07 Αυγούστου 2017

«Αν έχει τα άντερα ο Καμμένος», ας απαντήσει για Offshore και ΚΕΦΟΜΕΠ

Tο γεγονός ότι ο υπουργός-συνοµιλητής του ισοβίτη Γιαννουσάκη βρίσκεται επί αµερικανικού εδάφους δεν νοµίζω ότι λειτουργεί αποτρεπτικά προκειµένου να δοθεί µια απάντηση για τις αποκαλύψεις των «Παραπολιτικών» σχετικά µε την offshore εταιρεία που διατηρεί η 85χρονη (καθ’ όλα σεβαστή) µητέρα του Πάνου Καµµένου, όπως και για αυτές που συνδέονται µε τη διαδικασία ελέγχου στην οποία φέρεται... να βρίσκεται από το ΚΕΦΟΜΕΠ τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, Ελενα Τζούλη. Παρά το γεγονός ότι βρίσκοµαι σε καλοκαιρινή άδεια, έκρινα σκόπιµο να επιµείνω και αυτή την εβδοµάδα, προκαλώντας τον λαλίστατο πολιτικό να δώσει συγκεκριµένες απαντήσεις (και όχι σαν και αυτές που δίνει µέσω Τwitter) για αυτά τα δύο καυτά θέµατα.

Αν έχει άντερα -επικαλούµαι δική του, εντός της Βουλής, φράσηας βγει σήµερα, αύριο-µεθαύριο να µας εξηγήσει ποιος είναι ο λόγος που η 85χρονη µητέρα του διαθέτει εξωχώρια εταιρεία και µάλιστα σε αυτή την περασµένη ηλικία. Ας αφήσει, αυτός και ο έµµισθος στο υπουργείο Αµυνας συνεργάτης του, διαχειριστής του Olympia.gr, τους εν ζωή, αλλά και τους πεθαµένους ήρωες, του Λιµενικού, της Εισαγγελίας Πειραιώς, του Στρατού, της Αστυνοµίας, της Αγροφυλακής, του Πρώτου και ∆εύτερου Παγκοσµίου Πολέµου, και ας απαντήσουν στο ερώτηµα αν ο Πάνος Καµµένος γνωρίζει ότι ελέγχεται από το ΚΕΦΟΜΕΠ. Γιατί, αν το γνωρίζει, υπάρχει θέµα από τη στιγµή που ο Πάνος Καµµένος την έχει «πέσει» κατ’ επανάληψη στους «ήρωες» ελεγκτές της συγκεκριµένης υπηρεσίας. Αν µια υπηρεσία του ελληνικού κράτους ελέγχει έναν υπουργό, τη σύζυγό του και την 85χρονη µητέρα του, και την ίδια στιγµή ο ίδιος από το βήµα της Βουλής βγαίνει και καταγγέλλει τους υπαλλήλους της συγκεκριµένης υπηρεσίας, εν προκειµένω του ΚΕΦΟΜΕΠ, τότε υπάρχει και καλοϋπάρχει θέµα και µάλιστα σοβαρό.

Αν έχει άντερα, όπως είπε στη Βουλή, απευθυνόµενος προς τους βουλευτές της Ν.∆. όταν προέκυψε το θέµα των συνοµιλιών του µε τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, δεν έχει παρά να βγει, σήµερα, από την Αµερική ή από τον δορυφόρο του φίλου του, Νίκου Παππά, και να δώσει συγκεκριµένες, πειστικές απαντήσεις στα όσα έχουν δει το φως της δηµοσιότητας.

Αν έχει άντερα -και έχειο υπουργός Αµυνας, οφείλει να αφήσει τα «πουτανάκια» και τα άλλα έξυπνα που γράφει όταν εκνευρίζεται και να απαντήσει επί της ουσίας σε µια σειρά από ζητήµατα που τον έχουν εκθέσει. Οπως έγραψα και στο προηγούµενο φύλλο, στόχος των «Παραπολιτικών» δεν είναι ούτε τα παιδιά ούτε η σύζυγος ούτε η µητέρα του κ. Καµµένου. Ούτε ο ίδιος ως φυσικό πρόσωπο. Η κριτική και οι αποκαλύψεις σχετίζονται µε τις δράσεις, τις παραλείψεις και τις ύβρεις που εκστοµίζει ο υπουργός Αµυνας προς πάσα κατεύθυνση, εκµεταλλευόµενος το προνόµιο της βουλευτικής ασυλίας. Παρά το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστηµα έχω δεχθεί άθλιες επιθέσεις από τον υπουργό-συνοµιλητή του ισοβίτη, δεν πρόκειται να κάνω πίσω.

Γιατί γνωρίζοντας πολύ καλά τον άνδρα, είµαι βέβαιος ότι τα άθλια βέλη του έχουν έναν και µόνο στόχο: Να φοβίσουν. ∆υστυχώς για τον κ. Καµµένο, αυτή τη φορά χτύπησε λάθος πόρτα. Προσωπικά διαθέτω και άντερα και τεράστια υποµονή. Ας αφήσει τις µαµάδες και τα παιδάκια στην ησυχία τους και ας δώσει ως ενήλικος απαντήσεις εδώ και τώρα για όλα όσα τον εκθέτουν. Τα υπόλοιπα είναι για το Τwitter, το Olympia.gr, τους καθ’ όλα σεβαστούς πεθαµένους και εν ζωή ήρωες, που εργάζονται στα Σώµατα Ασφαλείας, στο Λιµενικό, στο ΚΕΦΟΜΕΠ, στη ΜΟΜΑ, στην υπηρεσία των UFO του Παππά, στην Εισαγγελία Πειραιώς και στα δικηγορικά γραφεία που φτιάχνουν offshore στο Λονδίνο.

Και κάτι τελευταίο.

Ειλικρινά, µου έχει προκαλέσει εντύπωση το γεγονός ότι η Ν.∆. αδιαφόρησε για τις αποκαλύψεις για την offshore της µαµάς Καµµένου, αλλά και για τις αποκαλύψεις που θέλουν τον συγκυβερνήτη του Αλέξη Τσίπρα να ελέγχεται από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουµένων Μεγάλου Πλούτου. Υποθέτω ότι το Olympia.gr έχει εντοπίσει την απαράδεκτη και αντεθνική στάση που επιδεικνύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγοντας τη σιωπή σε τόσο σοβαρές αποκαλύψεις.

Για να τελειώνω: το κακό για τον σηµερινό πρωθυπουργό είναι ότι εµπιστεύεται έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει ούτε το παρελθόν ούτε το παρόν του!
Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/an-echi-ta-antera-kammenos-as-apantisi-gia-offshore-ke-kefomep