21 Απριλίου 2017

Κρήτη: Ανατροπή και ''πόλεμος'' για το τετράδιο των 15.000 ευρώ που βρέθηκε στα σκουπίδια [vid]

Η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου και συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις. Με ένα σκληρό σχόλιο τα μέλη της Επιτροπής Εργαζομένων της Ανακύκλωσης απαντούν στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας σχετικά με το θέμα που προκάλεσε αίσθηση και αφορούσε τον εντοπισμό όπως τόνισε ο κ. Μαμουλάκης, μέσα σε ένα πεταμένο τετράδιο που είχε καταλήξει στην ανακύκλωση, ποσού περίπου 15 χιλιάδων ευρώ.
Οι εργαζόμενοι λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του αντιδημάρχου, που υποστήριξε ότι τα χρήματα μοιράστηκαν οι εργαζόμενοι που τα βρήκαν, με σχόλιό τους κάνουν λόγο για "άνθρακα" και όχι θησαυρό, δηλώνοντας έκπληκτοι από την είδηση που θα μπορούσαν όπως τονίζουν να την εκλάβουν ως ετεροχρονισμένο πρωταπριλιάτικο αστείο από την πλευρά του κ. Χάρη Μαμουλάκη.

«Σε μία περίοδο που οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε κινητοποιήσεις για τα δεδουλευμένα τους και για τη διεκδίκηση δουλειάς με δικαιώματα, αποτελεί για μας πρόκληση αυτή η «είδηση» την οποία καθόλου τυχαία και άκαιρη δεν θεωρούμε, αφού μπορεί να αποτελέσει βούτυρο στο ψωμί της εργοδοσίας και να αξιοποιηθεί απέναντι στους εργαζόμενους».

Ο ίδιος ο αντιδήμαρχος πάντως που δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα, επικέντρωσε στην σκληρή δουλειά των εργαζομένων σε ένα κομβικής σημασίας έργο που επιτελείται στην μονάδα ανακύκλωσης, δίχως ωστόσο να διαφοροποιεί τις αρχικές του δηλώσεις.


Πηγή: neakriti.gr