15 Ιουλίου 2017

Μάντζουκιτς: «Αυτά έκαναν Μπονούτσι και Αλβες στον τελικό του Κάρντιφ»!

Ο Κροάτης επιθετικός της Γιουβέντους φέρεται να περιγράφει όσα έγιναν στο ημίχρονο του τελικού του Champions League, λέγοντας πως τώρα, που οι Μπονούτσι, Άλβες έφυγαν από τους μπιανκονέρι. επανήλθε η ηρεμία στην Ιταλική ομάδα


Ο Κροάτης φορ των Μπιανκονέρι εμφανίζεται να έχει κάνει δηλώσεις στον Σέρβο δημοσιογράφο Ντάρκο Μέζνοβιτς, οι οποίες φαίνεται να ξεκαθαρίζουν το τοπίο και να εξηγούν τους λόγους της κατάρρευσης της Γιουβέντους στο β’ ημίχρονο, αλλά το σίγουρο είναι ότι αναμένεται να προκαλέσουν αντιδράσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάντζουκιτς:
«Θέλω να παρέμβω για να βάλω τέλος στις φήμες για κακό κλίμα στα αποδυτήρια της Γιουβέντους. Ηταν απλά οι Μπονούτσι και Ντάνι Αλβες αυτοί που προκάλεσαν αυτό το χάος και ευτυχώς με τις πωλήσεις τους θα επανέλθει η ηρεμία. Αυτοί ήταν που τσακώθηκαν κατά τη διάρκεια του τελικού διότι έχουν εκ διαμέτου αντίθετες προσωπικότητες. Μάλωναν συνεχώς και την ημέρα του τελικού είδαμε απλά ένα ακόμη από τα πολλά δράματα τους.

Οταν φτάσαμε στα αποδυτήρια, όλοι συμπεριφέρονταν σαν να ήταν ακόμη ένα φυσιολογικό ματς για τρεις βαθμούς, ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν. Περιμέναμε, επομένως, από τον Ντάνι Αλβες να κάνει την ρουτίνα του και να βάλει ξανά το Radio Party Groove στα αποδυτήρια καθώς άλλαζε. Αυτή τη φορά, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Ξεπέρασε κάθε όριο βάζοντας Samba Do Janeiro σε φουλ ένταση σαν να ήθελε να μας σπάσει τα τύμπανα και μετά άρχισε να χορεύει σαν να μην υπάρχει αύριο. Σκέφτηκα ότι γινόταν ηλίθιος αλλά τον αγνόησα και πήγα στη θέση μου. Ο Μπονούτσι δεν τον αγνόησε, αφού για αυτόν το Champions League ήταν εμμονή.

Πήγε στον Ντάνι και του είπε ότι θα του σπάσει τα πόδια σε τρία δευτερόλεπτα αν δεν σταματούσε την μουσική. Προφανώς ξέσπασε καβγάς και συνεχίστηκε, μέχρι που ο Ντάνι είπε ότι ακόμη κι αν χάσουμε, αυτός θα έχει τρία τρόπαια ενώ ο Μπονούτσι κανένα. Εκείνη την στιγμή όλοι ξεσηκώθηκαν. Εχω κατακτήσει το Champions League αλλά ποτέ δεν θα τολμούσα να πω κάτι τέτοιο. Δεν έπρεπε να σκεφτούμε καν το ενδεχόμενο ήττας.

Ο Λεονάρντο τον έπιασε από τον λαιμό και ήταν έτοιμος να τον γρονθοκοπήσει, όταν μπήκε ο Αλέγκρι, τους χώρισε και πήρε μια απόφαση πραγματικού ηγέτη: Είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει ποιος το άρχισε, αλλά στο τέλος του αγώνα και οι δύο θα φύγουν. Ηταν η πιο σωστή απόφαση που πήρε ποτέ. Τώρα το γκρουπ είναι ήρεμο και ενωμένο ξανά, χωρίς τα ενοχλητικά... νταηλίκια του Μπονούτσι και τον γνωστό βραζιλιάνικο πονοκέφαλο του Ντάνι Αλβες, ο οποίος ποτέ δεν μας άφηνε να αλλάξουμε και να συγκεντρωθούμε».

Πηγή:www.gazzetta.gr