20 Νοεμβρίου 2017

Η ΝΔ παρέδωσε αγαθά στους πληγέντες της Δυτ. Αττικής [εικόνες]

Την πρώτη παράδοση αγαθών στους πληγέντες της Δυτικής Αττικής, πρωτοβουλίας του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητοστάκη, παραγματοποίησαν εκπρόσωποι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το πρωί της Δευτέρας.

Ειδικότερα, παραδόθηκαν 20 τόνοι εμφιαλωμένο νερό, τρία φορτία με τρόφιμα, στερεά και υγρά μακράς διάρκειας, ρούχα, υποδήματα, κλινοσκεπάσματα, κουβέρτες και είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας προς τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας κ. Στάθη Ραγκούση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου ενώ η συλλογή πραγματοποείται σε 21 γραφεία Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στην Αττική και πρόκειται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Ακόμη, σε συνέχεια αυτής της πρωτοβουλίας, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διοργανώνει συναυλία την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Παπάγου - Χολαργού «Μίκης Θεοδωράκης» και καλεί τους πολίτες αντί εισιτηρίου να προσφέρουν αγαθά πρώτης ανάγκης.

Τέλος, σημειώνεται ότι στη διανομή συμμετείχαν και οι αναπληρωτές εκπρόσωποι Τύπου: κυρία Σοφία Ζαχαράκη, κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης, κ. Νίκος Ρωμανός και κ. Σπύρος Σταυρίδης, ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Στέλιος Κονταδάκης, η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων κυρία Μαρία Συρεγγέλα και ο Γραμματέας Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων κ. Γιώργος Σταμάτης.