01 Απριλίου 2017

Το βαρύ μυστικό του Γουόρεν Μπίτι -Η τρανσέξουαλ κόρη του [εικόνες]

Υπήρχε μια εποχή που ο Γουόρεν Μπίτι ήταν διάσημος για τον τεράστιο αριθμό κατακτήσεων που είχε. Ολες οι διάσημες σταρ της εποχής του, αλλά και αργότερα, η Μαντόνα π.χ. τον ερωτεύτηκαν.

Εμβληματικός ηθοποιός της γενιάς του, ο 80χρονος σήμερα Γουόρεν Μπίτι έγινε διάσημος για την ερμηνεία του στην ταινία «Μπόνι και Κλάιντ» στην οποία πρωταγωνίστησε με την Φαίη Νταναγουέη.


Οι νεότεροι τον ανακάλυψαν στην απονομή των Οσκαρ 2017, όταν διάβασε, μαζί με την Φαίη Νταναγουέη, τον λάθος φάκελο του νικητή, κάνοντας την γκάφα του αιώνα.


Ο Γουόρεν Μπίτι παντρεύτηκε τη διάσημη ηθοποιό Ανέτ Μπένινγκ το 1992 και απέκτησαν τέσσερα παιδιά. Η μεγαλύτερη κόρη τους, Κάθλιν, είναι σήμερα αγόρι και ονομάζεται Στέφεν.



Μετά από δύσκολους μήνες, όπου η οικογένεια δεν μπορούσε να αποδεχθεί το γεγονός, η Κάθλιν έγινε αγόρι σε ηλικία 14 ετών. Χρειάστηκε να περάσουν χρόνια πριν ο διάσημος ηθοποιός συμφιλιωθεί με τον γιό του.


Τον Ιανουάριο του 2012 ο Γουόρεν Μπίτι χαιρέτισε δημόσια το κουράγιο του Στέφεν. Οταν μάλιστα ο γιός του αποκάλυψε ότι είχε δεσμό, οι δύο διάσημοι ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν μαζί τους σε δείπνο.




Ο Στέφεν όχι μόνο ζει σαν αγόρι αλλά μάχεται για τους τρανσέξουαλ.


Τον Μάρτιο του 2013 ο Στέφεν Μπίτι ανέβασε βίντεο, υπό την αιγίδα του σάιτ WeHappyTrans.com. με το οποίο προκάλεσε αίσθηση.
«Το όνομά μου είναι Στέφεν. Προσδιορίζομαι ως τρανσέξουαλ, ομοφυλόφιλος, μαχητής, συγγραφέας, καλλιτέχνης» είπε. Ο Στέφεν δήλωσε ικανοποιημένος γιατί κρατάει τα θηλυκά γνωρίσματά του (Φοράω πολλά κολιέ και αλυσίδες στο λαιμό) αλλά δεν έχει αμφιβολίες για την ανδρική του ταυτότητα: «Σπάνια οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι είμαι αγόρι, παρά τη θηλυκή μου πλευρά. Και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα», είπε.




Στο βίντεό του ο Στέφεν για όσους τον στήριξαν στην μετάβασή του αλλά δεν ανέφερε τους γονείς του: «Οι φίλοι μου και όσοι είναι σαν εμένα, τους οποίους είχα την τύχη να γνωρίσω από το λύκειο, με στηρίζουν από τη στιγμή που αποφάσισα να βγω από το ντουλάπι και αποφάσισα να ζήσω σαν αγόρι, σε ηλικία 14 ετών» είπε.
«Είναι ένας επαναστάτης, μια ιδιοφυία, είναι ο ήρωάς μου, όπως είναι όλα μου τα παιδιά», δήλωσε περήφανος ο Γουόρεν Μπίτι στο Vanity Fair για τον ακτιβιστή γιό του
Ο Γουόρεν Μπίτι και η Αν Μπένινγκ έχουν άλλα τρία παιδιά και μένουν στο Λος Ανζελες. «Οταν το σπίτι αδειάζει και τα παιδιά μεγαλώνουν τότε λες «Οκ, ίσως πρέπει να βγω έξω και να κάνω μια ταινία» δήλωσε ο Μπίτι για την ζωή του.


«Είναι σαν αυτό που είπε ο Κοκτώ «Ενα ποίημα δεν τελειώνει ποτέ, απλά το εγκαταλείπεις». Το ίδιο συμβαίνει και με τον κινηματογράφο, είναι σαν τα παιδιά. Συνεχίζεις να τα μεγαλώνεις, να δουλεύεις πάνω τους, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να τα αφήσεις να φύγουν».