12 Ιουλίου 2017

Πρώην άσος του ποδοσφαίρου... χειροτονήθηκε ιερέας!

Σελίδα στην ζωή του αποφάσισε να γυρίσει ο Βορειοϊρλανδός, πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φίλιπ Μούλριν και ακολούθησε τον δρόμο της ιεροσύνης


Ενώ, συνήθως, οι ποδοσφαιριστές που εγκαταλείπουν τα γήπεδα, είτε γίνονται προπονητές, είτε επιχειρηματίες, ο 39χρονος πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φίλιπ Μούλριν, έκανε μια θεαματική στροφή 180 μοιρών στη ζωή του και επέλεξε να ακολουθήσει τον δρόμο του θεού.

Το 1997, για πρώτη φορά ο ποδοσφαιριστής από τη Βόρειο Ιρλανδία ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον ενώ έχει παίξει και με την φανέλα της χώρας του, αλλά έχει αγωνιστεί και με την φανέλα των Νόριτς Σίτι, Κάρντιφ Σίτι και Λέιτον Όριεντ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής έγινε μέλος του τάγματος των Δομινικανών τον περασμένο Οκτώβριο και την Δευτέρα χειροτονήθηκε ιερέας στη γενέτειρά του, το Μπέλφαστ. Η εκκλησία στην οποία χειροτονήθηκε ο Μούλριν απέχει μόλις λίγα μέτρα από το γήπεδο Γουίντσορ Παρκ στο οποίο κάποτε έπαιζε!

Πρώην συμπαίκτης του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Μούλριν δήλωσε για την μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε να κάνει: «Αυτό είναι ένα νέο κεφάλαιο τώρα στη ζωή μου».


Εύα Παυλάτου
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ