04 Νοεμβρίου 2017

Κατερίνη: ΛΑΘΡΟμετανάστριες έκλεψαν ρούχα μεγάλης αξίας από μαγαζί

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κλήθηκαν στο μαγαζί, διαπίστωσαν ότι η 35χρονη  Ιρακινή και η 23χρονη Σύρια φορούσαν κάτω από τα κανονικά τους ρούχα εμπορεύματα αξίας... 640 ευρώ


Πρόβαραν διάφορα ρούχα, αλλά... ξεχνούσαν να τα βγάλουν οι δυο μετανάστριες που παρίσταναν τις πελάτισσες σε ένα κατάστημα ενδυμάτων στην Κατερίνη!Όταν προσπάθησαν να φύγουν, οι υπάλληλοι κατάλαβν ότι έδειχναν πιο... παχιές απ' ότι όταν μπήκαν και τις σταμάτησαν!

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κλήθηκαν στο μαγαζί, διαπίστωσαν ότι η 35χρονη  Ιρακινή και η 23χρονη Σύρια φορούσαν κάτω από τα κανονικά τους ρούχα εμπορεύματα αξίας... 640 ευρώ (!), τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος. Οι δράστιδες συνελήφθησαν και η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση και για άλλες παρόμοιες κλοπές, καθώς είχαν και άλλες δύο γυναίκες συνεργούς τους οι οποίες διέφυγαν και αναζητούνται.

*** Την κοσμοσυρροή στο χώρο της εμποροπανήγυρης που διεξάγεται στην Φιλιππιάδα της Πρέβεζας εκμεταλλεύτηκε μια 38χρονη Ελληνίδα, για να ξαφρίσει διάφορα εμπορεύματα από τον πάγκο μιας 44χρονης αλλοδαπής και να γίνει... καπνός. Όμως, η αλλοδαπή την αντιλήφθηκε και έδωσε την περιγραφή της στους αστυνομικούς του τμήματος Ζηρού, οι οποίοι την εντόπισαν λίγο αργότερα, τη συνέλαβαν και επέστρεψαν στην δικαιούχο τα κλεμμένα είδη.

Μάνος Τσαγκαράκης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ