20 Νοεμβρίου 2017

Λύγισαν οι πάντες: Συγκίνηση στο φιλικό προς τιμήν του σπουδαίου Ευγένιου Γκέραρντ [εικόνες]

Ηταν όλοι εκεί. Και ο ίδιος.

Κόσμος θα μπορούσε να είναι πολύ περισσότερος για τον σπουδαίο Ευγέντιο Γκέραρντο. Το Γεντί Κουλέ φόρεσε τα... καλά του και παρουσία αυτών που αγάπησαν τον Ολλανδό, έδωσαν το παρών στο φιλικό προς τιμήν του και...
αποθέωσαν το μεγαλύτερο προπονητή που κάθισε ποτέ στο πάγκο του ΟΦΗ, δημιουργώντας μία εκπληκτική ατμόσφαιρα που προκάλεσε τρομερές αναμνήσεις, ρίγη συγκίνησης και αρμόζει στο ήθος του ανδρός.


«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Ολλανδέ» ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα με τον… Γκεραρντάκη έχοντας πάντοτε τη συντροφιά της συζύγου του να γνωρίζει ένα απίστευτο standing ovation και να καταχειροκροτείται τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την αποχώρησή του.


Μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου και φίλοι του πρώην προπονητή βρέθηκαν στο τερέν του ηρακλειώτικου γηπέδου και έδωσαν έναν αγώνα τιμώντας έναν από τους μεγαλύτερους προπονητές που κόσμισε με την παρουσία του τα ελληνικά γήπεδα.


Για το ιστορία και μόνο, καθώς μετά από τέτοιες στιγμές το αγωνιστικό περνά σε δεύτερη μοίρα οι «Φίλοι του Γκεράρντ» επικράτησαν με 3-0 των «Παιδιών του Γκέραρντ».


Ομως τα... πρόσωπα έλεγαν τα πάντα. Δάκρυα, κόκκινα μάτια, συγκίνηση για τον Γκέραρντ...


Ως μία ημέρα που την περίμενε χρόνια και που την κάνει να αισθάνεται ιδιαίτερα συγκινημένη χαρακτήρισε την διεξαγωγή του φιλικού παιχνιδιού προς τιμήν του Έγκεν Γκέραρντ στο ''Γεντί Κουλέ'', η σύζυγός του Κατερίνα. Μάλιστα, πρόσθεσε πως το ίδιο ισχύει και για τον Ολλανδό προπονητή, καθώς η ανυπομονησία του για είναι παρών τον κράτησε.


Αναλυτικά όσα είπε: «Πολύ μεγάλη η συγκίνηση. Ήταν κάτι που ήθελα πολλά χρόνια να γίνει γιατί το αξίζει αυτός ο άνθρωπος, η αγάπη που του έχουν τα παιδιά είναι τεράστια, όλο αυτό είναι μοναδικό, το αξίζουν όλοι και όλοι οι άνθρωποι που τον αγαπούν και έχουν γεμίσει το γήπεδο. Περίμενε πολύ. Του έλεγα πάντα γι' αυτή τη μέρα γιατί περάσαμε δύο εβδομάδες δύσκολες στο νοσοκομείο και αυτή η μέρα τον κράτησε».


Πηγή φωτογραφιών: GentiKoule