26 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Άγριο κράξιμο στο Twitter σε Τσίπρα-Χατζηνικολάου για το #42 φορές περισσότερα μέτρα δηλ μέτρα 151 δισ.

Η δήλωση του πρωθυπουργού περί των απαιτήσεων των δανειστών προκάλεσε δηκτικά σχόλια και φαρμακερές ατάκες (#42_φορες), ενώ ανάλογα ήταν τα σχόλια (#ερωτηση_χατζηνικου) για την ευκολία με την οποία ο Νίκος Χατζηνικολάου, κατάπινε αμάσητα τα ψέμματα που του πέταγε στα μούτρα ο Τσίπρας

Πάρτι έκαναν οι χρήστες του twitter με τη δήλωση του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον ΑΝΤ1, ότι οι δανειστές και ειδικά το ΔΝΤ ζητούσαν από την κυβέρνηση...
42 φορές περισσότερα μέτρα! Αυτό γιατί, όπως εξήγησε, οι προβλέψεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για το πρωτογενές πλεόνασμα ήταν 42 φορές μικρότερο από εκείνο που ανακοινώθηκε τελικά χθες από την ΕΛΣΤΑΤ.

Ο κ.Τσίπρας, μάλιστα, που στο προσεχές δεκαπενθήμερο αναμένεται να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή πακέτο επώδυνων μέτρων που προκαλούν ίλιγγο και ισοδυναμούν με νέο μνημόνιο, υποστήριξε ότι οι πιέσεις που δεχόταν όλο το προηγούμενο διάστημα η κυβέρνησή του, ήταν ανάλογο των προβλέψεων του Ταμείου, ζητούσαν, δηλαδή, «42 φορές περισσότερα μέτρα». με δεδομένο ότι το πακέτο των μέτρων τελικά κοστίζει 3,6 δισ. σύμφωνα με την τοποθέτηση του πρωθυπουργού, οι αρχικές απαιτήσεις των δανειστών ήταν 42 φορές περισσότερο, δηλαδή 3,6 επί 42: Δηλαδή κάτι παραπάνω από 151 δισ.!


Οι χρήστες του twitter υποδέχθηκαν με δηκτικά σχόλια την πρωθυπουργική δήλωση που υπηρετούσε το αφήγημα της σκληρής διαπραγμάτευσης, αλλά και φαρμακερές ατάκες, με το hashtag 42 φορές περισσότερα μέτρα. Επιστράτευσαν δε, τη λογική, αλλά και τα «δημιουργικά μαθηματικά» για να ερμηνεύσουν και να «μεταφράσουν» τη δήλωση Τσίπρα σε αριθμούς.

Χαρακτηριστικό είναι το tweet του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Βρούτση, ο οποίος έγραψε:

«Το IMF το Δεκέμβριο 2016 ζητουσε 42 φορές περισσότερα μέτρα! Δηλαδη 3,6δις€•42=151,2δις€ κ λογω καθυστέρησης τα μείωσαν! ΕΛΕΟΣ»



Δείτε και το γέλιο που έριξαν οι υπόλοιποι


























Δείτε και το κράξιμο στον Χατζηνικολάου για τις γελοίες απαντήσεις και το ότι δεν δεχόταν αμάσητα όλα τα ψέμματα Τσίπρα: