24 Ιουλίου 2017

ΦΩΤΟ-Τα είδε όλα ο Άδωνις με τo tweet Καμμένου για το "πο@τανάκι του νερκέμπορα"

Ένα tweet άκρως επιθετικό με αιχμηρό-υβριστικό σχόλιο ανάρτησε ο Πάνος Καμμένος την Κυριακή. Ηταν η οργισμένη του απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, συμφερόντων του εφοπλιστή, εκδότη Β. Μαρινάκη, το οποίο μας θυμίζει την ιστορία με τις γνωστές offshore της μίας λίρας οι οποίες πέρασαν στη μητέρα Καμμένου μόλις την επομένη της κηδείας του πατέρα του.


Πιο συγκεκριμένα ανέβασε μια φωτογραφία με την 85χρονη μητέρα του και έγραψε: «Ο «εκδότης» εχθές αποφάσισε να χτυπήσει την 85 χρονη μητέρα μου ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ «πουτανάκι του ναρκέμπορα» μέχρι τέλους».

Σχολιάζοντας το tweet του Καμμένου ο Άδωνις έγραψε στο Twitter: "Τώρα σοβαρά είναι δυνατόν αυτός ο τύπος να είναι ο Υπουργός Αμύνης της Ελλάδος;"


Το επίμαχο δημοσίευμα

H αντίδραση του Π. Καμμένου αφορά δημοσίευμα της  εφημερίδας Παραπολιτικά, με τίτλο  qffshore εταιριες μιας λίρας στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται σε μία από τις εταιρίες με διαχειριστή τον αποθανόντα πατέρα του, την «Oceanflyer Limited. Οπως αναφέρει «τα αντανακλαστικά της οικογένειας ενεργοποιήθηκαν αμέσως και η διαχείριση πέρασε στη μητέρα του Πάνου Κομμένου, Πολύτιμη Κομμένου, γεννημένη το 1934 και δηλωμένη ως κάτοικο Γλυφάδας, μόλις τρεις ημέρες μετά τον θάνατο του συζύγου της και μία ημέρα
μετά την κηδεία του. Συγκεκριμένα, η αλλαγή του ονόματος του διαχειριστή τηςν εταιρείας δηλώθηκε στις 15 Φεβρουαρίου και πέρασε ηλεκτρονικά στα αρχεία στις 21 Μαρτίου 2016.

Μέχρι σήμερα ο -λαλίστατος κατά τα άλλα- υπουργός έχει επιλέξει τη σιωπή για τον σκοπό της σύστασης των εταιρειών αυτών, των οποίων είναι ο φυσικό κληρονόμος».