25 Ιουνίου 2017

Απάντηση της ΝΔ στο Μαξίμου για τον μπούλη: "Τo ερώτημα είναι αμείλικτο"

Ανακοίνωση εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την οποία απαντά στο Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Όσο και αν το αποφεύγουν τo ερώτημα είναι αμείλικτο: Τι έχει να πει ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος στον φυλακισμένο ισοβίτη για ναρκωτικά και μιλά μαζί του πάνω από δέκα (10) φορές σε διάστημα λίγων ημερών;», αναφέρει η ΝΔ.

Προηγουμένως το Μαξίμου είχε επιτεθεί στη ΝΔ με non paper όπου αφού πανηγύριζαν που η Moody's του ξαναέβαλε εκεί που ήμασταν με Σαμαρά (και απ' όπου μας είχαν υποβιβάσει λόγω περήφανης διαπραγμάτευσης Τσίπρα-Βαρουφάκη τον Ιούλιο του 2015), έλεγε μεταξύ άλλων:
Αυτή είναι και η καλύτερη απάντηση στη διαρκή μεμψιμοιρία και καταστροφολογία της Νέας Δημοκρατίας η οποία ακριβώς για το λόγο αυτό προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα και να δημιουργήσει ένα σκηνικό σήψης, εκτελώντας τις εντολές της πιο σκοτεινής μερίδας επιχειρηματικών συμφερόντων της χώρας.
Είναι προφανές ότι δεν τους έχει μείνει τίποτε άλλο, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να δημιουργήσουν κλίμα αποσταθεροποίησης.
Στην επικείμενη συζήτηση στη Βουλή, θα φανεί πλήρως το στρατηγικό αδιέξοδο που μόνοι τους δημιούργησαν στους εαυτούς τους αρνούμενοι την πραγματικότητα που βλέπει όλος ο υπόλοιπος πλανήτης».