25 Μαΐου 2017

Βίντεο: Γυναίκα πηδά στο καπό αυτοκινήτου για να σταματήσει τον κλέφτη

Τη στιγμή που μία γυναίκα από το Ουισκόνσιν των Ηνωμένων Πολιτειών προσπαθεί να σταματήσει τον κλέφτη του αυτοκινήτου της, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή της, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε σταθμό ανεφοδιασμού καυσίμων.

Η γυναίκα αρχικώς φωνάζει για βοήθεια. Όταν αντιλαμβάνεται ότι κανένας δεν ανταποκρίνεται, πέφτει πάνω στο λευκό όχημα και σκαρφαλώνει στο καπό, ενώ ο κλέφτης προσπαθεί να την πετάξει κάτω πατώντας απότομα φρένο και θέτοντας σε λειτουργία τους υαλοκαθαριστήρες.

Τελικά καταφέρνει να νικήσει τον έγχρωμο κλέφτη, ο οποίος πετάγεται έξω από το όχημα, το οποίο αφήνει να μετακινείται προς τον δρόμο και μπαίνει σε ένα μαύρο αυτοκίνητο, που τον περίμεναν οι συνεργοί του.

Η γυναίκα κατάφερε να εισέλθει στο αυτοκίνητό της και να πατήσει φρένο πριν συγκρουστεί με άλλα διερχόμενα οχήματα.

Η ευτυχή κατάληξη, ωστόσο, δεν υποβαθμίζει την επικινδυνότητα της ιστορίας, καθώς οι κλέφτες έστησαν ενέδρα μέρα-μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της πόλης και αφού έκλεισαν τον δρόμο στη γυναίκα και την ακινητοποίησαν, έδρασαν ελεύθερα, δίχως να τους εμποδίζει κανένας. Δεν υπολόγισαν, ωστόσο, στον ηρωισμό και ενδεχομένως την... τρέλα της γυναίκας...

Δείτε το βίντεο...