16 Απριλίου 2017

Τουρκία - Δημοψήφισμα: Ο Ερντογάν γλύφει τους χριστιανούς ευχόμενος "καλό Πάσχα"-Τους μεταφέρουν με ασθενοφόρο για να ψηφίσουν! [pic]

Ανήμερα του δημοψηφίσματος και η κίνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να... καλοπιάσει τους χριστιανούς δεν είναι καθόλου τυχαία.  


Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ευχήθηκε "καλό Πάσχα" στους χριστιανούς, δηλώνοντας πως "δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στη δυνατότητα των πολιτών να ζουν ελεύθερα με βάση τη θρησκεία τους, την κουλτούρα τους και τις παραδόσεις τους, όποιες κι αν είναι αυτές...".

Και πρόσθεσε: "Ελπίζω σε μια ειρηνική συνύπαρξη των διαφορετικών θρησκειών στη χώρα μας, που θα αποτελέσει παράδειγμα για όλο τον κόσμο".

Πηγή: Anadolu

Τους μεταφέρουν με ασθενοφόρο για να ψηφίσουν!

Ιστορική η σημερινή ημέρα για την Τουρκία, καθώς διεξάγεται το δημοψήφισμα για τη συνταγματική αναθεώρηση που θα ενισχύει τις εξουσίες του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως μεταδίδει η milliyet, ασθενοφόρα μεταφέρουν στα εκλογικά κέντρα αρρώστους ή ηλικιωμένους που δεν είναι σε θέση να μετακινηθούν, ώστε να μπορέσουν να ψηφίσουν.


Μια 81χρονη ετοιμάζεται να ψηφίσει