01 Απριλίου 2017

Απίθανη πρωταπριλιάτικη φάρσα σε fans του Fast & Furious [vid]

Τους είπαν ότι θα τους έδειχναν σκηνές του F&F 8, αλλά τους έβαλαν να συμμετάσχουν σε σκηνή καταστροφικής καταδίωξης με αυτοκίνητα!

Οι ανυποψίαστοι φαν του σινεμά έκαναν τη «βόλτα» της ζωής τους με τους ίδιους τους κασκαντέρ του “The fate of the Furious”!


Η επερχόμενη, όγδοη ταινία της σειράς Fast and Furious θα περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο ακραίες σκηνές με αυτοκίνητα που έχουμε δει μέχρι τώρα. Οπότε, οι προωθητικές ενέργειες για την ταινία, αναμενόμενα είναι εξίσου ακραίες.

Πρόσφατα, το Castrol Edge έδειξε μια Jaguar F-type σε ένα φιλμάκι ενισχυμένης πραγματικότητας, εμπνευσμένο από μια σκηνή της επερχόμενης ταινίας. Τώρα, η εταιρεία παροχής τηλεπικοινωνιών Xfinity ακολουθεί ένα λίγο διαφορετικό δρόμο, στήνοντας μια εξελιγμένη φάρσα σε δύο ανυποψίαστους φαν των Fast & Furious.

Οι δύο φαν νόμιζαν ότι θα δουν σε αβάν-πρεμιέρ σκηνές της The Fate of the Furious, καθώς τους έβαλαν να καθίσουν μέσα σε αυτοκίνητα της ταινίας, μπροστά σε μεγάλη οθόνη, εν είδει κινηματογράφου drive-in. Πήραν μάλιστα στο χέρι και κυπελλάκι με ποπ-κορν.

Ξαφνικά όμως τα αυτοκίνητα, με οδηγούς τους κασκαντέρ, ξεκίνησαν, πέρασαν μέσα από τον τοίχο και βγήκαν σε σκηνικό εξωτερικών γυρισμάτων, όπου βρέθηκαν πρωταγωνιστές σε μια επανάληψη του γυρίσματος της σκηνής καταστροφικής καταδίωξης της ταινίας, στη Νέα Υόρκη! Της ίδιας ακριβώς σκηνής, με τα ατελείωτα ντριφτ, τις καταστροφές ξένης περιουσίας, τις παρά λίγο συγκρούσεις και τις εκρήξεις αυτοκινήτων. Οι δύο φαν έπαθαν μεγάλη πλάκα, αλλά περιέργως δεν έφυγε από το κύπελλο ούτε μια νιφάδα ποπ-κορν.

Δεν ξέρουμε αν οι αντιδράσεις τους ήταν γνήσιες, αλλά προς το τέλος φάνηκαν να χαίρονται τη γεμάτη αδρεναλίνη εμπειρία. Όμως η σύνδεση στο τέλος της ταχύτητας της ταινίας με την ταχύτητα του internet της Xfinity είναι σίγουρα τραβηγμένη. Τουλάχιστον το Castrol είναι άμεσα σχετικό με αυτοκίνητα.

Η σκηνή γυρίστηκε μια κι έξω υπό τη διεύθυνση του Jeff Tremaine, που είχε σκηνοθετήσει την κωμωδία-φάρσα με κρυμμένες κάμερες “Bad Granpa”. Τελικά το video πετυχαίνει το σκοπό του: να μας ανοίξει την όρεξη για το “The Fate of the Furious” που θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου.

Δείτε τώρα τις σκηνές της φάρσας, αλλά κι ένα δεύτερο video με το παρασκήνιο:



Κλεάνθης Τριανταφυλλίδης
http://www.drive.gr/news/kosmos/protapriliatiki-farsa-se-fan-toy-fast-furious-videos