόθεση Καμμένου – Σαουδικής Αραβία.

Εάν μάλιστα επιβεβαιωθούν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, που κάνουν λόγο για νέες, ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ που αφορούν τον Καμμένο, κανένα ενδεχόμενο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί.