14 Ιουλίου 2017

ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Ο Καρανίκας κατηγορεί ΝΔ-Σαββόπουλο στο FB και τσακώνεται με τρολ

Στον ελάχιστο ελεύθερο του χρόνο, καθώς φαίνεται, ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει την συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στο Καλλιμάρμαρο.

Μια συναυλία όπου το… κόψιμο του Γιάννη Ζουγανέλη και ο ξυλοδαρμός του νταή στη σύζυγο του επισκίασαν το ίδιο το γεγονός.

«Όλοι μαζί μπορούμε να δείρουμε την γυναίκα μας, τα παιδιά μας, να κλέψουμε το κράτος, να βγάλουμε τα λεφτά μας έξω, να κάνουμε αργομισθίες…» έγραψε μεταξύ άλλων ο κ. Καρανίκας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ακολουθεί ολόκληρο το μήνυμα του:


«Πόλεμος« μεταξύ Καρανίκα - «τρολ» στο Facebook

Με αφορμή την ανάρτηση που έκανε ο σύμβουλος του πρωθυπουργού για τη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου και λίγο αργότερα κατέβασε κατηγορώντας ΝΔίτες ότι την έκαναν report και την κατέβασε το FB

Πόλεμος ξέσπασε στο Facebook μεταξύ του Νίκου Καρανίκα και ενός λογαριασμού τρολ με το όνομα Ιωσήφ Κάπα.

Αφορμή η ανάρτηση που είχε κάνει νωρίτερα ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, για τη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου, στο Καλλιμάρμαρο.

«Όλοι μαζί μπορούμε να δείρουμε την γυναίκα μας, τα παιδιά μας, να κλέψουμε το κράτος, να βγάλουμε τα λεφτά μας έξω, να κάνουμε αργομισθίες…» έγραψε μεταξύ άλλων ο κ. Καρανίκας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Την ανάρτησή του σχολίασε ο Ιωσήφ Κάπα (τρολ λογαριασμός) που έγραψε στο Facebook τα εξής;

Σας ζητώ ταπεινά συγνώμη για το θλιβερό θέαμα που ακολουθεί, αλλά όσο εδώ μαδιόμαστε, στο πολυτελές περιθώριο του Μαξίμου κάποιοι ξανακάνουν πολιτιστική επανάσταση με τα λεφτά μας. Από απλός χαραμοφάης ο εν λόγω, μετατρέπεται σε μελανοχίτωνα που τολμά να δαχτυλοδείχνει τον Σαββόπουλο. ΔΕΝ υπάρχει ναι μεν αλλά με δαύτους. Απλώς να εξαφανιστούν, να σταματήσουν να καταστρέφουν ότι αγγίζουν. Τουλάχιστον όχι με τα λεφτά μας.(edit. Ο ΣΚΑΙ έδιωξε τον Μπογάνο για την ανακρίβεια που είπε. Ο Τσίπρας θα διώξει το θρασίμι που κατηγορεί ψευδώς τον Σαββόπουλο για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας?) (φωτό Γιάννης Συμψηρής).


Την ανάρτηση του Ιωσή Κάπα, σχολίασε κάποια στιγμή ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα να ξεκινήσει μεταξύ των δύο ένας απίστευτος διάλογος.

Δείτε ένα μέρος του διαλόγου τους