19 Αυγούστου 2017

ΙΧΧΧ! ΑΙΣΧΟΣ! Βίντεο: Τα συνθήματα του Γιώργου Σαββίδη έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και η καταγγελία του Άρη

Ο γιός του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ και μέλος του ΔΣ της ασπρόμαυρης ΠΑΕ «ανέβασε» βίντεο που τον παρουσιάζει έξω από το γήπεδο του Άρη να τραγουδά συνθήματα του ΠΑΟΚ – Ανακοίνωση αλλά και καταγγελία των κίτρινων

Νέες φωτιές άναψε ο Γιώργος Σαββίδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram.

Ο γιος του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ, Ιβάν, που διατηρεί και θέση στο ΔΣ του συλλόγου, ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης», στο οποίο φαίνεται να ακούει στη διαπασών ηχογραφημένα συνθήματα του ΠΑΟΚ και να τα σιγοντάρει.


Η απάντηση του Άρη

Η πρώτη αντίδραση από την πλευρά του Άρη ήρθε με την ανακοίνωση της ΠΑΕ στην οποία αποκαλούν τον Γ. Σαββίδη «χαϊδεμένο γιο του μπαμπά» και τον κατηγορούν ως ηθικό αυτουργό σε τυχόν επεισόδια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Τόσο καιρό δεν ασχολούμασταν με τις ανοησίες και τις προκλήσεις του χαϊδεμένου γιου του μπαμπά, διότι δεν θέλαμε να κατέβουμε στο δικό του επίπεδο. Άλλωστε, η βλακεία είναι ανίκητη. Το κακό, όμως, παράγινε.

Μαζέψτε τον, πριν να είναι αργά... Αυτή είναι η τελευταία μας προειδοποίηση... Για το οτιδήποτε, λοιπόν, συμβεί από εδώ και στο εξής είναι ο φυσικός και ηθικός αυτουργός».

Όπως έγινε γνωστό όμως πριν από λίγο, ο Άρης αντέδρασε και επισήμως για την ενέργεια του υιού Σαββίδη, με τον πρόεδρο της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ κ. Καρυπίδη να επικοινωνεί με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Φώτη Δομζαρίδη στον οποίο κατήγγειλε το περιστατικό, θεωρώντας πως προκλήθηκε έντονα ο κόσμος του Άρη.
Πηγή:www.sport-fm.gr