13 Αυγούστου 2017

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ! Νίκη της Νότιγχαμ με δύο φοβερά γκολ Μπουχαλάκη [Βίντεο]

Πρωταγωνιστής ο Έλληνας μέσος της αγγλικής ομάδας στο 4-3

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε τη νίκη με 4-3 μέσα στην έδρα της Μπρέντφορντ, κάνοντας το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ.

Η ομάδα του Φόρεστ με οδηγό τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να πάρει ακόμη τρεις βαθμούς μέσα σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο στην προσπάθειά της να προβιβαστεί τη νέα σεζόν στην Premier League.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, ο οποίος με δύο υπέροχα γκολ στο 41’ και στο 47’ οδήγησε την ομάδα του στην νίκη.

Ο 24χρονος μάλιστα πέτυχε το πρώτο γκολ με το δεξί του πόδι, ενώ το δεύτερο με το αριστερό, όπου είναι και το καλό, του δείχνοντας ότι μπορεί εξίσου καλά και με τα δύο πόδια να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Να σημειωθεί πως στο 78’ άφησε τη θέση του στον Τραορέ.

Η Νότιγχαμ, λοιπόν, συνεχίζει με νέο τρίποντο στην Τσάμιονσιπ, δείχνοντας ανανεωμένη τη φετινή σεζόν και χαροποιώντας μέχρι στιγμής τους φιλάθλους της.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Εγκαν στο 38’, Μπτζέλαντ στο 79’ και Μαπέι στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Για την Νότιγχαμ εκτός από τα δύο γκολ του Κρητικού μέσου σκόραραν και οι Μέρφι στο 43’ και Ντάουελ στο 83’ του ματς.

Δείτε τις δύο γκολάρες του Μπουχαλάκη:


Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/niki-tis-notigcham-me-dio-fovera-gkol-mpouchalaki-vinteo