14 Ιουλίου 2017

Ηττήθηκε από τη Λετίθια η Κέιτ Μίντλετον -Μουτρωμένη και κακοντυμένη η δούκισσα, αεράτη και στιλάτη η βασίλισσα [εικόνες]

Πόσο συμβατική και άτολμη είναι στο ντύσιμό της η Κέιτ Μίντλετον απέδειξε η face to face αναμέτρησή της με την άλλη «βασίλισσα του στιλ» Λετίθια της Ισπανίας.

Κέιτ Μίντλετον και βασίλισσα Λετίθια θεωρούνται από τις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες (αν και κοινές θνητές και οι δύο), ωστόσο η Ισπανίδα απέδειξε κατά το τριήμερο της παραμονής της στο Λονδίνο ποια είναι η «βασίλισσα».

Οι δύο γυναίκες συνυπήρξαν στον ίδιο χώρο μία και μόνη φορά, στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, στο δείπνο που έδωσε η βασίλισσα Ελισάβετ προς τιμήν του καλεσμένου της, βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας. Η συνάντησή τους αυτή ήταν αρκετή για να βγάλει νικήτρια... Χαμογελαστή, ευχάριστη, με κλασικό αλλά ταυτόχρονα... ζωηρό ντύσιμο που ενσωμάτωνε έστω μια τάση (το off the shoulders, τους ώμους έξω δηλαδή) η Λετίθια. Αγέλαστη, μουτρωμένη, με ένα φόρεμα με αχρείαστα βαθύ ντεκολτέ, ακατάλληλο για την περίσταση, άχρωμο, μουντό και λίγο ντεμοντέ η Κέιτ Μίντλετον.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ, παρότι έχει το... άγγιγμα του Μίδα και ό,τι φορά απλά ξεπουλάει, κατά γενική ομολογία ακολουθεί πάντα την ασφαλή οδό στο ντύσιμο. Για αυτόν τον λόγο, μάλιστα, της έχει ασκηθεί κριτική, με πολλούς να αναφέρουν ότι οι επιλογές της δεν είναι τόσο σικάτες, όσο απλά αδιάφορες και συντηρητικές για την ηλικία της. Ισως και αυτή η κριτική αλλά και η αγωνία για τη σύγκριση με τη Λετίθια, για την οποία πολλά ΜΜΕ ανά τον κόσμο είχαν προετοιμάσει το έδαφος, την οδήγησαν στην πλέον άστοχη στιλιστικά επιλογή που έχει κάνει, το custom-made Marchesa.

Φυσικά, το φόρεμα δεν ήταν το μόνο πρόβλημα στο λουκ της. Το λουκ της ήταν υπερβολικό και φαινόταν ότι είχε κάνει τα πάντα για να τραβήξει τα βλέμματα. Κατάφερε βέβαια το ακριβώς αντίθετο. Το ήδη πληθωρικό δαντελένιο φόρεμα το συνδύασε με την περίφημη τιάρα της Νταΐάνα με τα μαργαριτάρια και τα διαμάντια, αλλά και ένα ιδιαίτερα βαρύ περιδέραιο Boucheron με τα μεγάλα ρουμπίνια. Υπερβολή στην υπερβολή, σε συνδυασμό με... μούτρα.



Από την άλλη, η βασίλισσα της Ισπανίας απέδειξε με μία προς μία τις ενδυματολογικές της επιλογές ότι ο «θρόνος της» δεν απειλείται από καμιά. Κομψή, φίνα, κλασική αλλά και μοντέρνα ταυτόχρονα, μια βασίλισσα της εποχής της.

Από το εντυπωσιακό κίτρινο σύνολό της για την πρώτη δημόσια εμφάνιση με την Ελισάβετ, στο κόκκινο φόρεμα για το δείπνο στο Μπάκιγχαμ, αλλά και τα πιο νεανικά σύνολα που επέλεξε για τη συνέχεια, οι επιλογές της ήταν to the point.

Το εντυπωσιακό κίτρινο σύνολό της για τη βόλτα στο Λονδίνο:

© Getty Images / Ideal Image



Η εκπληκτική, κεντημένη κόκκινη τουαλέτα:

© Getty Images / Ideal Image





Πιο απλή την επόμενη ημέρα, αλλά όχι λιγότερο εντυπωσιακή: Η φλοράλ Carolina Herrera φούστα της ήταν ταυτόχρονα κλασάτη και νεανική:

© Getty Images / Ideal Image

© Splash News / Ideal Image

Kαι φυσικά δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τη χώρα που τη φιλοξενεί. Και το έκανε επιλέγοντας αυτό το σικάτο Burberry μπορντό φόρεμα. Ασορτί τσάντα και nude γόβες απογείωσαν το λουκ:

© Getty Images / Ideal Image



Κοψμή και σύγχρονη και με την μπλε, επίσης off the shoulder, Felipe Varela τουαλέτα της:

© Splash News / Ideal Image© Splash News / Ideal Image

Eξίσου εντυπωσιακή και κατά την αποχώρησή της από το Μπάκιγχαμ. Απλή και σικάτη, με μια ροζ κομψή φούστα, μια λευκή wrap μπλούζα, μοδάτες μπορντό βελούδινες γόβες και στα χέρια της ένα ψάθινο τσαντάκι, σε έναν εκπληκτικό συνδυασμό πολλών και διαφορετικών τάσεων: