13 Νοεμβρίου 2017

Διάσημος ποδοσφαιριστής... μετακινεί τζιπ με τα χέρια του

Ο Πατρίς Εβρά είναι διάσημος ποδοσφαιριστής.

Ο Γάλλος έχει αγωνιστεί σε Μονακό, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους και φέτος ήταν στην Μαρσέιγ όπου έχει μπλεξίματα. Ομως δεν το βάζει... κάτω.


Ο 36χρονος πόσταρε στο Instagram ένα απίθανο βίντεο στο οποίο τραβάει με ιμάντες ένα Jeep Renegade με έναν φίλο του καθισμένο στην οροφή!

Ο Γάλλος διασκεδάζει αυτήν την... πρωινή γυμναστική του, λέγοντας στην κάμερα ότι ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή του: «Χαρούμενη Δευτέρα! Μερικές φορές η ζωή μοιάζει να είναι πραγματικά βαριά, αλλά πρέπει να εξακολουθείς να χαμογελάς και, φυσικά, να συνεχίζεις να αγαπάς αυτό το παιχνίδι. Ορκίζομαι στον Θεό ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ. Πάντα με θετική ενέργεια. Μην είστε τεμπέληδες. Δεν ξέρω τι κάνετε αυτή τη στιγμή, αλλά εγώ τραβάω ένα αυτοκίνητο γιατί θέλω να γίνομαι ολοένα και καλύτερος. Παιδιά, έρχομαι!».

Η UEFA έχει επιβάλλει στον Εβρά ποινή 7μηνου αποκλεισμού, οπότε η επάνοδός του στη δράση μπορεί να πραγματοποιηθεί από την 1η Ιουλίου 2018. Αιτία, η αντιαθλητική ενέργεια του Γάλλου σε οπαδό της ομάδας στο ματς με τη Γκιμαράες, όταν και του επιτέθηκε με χτύπημα που θα ζήλευε και... καρατέκα. Από την UEFA η σκυτάλη πέρασε στην Μαρσέιγ που δεν ανέχθηκε τη συμπεριφορά του έμπειρου αμυντικού  και προχώρησε στη λύση της συνεργασίας τους. Ο Εβρά πάντως βρισκόταν στο επίκεντρο της κριτικής των οπαδών για τις κακές του εμφανίσεις από την αρχή της σεζόν.