14 Ιουλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Σάλος για τον «νταή» του Καλλιμάρμαρου - Τι έγινε στις εξέδρες

Οργή και αγανάκτηση προκαλούν οι εικόνες από τις εξέδρες του Καλλιμάρμαρου, που δείχνουν έναν άντρα να χτυπά την γυναίκα του, λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας «Όλοι μαζί μπορούμε».  


Το βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook, από κοπέλα που ήταν παρούσα στο περιστατικό, πολύ γρήγορα, αναδημοσιεύτηκε από πολλούς χρήστες των social media που εξέφραζαν, την οργή τους για το συμβάν.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο γυναίκες του ζήτησαν να κάτσει λίγο παραπέρα για να κάτσουν μαζί στην ίδια θέση.




Εκείνος αρνήθηκε. Σύμφωνα με την κοπέλα που τράβηξε το βίντεο, εκείνες του είπαν, κάτι που ίσως του φάνηκε σαν ειρωνεία και τότε εκείνος άρχισε να τις βρίζει χυδαία γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των υπόλοιπων θεατών οι οποίοι του έλεγαν «σταμάτα, τι κουβέντες είναι αυτές».

Τότε σηκώθηκε αυτός πάνω και η γυναίκα του προσπαθούσε να τον ηρεμήσει. Του έλεγε, «έλα ηρέμησε, σταμάτα».

Τότε, όπως φαίνεται και στο βίντεο τη σπρώχνει και εκείνη πέφτει η γυναίκα κάτω. Στην συνέχεια την χαστουκίζει. Στο σημείο εκείνο ο κόσμο αντιδρά ξανά. Η γυναίκα του εκείνη τη στιγμή σηκώνεται και κάθεται μαζί του.

Ένας από τους θεατές του λέει «τι είναι αυτά που κάνεις, δεν ντρέπεσαι». Τότε εκείνος σηκώνεται και του επιτίθεται και παίζουν μεταξύ τους ξύλο.

Όπως λέει στο protothema.gr,  η κοπέλα που τράβηξε το βίντεο,  θέλησε να βοηθήσει την γυναίκα και την παρότρυνε να υποβάλει μήνυση στον σύζυγό της μιας και το περιστατικό είχε καταγραφεί από την κάμερα του κινητού της.

Ωστόσο η ίδια ήταν αρνητική: «Εγώ πλησίασα τη γυναίκα και της είπα: ‘’Θέλεις να του κάνεις μήνυση; Το έχω καταγράψει. Εκείνη δεν ήθελε. Η αντίδρασή της για μένα δείχνει ένα φοβισμένο άτομο».

Το βίαιο περιστατικό μάλιστα φαίνεται να συνέβη μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών του τα οποία, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, βρίσκονταν σε κατάσταση αμόκ και δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν.

«Ήταν σίγουρα δύο παιδάκια δίπλα, περίπου 8-10 ετών, τα οποία πιθανότατα ήταν δικά τους γιατί μετά ήταν σε κατάσταση αμόκ και προσπαθούσαν να τα ηρεμήσουν. Από ότι ακούστηκε πρέπει να ήταν δικά του τα παιδιά. Αυτός μετά απομακρύνθηκε».

Τέλος όπως αναφέρει: «Δεν ήρθε ποτέ κανένας σεκιούριτι. Μόνο οι πρώτες βοήθειες ήρθαν. Από ότι μου είπαν κάποια στιγμή έφυγε και η γυναίκα με τα παιδιά από τη συναυλία. Αυτός δεν επέστρεψε ποτέ. Σήμερα μίλησα με τον άλλο κύριο και μου είπε πως έχει μαυρισμένο μάτι και αμυχές».

Μαρία Κατσή
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ