20 Νοεμβρίου 2017

Βίντεο: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας εξουδετερώνει δύο κακοποιούς... με το μωράκι του αγκαλιά!

Η προστασία των μελών της κοινωνίας παραμένει καθήκον ακόμα και όταν έχεις βγει να ψωνίσεις με τον μικρό σου γιο

Η προστασία των μελών της κοινωνίας παραμένει καθήκον ακόμα και όταν είσαι εκτός υπηρεσίας ή όταν έχεις βγει να ψωνίσεις με τον μικρό σου γιο.


Αυτό πρέπει να σκέφτηκε ένας βραζιλιάνος αστυνομικός, όταν είδε δύο υπόπτους να μπαίνουν στο φαρμακείο του Σάο Πάολο όπου ψώνιζε με τη γυναίκα του και το μωράκι τους το περασμένο Σάββατο.

Όταν ο Ραφαέλ Σόουζα είδε τον έναν από αυτούς να βγάζει το όπλο του και να το στρέφει στον υπάλληλο του φαρμακείου, τράβηξε αμέσως το δικό του όπλο και άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας θανάσιμα τους δύο κακοποιούς.
Μάλιστα, κατάφερε να κάνει όλα τα παραπάνω κρατώντας αγκαλιά το μωράκι του και στρέφοντας ταυτρόχρονα το σώμα του με τέτοιο τρόπο ώστε να το προστατεύει από τις σφαίρες.

Μόνο όταν και οι δύο ληστές βρίσκονταν στο έδαφος κατάφερε να δώσει το μωράκι του στην σοκαρισμένη μαμά του, η οποία κρυβόταν τρομοκρατημένη πίσω από κάτι ράφια.

Την εντυπωσιακή σκηνή, που θυμίζει ταινία, κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του φαρμακείου, με το βίντεο να κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου.