08 Αυγούστου 2017

Νταϊάνα: Η συγκλονιστική αποκάλυψη του πατέρα του οδηγού της μοιραίας Mercedes

Σε μία αποκάλυψη που ενισχύει τις θεωρίες για δολοφονία της Νταϊάνα προχώρησε ο πατέρας του Henry Paul οδηγού της Mercedes το βράδυ που έχασε τη ζωή της η αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών.


Ο 85χρονος  Jean Paul ανέφερε ότι η βρετανική αστυνομία τού είπε ότι η Νταϊάνα δολοφονήθηκε, Όπως είπε φοβάται ότι θα πεθάνει χωρίς να μάθει όλη την αλήθεια για το δυστύχημα.

O Henry Paul, επικεφαλής της ασφάλειας στο ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι, βρισκόταν στο τιμόνι της μοιραίας Mercedes.

Το αυτοκίνητο, που επέβαιναν η Νταϊάνα και ο Ντόντι Αλ Φαγέντ, διαλύθηκε στο τούνελ Alma τις πρώτες πρωινές ώρες της 31ης Αυγούστου 1997.

«Η Νταϊάνα πέθανε και ο γιος μου πέθανε. Πιστεύω ότι και οι δύο δολοφονήθηκαν. Ο γιος μου ήταν παράπλευρη απώλεια στο σχέδιο δολοφονίας της Νταϊάνα και τον σκότωσαν. Είμαι 100% σίγουρος ότι ο Χένρι δεν συμμετείχε σε αυτό το σχέδιο. Ήταν πολύ έντιμος και πολύ ειλικρινής», τόνισε ο 85χρονος.

Παρά την επίσημη έρευνα που έδειξε ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντι πέθαναν λόγω της βαριάς αμέλειας του Χένρι Πολ, ο πατέρας του εξακολουθεί πιστεύει πως υπήρχε σχέδιο. Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται, αξιωματικοί της Scotland Yard του είπαν ότι υπήρχε μυστικό σχέδιο να δολοφονηθεί η Νταϊάνα.

Υποστηρίζει, δε, ότι αλλάχθηκε ή αλλοιώθηκε το δείγμα αίματος του γιου του.

«Εκείνη τη μέρα έγιναν πάνω από 20 έλεγχοι. Ήταν εύκολο να αλλάξουν τα δείγματα και να δείξουν ότι υπήρχε αλκοόλ στο αίμα του Χένρι. Αυτό πιστεύω ότι έγινε», τόνισε ο 85χρονος.