01 Απριλίου 2017

Ακόλαστη καθηγήτρια! Έγκυος η καθηγήτρια που έκανε έρωτα με 15χρονο

Οκτώ μηνών έγκυος η καθηγήτρια αγγλικών και προπονήτρια μαζορετών που κατηγορείται για σεξουαλική επαφή με 15χρονο μαθητή της.


Η Ruth Katherine Harper αντάλλαζε γυμνές φωτογραφίες με τον 15χρονο και η έρευνα μετά από ανώνυμη πληροφορία οδήγησε στη σύλληψή της. Η καθηγήτρια αγγλικών κατηγορείται για κατ' επανάληψη σεξουαλική συνεύρεση με τον 15χρονο το περασμένο καλοκαίρι στο σπίτι της.

Οι αξιωματούχοι ενημερώθηκαν για την ανάρμοστη σχέση από πληροφορία στην ιστοσελίδα του σχολείου, με την 27χρονη καθηγήτρια να είναι 8 μηνών έγκυος χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται πως το μωρό είναι του ανήλικου.

Όταν ο 15χρονος ρωτήθηκε από τον διευθυντή του σχολείου άρχισε να κλαίει και παραδέχτηκε πως είχαν συνευρεθεί ερωτικά πολλές φορές. "Το ένα πράγμα έφερε το άλλο και μου είπε "να το βάλω" και το έκανα" είπε το ανήλικο αγόρι.

Το παράνομο ζευγάρι επικοινωνούσε συχνά μέσω τηλεφώνου μεταξύ 1ης Ιουνίου και 31ης Ιουλίου, ανταλλάσσοντας πολλές γυμνές φωτογραφίες. Η 27χρονη πλέον αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανάρμοστης σχέσης μεταξύ εκπαιδευτικού και μαθητή που είναι κακούργημα δευτέρου βαθμού.

Πηγή: Nydailynews