17 Νοεμβρίου 2017

16χρονη καταγγέλλει: «Ο Σταλόνε με ανάγκασε να κάνω τρίο μαζί του»

Μια νέα καταγγελία σεξουαλικής εκμετάλλευσης, αυτή τη φορά με «πρωταγωνιστή» τον Σιλβέστερ Σταλόνε, συγκλονίζει το Χόλιγουντ αλλά και την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με καταγγελία που έχει γίνει στην αστυνομία, ο γνωστός ηθοποιός ταινιών δράσης υποχρέωσε μια 16χρονη κοπέλα να συμμετάσχει σε «τρίο», μαζί με τον σωματοφύλακά του.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα, το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα στο Λας Βέγκας το 1986, όταν ο ηθοποιός ήταν 40 ετών και βρέθηκε στην πόλη για τα γυρίσματα της ταινίας «Οver The Top».

Ο Σταλόνε κατηγορήθηκε ότι υποχρέωσε 16χρονη τότε θαυμάστριά του -το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα για να προστατευτεί η ιδιωτικότητά της- να κάνει σεξ μαζί του και στη συνέχεια να του κάνει στοματικό σεξ. Στη συνέχεια, «σειρά» πήρε ο σωματοφύλακάς του Μάικ ντε Λούκα.



Στην αναφορά, η κοπέλα δήλωσε ότι ο ηθοποιός γνώριζε την ηλικία της πριν την υποχρεώσει να κάνει σεξ μαζί του και τον σωματοφύλακά του.

«Μου είπε ότι ήμουν πολύ σφικτή» φέρεται να είπε η κοπέλα, περιγράφοντας τις στιγμές που έζησε. Στη συνέχεια, ο ηθοποιός φέρεται να την ρώτησε αν έχει κάνει ποτέ σεξ με δύο άντρες ταυτόχρονα.

Μάλιστα, η 16χρονη είχε καταγγείλει ότι ο ηθοποιός απείλησε πως θα της «σπάσει το κεφάλι» αν δεν κάνει ό,τι της λέει. Εξήγησε δε, ότι δεν προχώρησε σε μήνυση επειδή φοβόταν αλλά και λόγω της ντροπής που αισθάνθηκε από την σεξουαλική κακοποίησή της.

Η Daily Mail ισχυρίζεται ότι επικοινώνησε με αστυνομικούς του Λας Βέγκας, οι οποίοι πιστοποίησαν την αυθεντικότητα της αναφοράς, ενώ δεν υπήρξε απάντηση από εκπροσώπους του Σταλόνε.

Το περιστατικό καταγράφτηκε όταν εργαζόμενος στο ξενοδοχείο όπου έμενε η νεαρή κοπέλα αλλά και ο αστέρας του Χόλιγουντ κάλεσε την αστυνομία. Η 16χρονη δεν είχε μιλήσει απευθείας με τον εργαζόμενο του ξενοδοχείου αλλά φέρεται να έμαθε την ιστορία της από κάποια φίλη της. Οταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν την 16χρονη, τότε εκείνη τους αποκάλυψε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της σεξουαλικής κακοποίησής της. Οπως τους είπε, έμενε στο ξενοδοχείο Χίλτον τους Λας Βέγκας με οικογενειακούς φίλους για 10 ημέρες, από τις 18 Ιουλίου έως τις 28 Ιουλίου.



Εκείνη την περίοδο, το ξενοδοχείο φιλοξενούσε και τον Σιλβέστερ Σταλόνε, που βρισκόταν στο Λας Βέγκας για γυρίσματα της ταινίας του.

Η έφηβη είπε ότι γνώρισε τον ηθοποιό Ντέιβιντ Μέντενχολ, που έπαιξε το ρόλο του γιου του Σταλόνε στην ταινία, στο ξενοδοχείο. Ο νεαρός τότε Μέντενχολ γνώρισε την 16χρονη και την ξαδέλφη της στον Σταλόνε.

Οπως αναφέρει η αναφορά της αστυνομίας, ο ηθοποιός ρώτησε την έφηβη πόσο χρονών είναι και στη συνέχεια τη ρώτησε «πως απέκτησε τέτοιο σώμα».