21 Νοεμβρίου 2017

ΑΧΑΧΑ! ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙ! Ζητούσε 50.000€ από τον Αδωνι ο τραγουδοποιός Γραμμένος... τελικά θα του πληρώσει και 1000€ για τα έξοδα [εικόνες]

Αποζημίωση 50.000 ευρώ ζητούσε από τον Άδωνι Γεωργιάδη ο γνωστός τραγουδιστής Σπύρος Γραμμένος για «συκοφαντική δυσφήμιση, βάναυση διαδικτυακή επίθεση και ηθική βλάβη».

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, η αγωγή εναντίον του απερρίφθη και το δικαστήριο καταδίκασε τον Σπύρο Γραμμένο να του καταβάλει 1.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα:


Ο καλλιτέχνης υποστήριζε ότι ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε παλαιότερη ανάρτησή του τον είχε ταυτίσει με τον γνωστό blogger Πιτσιρίκο.
Τη μηνυτήρια αναφορά παρέλαβε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στις 18 Νοεμβρίου και την κοινοποίησε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media:

Στις 6 Μαΐου ο γνωστός τραγουδοποιός είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:


Ενώ όπως υποστηρίζει στην αγωγή του ο τραγουδιστής: «Με αυτήν του την ανάρτηση (ο κ. Γεωργιάδης), απευθυνόμενος αρχικά σε 146.000 διαδικτυακούς συνομιλητές του ακολούθους (followers) και αναρτώντας την φωτογραφία μου ότι δήθεν εγώ είμαι ο @pitsirikos, με στοχοποίησε κατατάσσοντας με στην κατηγορία των ανθρώπων "με μίσος πέραν πάσης λογικής"».

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει πάντα στη μήνυσή του ο τραγουδιστής, δέχθηκε υβριστικά σχόλια και απειλές και ζητούσε για την ηθική βλάβη που υπέστη χρηματική αποζημίωση 50.000 ευρώ.