01 Απριλίου 2017

Πλησίασε το triple double ο Αντετοκούνμπο - ΒΙΝΤΕΟ

Σε κάθε αναμέτρηση της ομάδας του, επιβεβαιώνει τον τίτλο του ηγέτη που τον συνοδεύει. Στη χθεσινή νικηφόρα αναμέτρηση των Μιλγουόκι επί των Πίστονς με σκορ 108 -105, ο στόχος της εισόδου στα playoffs, αρχίζει να πραγματοποιείται με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας διεθνής παίκτης σκόραρε 28 πόντους σε 45 λεπτά συμμετοχής, ενώ έχασε το triple double για μια ασίστ.

Μάλιστα ήταν αυτός που στο έξτρα πεντάλεπτο του αγώνα, «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του.

Απολαύστε τον!


Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την επιμονή που έδειξε η ομάδα του, ενώ έσταξε... μέλι για τον νεαρό συμπαίκτη του, Θον Μέικερ.

Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ αποκάλυψε, μάλιστα, πως κατά τη διάρκεια ενός τάιμ-άουτ, απείλησε τον Μέικερ ότι θα τον χτυπήσει, σε περίπτωση που δεν πάρει κάποιο ελεύθερο σουτ!

“Δίνει ενέργεια στο παιχνίδι μας, παίρνει το ριμπάουντ και κινείται γρήγορα στο γήπεδο. Κάνει λίγο απ’όλα! Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι ακούει και μαθαίνει. Του είπα, κατά τη διάρκεια της παράτασης, ότι για να παίξει σε αυτό το παιχνίδι, δεν πρέπει να διστάσει και σε περίπτωση που το κάνει, θα του δώσω μπουνιά! Οπότε, έπρεπε να σουτάρει όποτε έπαιρνε την μπάλα!”, δήλωσει ο Greek Freak και πρόσθεσε για το παιχνίδι:

“Δεν σταματήσαμε να παίζουμε. Στην αρχή κερδίζαμε με 20, μετά χάναμε αλλά δεν σταματήσαμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μια νεαρή ομάδα. Παίζουμε σκληρά και συγκροτημένα και εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου”.