14 Ιουλίου 2017

Το survivor, το άλσος, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και η αναβάθμιση

Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν το φινάλε του survivor εξαπέλυσε επίθεση στον δήμο Γαλατσίου για το γεγονός ότι παραχώρησε το Άλσους Βεΐκου προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο τελικός του ριάλιτι που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές.


«Αυτό το πλέγμα ενεργειών μας βρίσκει εντελώς αντίθετους/ες, ακριβώς διότι κινείται στη λογική της ανάπτυξης ιδιωτικών επιχειρηματικών συμφερόντων και θυσιάζει τους ελεύθερους δημόσιους χώρους, υποβαθμίζοντας το τεράστιας σημασίας αγαθό του πολιτισμού», έγραψαν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν έγραψαν όμως ποσό προβολή πήρε η περιοχή και συγκεκριμένα το Γαλάτσι από το survivor και το κυριότερο ποσά χρήματα αποκόμισε ο δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος από την μίσθωση μέρους τους Άλσους Βείκου.

Ενός χώρου που κυριολεκτικά τα τελευταία χρόνια έχει μεταμορφωθεί με τις παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής όταν η προηγούμενη δήλωνε αδυναμία να συντηρήσει τον χώρο και τις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής.

Bέβαια η καλύτερη απόδειξη είναι ότι η WWF έχει περιλάβει το Άλσος για δυο συνεχόμενες χρονιές στους καλύτερους χώρους πρασίνου όλης της χώρας και το κυριότερο το χαίρομαι οι κάτοικοι του δήμου και οι επισκέπτες.

Επανήλθαμε τώρα στο θέμα που πέρασε ο τελικός και έκατσε η σκόνη και κάποια πράγματα φαίνονται πιο ξεκάθαρα.

ΠΗΓΗ: 15minutes.gr