17 Απριλίου 2017

Αποθέωση Αλαφούζου από τον Acun Ilicali

Η αποκάλυψη του Acun Ilicali για το νέο show που θα φέρει στην Ελλάδα! Δείτε όλα όσα είπε ο Τούρκος παραγωγός του Survivor!

Ο Acun Ilicali, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, αποκάλυψε πως το επόμενο πρόγραμμα που θα φέρει στην Ελλάδα θα είναι το...
“Ελλάδα έχεις ταλέντο”, αλλά όπως τόνισε θα γίνει εντελώς διαφορετικά και όχι όπως το είχαμε δει παλιότερα. Ο Τούρκος παραγωγός, μάλιστα, τόνισε πως υπάρχει κι ένα μυστικό πρόγραμμα, για το οποίο δεν θέλησε να μιλήσει.

«Θα ξεκινήσουμε το “Ελλάδα έχεις ταλέντο” και πραγματικά πιστεύω σε αυτό το πρόγραμμα. Το είχατε κάποια χρόνια πριν, αλλά θα το κάνουμε με έναν διαφορετικό τρόπο. Με περισσότερη ενέργεια μέσα στο πρόγραμμα και καλούς διαγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο. Θα βρούμε Έλληνες από όλο τον κόσμο. Από τη Γερμανία, την Αγγλία, την Αμερική, την Αυστραλία. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες στον κόσμο, όπως Τούρκοι. Άλλη μία ομοιότητα. Και οι δύο χώρες είναι σε όλο τον κόσμο. Νομίζω ότι υπάρχουν πολλά ελληνικά ταλέντα στον κόσμο. Θα βρούμε αυτά τα ταλέντα. Επίσης έχουμε ένα μυστικό πρόγραμμα, αλλά δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι τώρα, αλλά μπορώ να πω ότι με τον κύριο Αλαφούζο έχουμε πολύ καλή επαφή και ίδια νοοτροπία σχετικά με το κανάλι και νομίζω ότι ο ΣΚΑΙ θα είναι μια καλή πρόταση για ανθρώπους που θέλουν να ψυχαγωγηθούν πέρα από το Survivor», είπε ο Acun Ilicali.