12 Αυγούστου 2017

Η οργισμένη απάντηση της Κορινθίου σε επικριτή της και οι «καυτές» πόζες της στο Instagram (Photos)

Η Μαρία Κορινθίου αναμφίβολα είναι μια από τις πιο όμορφες και σ@ξι ηθοποιούς της γενιάς της. Η ηθοποιός διαθέτει ένα juicy σώμα, το οποίο αναδεικνύει συχνά σε φωτογραφήσεις της, δίνοντας τέλος στο κατεστημένο που θέλει τις γυναίκες skinny.

Ωστόσο, ένα σχόλιο από διαδικτυακό της φίλο στο Instagram, εξόργισε την ηθοποιό, η οποία έσπευσε να τον… κατακεραυνώσει δημόσια. Συγκεκριμένα, ένας άντρας έγραψε κάτω από φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου: «Την είδα από κοντά χθες στο mall στην Αθήνα έπινε καφέ και έκανε και κάτι ψώνια… και μπρατσάκια έχει και περιφέρεια αρκετή έχει… πλατσ πλατσ πήγαινε!».

Για αρχή, η ηθοποιός έκανε printscreen το σχόλιο και το δημοσίευσε μέσω InstaStories. Στην συνέχεια όμως, αποφάσισε να απαντήσει με βίντεο στον διαδικτυακό της φίλο, τον οποίο και σίγουρα αποστόμωσε.
Στα εν λόγω βίντεο, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Μα δεν μπορώ να μην το σχολιάσω! Κάτι τύπους σαν εσένα πρέπει να τους ξεφτιλίζουμε λίγο όπως εσύ προσπαθείς να κάνεις σε εμένα. Στέργιε κοίτα να δει τι γίνεται… Και μπρατσάκια έχω, και κωλάκι -άρα- έχω, πλάτσα πλούτσα!

Λίγο άσκοπο το σχόλιο σου, χωρίς λόγο, χωρίς αιτία, προφανώς για να προσβάλλεις! Παιδιά, ξέρω και μου λέτε γιατί ασχολούμαι αλλά δεν γίνεται, γιατί κάτι τέτοιοι τύποι, αυτά θα τα λένε και σε άλλες κοπέλες, σχόλια άσχημα για τα κιλά τους!».

Όσο για τις κατά καιρούς αναρτήσεις της στο Instagram; Δείτε γιατί η Μαρία είναι πράγματι ένα από τα πιο sexy κορίτσια της ελληνικής σόουμπιζ:

🌴🐚🐳💙🐙
A POST SHARED BY ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ OFFICIAL (@MARIAKORINTHIOU) ON