13 Αυγούστου 2017

ΚΑΤΟ@ΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ ΚΝΙΤΑΚΙ! O γιος του Μαδούρο απειλεί: Αν επιτεθείτε θα έρθουμε με όπλα στο Λευκό Οίκο, στη… Νέα Υόρκη

Ο γιος του προέδρου της Βενεζουέλας, Νίκολας Μαδούρο, απείλησε να επιτεθεί με όπλα στο Λευκό Οίκο εάν ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δώσει εντολή για στρατιωτική επέμβαση στη χώρα.


Σύμφωνα με το Politico ο γιος του Μαδούρο απείλησε πως «αν οι ΗΠΑ πατήσουν στο χώμα της Βενεζουέλας, θα φτάσουμε με όπλα στη Νέα Υόρκη και θα καταλάβουμε τον Λευκό Οίκο».

Ο γιος του Ν. Μαδούρο φαίνεται ωστόσο να μην είναι και πολύ καλός στη γεωγραφία καθώς ο Λευκός Οίκος βρίσκεται στην Ουάσινγκτον και όχι στη Νέα Υόρκη…

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή ο Τραμπ είχε δηλώσει πως οι ΗΠΑ έχουν πολλές επιλογές για την Βενεζουέλα, ανάμεσα σε αυτές και μια πιθανή στρατιωτική επιλογή αν κριθεί αναγκαίο.

Οι δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου ήρθαν μετά τις κυρώσεις που επέβαλλαν στους συνεργάτες του Μαδούρο για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η κυβέρνηση Τραμπ έχει ήδη επιβάλλει κυρώσεις κατά του ίδιου του Μαδούρο χαρακτηρίζοντάς τον δικτάτορα μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις που έφεραν για μια ακόμη φορά τη χώρα στο χείλος τους χάους.