19 Μαΐου 2017

Κικίλιας: Η κυβέρνηση δεν προλαβαίνει να υπογράφει μνημόνια

«Οι Έλληνες έχουν καταλάβει το μέγεθος της καταστροφής που έφερε ο κ. Τσίπρας στη χώρα». Αυτό υποστήριξε ο Βασίλης Κικίλιας επισημαίνοντας πως οι κκ. Τσίπρας και Καμμένος έχουν υποθηκεύσει τη χώρα τουλάχιστον έως το 2021. Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι ο εκπρόσωπος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «δεν προλαβαίνει να υπογράφει μνημόνια», λέγοντας πως ο κ. Τσίπρας έβαλε θηλιά στο λαιμό της ελληνικής κοινωνίας.
«Έκοψε τρεις συντάξεις από τους συνταξιούχους και έχει υπερφορολογήσει τους πάντες και έκοψε και ένα μισθό λόγω της μείωσης του αφορολόγητου από τους μισθωτούς» είπε προσθέτοντας πως «ο κ. Τσίπρας με αυτή την τζάμπα μαγκιά δεν έχει μάθει να ακούει αξιοπρεπώς και με επιχειρήματα για την καταστροφή που έχει φέρει στη χώρα. Ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του δεν μπορούν να πάνε πουθενά και να κυκλοφορήσουν. Ας πάνε στους δημοσίους υπαλλήλους που τους κόβουν μισθούς, στους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες που φορολογούν και σε άλλες κοινωνικές ομάδες».

Επαναλαμβάνοντας το αίτημα της ΝΔ για εκλογές ο εκπρόσωπος τύπου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είπε πως η χώρα δεν θέλει τζογαδόρο αλλά αξιόπιστο πρωθυπουργό τονίζοντας πως ο κ. Μητσοτάκης λέει την αλήθεια, είναι αξιοπρεπής και φοράει πράγματι τη φανέλα της εθνικής Ελλάδος. «Δεν έχει ξαναπεράσει από ευρωπαϊκή χώρα πιο πρόθυμος διεκπεραιωτής των συμφερόντων ξένων κέντρων απ’ ότι ο κ. Α. Τσίπρας. Έχουν υπογράψει τα πάντα. Ο κ. Τσίπρας κοροϊδεύει υφαρπάζοντας τη ψήφο του ελληνικού λαού και από την άλλη υπόσχεται στους δανειστές μας γη και ύδωρ. Μάλλον φοράει άλλη φανέλα».