08 Αυγούστου 2017

Μια απάντηση από πρώην βουλευτή της ΝΔ, στον Χατζηδάκη που μας εξομοίωσε με τους τραμπούκους που τον έδειραν

Έγραψε μεταξύ άλλων ο Κωστής Χατζηδάκης για όσους του άσκησαν κριτική για το «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θυμίζει σε τίποτα την ανανεωτική αριστερά του Λεωνίδα Κύρκου»:
Και όπως δεν φοβήθηκα όσους μου επιτέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος, δεν θα φοβηθώ και κανέναν, που χωρίς ίσως να διαβάζει τι λέω, σπεύδει να βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα και να βάζει ταμπέλες».
Σχολιάζοντας τα παραπάνω ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Δ. Γαλαμάτης έγραψε στο FB και καλά θα κάνει να τον ακούσει ο κατά τ' άλλα αγαπητός Κωστής:

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ συγχέοντας αυθαίρετα το "φιλελεύθερος" με το "μετριοπαθής" , συνεχίζει την προσπάθειά του να πείσει ότι υπάρχει μια άλλη, καλύτερη αριστερά. Η Ελλάδα όμως δεν χρειάζεται μια άλλη, καλύτερη αριστερά, που θα της πλασάρει η μετριοπάθεια, αλλά μια άλλη, καλύτερη κυβέρνηση, αποφασισμένη να χαράξει δρόμους, απαλλαγμένη από δόγματα, βάρη και συμπλέγματα του χθες.
Βασική δουλειά, κυρίως του αντιπροέδρου της της ΝΔ, είναι να ασχοληθεί με αυτό και όχι να γίνει πλασιέ μιας "καλύτερης αριστεράς", ούτε φυσικά να εξομοιώνει τους τραμπούκους που του επιτέθηκαν στο Σύνταγμα, με τους πολίτες που του ασκούν κριτική.
Πώς θα αλλάξει η Ελλάδα, αν δεν αλλάξουμε εμείς?


ΥΓ Παρεμπιπτόντως η απάντηση του Χατζηδάκη παρουσιάστηκε έτσι στην ΑΥΓΗ... Κωστή, δίνουμε λίγη τροφή για σκέψη για το πόσο πολύ πολεμάς τον ΣΥΡΙΖΑ και πόσο αποτελεσματικός είναι αυτός ο "πόλεμος" που τους έχεις τρομάξει τόσο πολύ... που σε στηρίζουν