13 Νοεμβρίου 2017

Τρόμος και πανικός στο Μαξίμου! "Βλέπουν" ψηφοφόρους της ΝΔ στις εκλογές της Κεντροαριστεράς

Έντονη ανησυχία υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ, για την εντυπωσιακή προσέλευση του κόσμου στις κάλπες για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς.

Στο κυβερνών κόμμα, υποστήριζαν όλο το προηγούμενο διάστημα, ότι μονάχα μερικοί χιλιάδες θα πήγαιναν στα ψηφίσουν στις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού στο νέο φορέα.


Αρκετά είναι μάλιστα τα στελέχη, που προσπαθούν να υποβαθμίσουν την διαδικασία, λέγοντας πως αρκετοί ψήφοι ήρθαν από τα "δεξιά" , από ψηφοφόρους δηλαδή, που δεν θα ψηφίσουν το νέο φορέα στις εθνικές εκλογές.

Αίσθηση, μάλιστα, προκάλεσε νωρίτερα η δήλωση του Νίκου Αλιβιζάτου, ότι η συμμετοχή του κόσμου είναι απάντηση σε όσους ειρωνεύονταν την όλη προσπάθεια... αφήνοντας σαφώς αιχμές, προς όλες τις κατευθύνσεις.

Σε μία προσπάθεια να δείξουν τώρα ότι η σημερινή συμμετοχή του κόσμου δεν σημαίνει ουσιαστικά πολλά, κυβερνητικά στελέχη, σημειώνουν ότι η εσωκομματική διαδικασία δεν θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός ισχυρού πόλου στο χώρο της κεντροαριστεράς, διότι θα προκύψουν σοβαρά προβλήματα την επόμενη ημέρα εκλογής του αρχηγού, όπως αυτό της ενότητας.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρουν επίσης με νόημα ότι δεν πρόκειται να αλλάξει ο στρατηγικός σχεδιασμός του κόμματος, με αφορμή τις εκλογές αλλά και τις προσεχείς εξελίξεις στο νέο φορέα.