08 Αυγούστου 2017

Καρέ – καρέ η δολοφονία Ρώσου παλαιστή (ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Στο διαδίκτυο εμφανίστηκε βίντεο στο οποίο καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές της ζωής του ρώσου παλαιστή ελεύθερης πάλης, Γιούρι Βλάσκο, ο οποίος δολοφονήθηκε στα τέλη Ιουλίου στη Ρωσική Δημοκρατία της Βουριγιάτ.

Στο βίντεο εμφανίζεται μια ομάδα ανθρώπων που βρίσκονται στις όχθες της λίμνης Βαϊκάλης και φαίνεται ένας από αυτούς, που φορά κόκκινα αθλητικά ρούχα, να επιτίθεται και να μαχαιρώνει στο στήθος τον Βλάσκο.

Όταν ο παλαιστής πέφτει στο έδαφος, ένας δεύτερος επιτίθεται και τον χτυπά αρκετές φορές στο λαιμό με μια σιδερένια ράβδο. Στη συνέχεια και οι δύο άνδρες συνεχίζουν να χτυπούν ανελέητα τον Βλάσκο, έως ότου αυτός παραμένει πλέον ακίνητος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι παρακάτω εικόνες μπορεί να σοκάρουν


Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, στα τέλη Ιουλίου, μετά από ένα τουρνουά πάλης που πραγματοποιήθηκε στην Ουλάν-Ουντέ, πρωτεύουσα της Ρωσικής Δημοκρατίας του Μπουριγιάτ, ο Βλάσκο και οι φίλοι επισκέφθηκαν τη λίμνη Βαϊκάλη, κοντά στο χωριό Γκοριγιάτσινσκ, όπου έλαβε χώρα το περιστατικό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μετά από αίτημα ενός φίλου του, ο αθλητής παρενέβη για να τερματίσει μια σύγκρουση μιας ομάδας νέων. Στη συνέχεια, το επεισόδιο έλαβε τη μορφή της γενικευμένης συμπλοκής, στη διάρκεια της οποίας ο αθλητής δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες. Ο παλαιστής πέθανε εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων που του προκάλεσαν.

Και οι δύο δολοφόνοι, οι οποίοι έχουν ποινικό μητρώο, έχουν συλληφθεί και αναμένεται να δικαστούν, ενώ η ανώτατη ποινή στην οποία μπορεί να καταδικαστούν είναι η ισόβια κάθειρξη, σημειώνει το πρακτορείο RIA Novosti .

Ο Βλάσκο είχε κερδίσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2015 και το 2016, επίσης είχε κερδίσει το Κύπελλο Ρωσίας, καθώς και το χρυσό μετάλλιο στο τελευταίο τουρνουά του στο Ουλάν-Ουντέ.