19 Μαΐου 2017

BINTEO-Συγχαρητήρια από Μητσοτάκη και Λεβέντη στον Ολυμπιακό-Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ

Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού για την πρόκρισή της στον τελικό του φαίναλ φορ έδωσε με ανάρτηση στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Μπράβο στο θρύλο μας!! Μεγάλη ψυχή!! #weareolympiacos» έγραψε στο λογαριασμό του ο πρόεδρος της ΝΔ.


Ο Βασίλης Λεβέντης
Τα συγχαρητήριά του έστειλε με μήνυμά του, ο Βασίλης Λεβέντης για την νίκη του Ολυμπιακού και την πρόκρισή του στον τελικό του Final Four.

«Η σημερινή πρόκριση του Ολυμπιακού στο τελικό του Final Four αποτελεί μια μεγάλη διάκριση για την Ελλάδα. Εύχομαι ολόψυχα η επιτυχία να ολοκληρωθεί στο μεγάλο τελικό» δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης.

Τα highlights της μεγάλης νίκης του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ

Ο Ολυμπιακός θα είναι στον τελικό της Κυριακής (21/5), στον 8ο τελικό στην ιστορία του σε 10 φάιναλ φορ, αφού το... ξανάκανε, για 4η διαδοχική φορά (!) απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σε αγώνα της καταληκτικής φάσης της Euroleague. Τα παιδιά του Γιάννη Σφαιρόπουλου κοίταξαν κατάματα την πρωταθλήτρια Ευρώπης των 43 εκατ. ευρώ μπάτζετ και της είπαν «όχι», 82-78, για ένα πρώτο “back to back” στην ιστορία της. Τώρα θέλουν το 4ο ευρωπαϊκό τους τρόπαιο απέναντι στη Φενέρ (που προκρίθηκε επί της Ρεάλ στον άλλο ημιτελικό), μέσα στο Σινάν Ερντέμ, όπου είχαν κατακτήσει το 2ο το 2012. Δείτε τα highlights της συγκλονιστικής αναμέτρησης.