21 Απριλίου 2017

Η φωτογραφία της Κέιτι Πέρι για την οποία της την έπεσαν οι Ινδουιστές [εικόνα]

Μια ανάρτηση της Κέιτι Πέρι ήταν αρκετή για να προκαλέσει κύμα αντιδράσεων στο Instagram και να διχάσει τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Current mood» (δηλαδή «Η διάθεσή μου αυτή τη στιγμή») έγραψε ως λεζάντα στη φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια αλλά δεν ήταν αυτή η φράση που δημιούργησε αρνητικό κλίμα. Η φωτογραφία απεικόνιζε...
την θεά Κάλι και το γεγονός αυτό θεωρήθηκε ως μια ασεβής κίνηση από την ίδια.



Μέσα σε λίγα λεπτά το προφίλ της γέμισε μηνύματα μίσους και σχόλια με απορία για το τι θέλει να εκφράσει η κίνηση της τραγουδίστριας.


«Μην δείχνεις ασέβεια σε μια θεότητα. Αυτή η φωτογραφία δεν μπορεί να περιγράψει μια «διάθεση». Να έχεις αξίες. Διάγραψε αυτή τη φωτογραφία» ήταν ένα από τα σχόλια των διαδικτυακών χρηστών. «Είναι προβληττικό για την κοινότητα των Ινδουιστών γιατί το μήνυμα πίσω από αυτή τη φωτογραφία συμβολίζει κάτι διαφορετικό. Δεν είμαι σίγουρη για την πρόθεσή σου, αλλά ίσως να θες να εκφράσεις δύναμη και θάρρος» έγραψε μια άλλη χρήστης.

Από την άλλη μεριά, υπήρχαν και αρκετοί που την υποστήριξαν: «Μην ακούς αυτούς που σε εχθρεύονται. Μερικοί έχουν ως χόμπι να επιτίθενται» έγραψε μια διαδικτυακή της φίλη ενώ μια άλλη «Ειλικρινά εκτιμώ το ενδιαφέρον σου για τον Ινδουισμό. Από την Ινδία με αγάπη».


http://www.bovary.gr/my-best/5351/i-fotografia-tis-keiti-peri-xesikose-thyella-antidraseon-sto-instagram-eikona