18 Μαρτίου 2017

Κυριάκος Μητοστάκης: Η εντυπωσιακή γυναίκα που τον χαιρέτησε και τράβηξε τα βλέμματα [pic]

Στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ''Food Expo 2017'' βρέθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε όλα τα περίπτερα και συνομίλησε με όσους συμμετείχαν στην έκθεση... Ανάμεσα τους και η εντυπωσιακή γυναίκα που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία και αντάλλαξε χειραψία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να... αστράψουν.


Μετά την επίσκεψή του, ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε: "Με μεγάλη χαρά, επισκέπτομαι, σήμερα, τη σημαντική έκθεση “Food Expo”, όπου παραπάνω από 1.200 Έλληνες παραγωγοί - μεγάλοι, μεσαίοι, μικροί - προβάλλουν τα ιδιαίτερα προϊόντα τους, διεκδικώντας τη θέση που τους αξίζει - που μας αξίζει ως χώρα - στην παγκόσμια διατροφική αγορά.

Η εξωστρέφεια των προϊόντων της ελληνικής γης αποτελεί ένα πάρα πολύ σημαντικό στοίχημα για τη χώρα. Η σωστή τυποποίηση και σωστή προβολή των προϊόντων μας είναι αυτή, η οποία θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε θέσεις σε αγορές του εξωτερικού. Ταυτόχρονα, θα επιτρέψει και στις ελληνικές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν περισσότερες θέσεις απασχόλησης.

Για τη Νέα Δημοκρατία, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, αλλά και η στήριξη συνολικά της βιομηχανίας τροφίμων και ποτών - που είναι η φυσική μετεξέλιξη της πρωτογενούς παραγωγής - αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Πόσο μάλλον σε μια εποχή, όπου η μεσογειακή διατροφή, η ελληνική διατροφή, έχει αναγνωριστεί από όλους ως η πιο υγιεινή διατροφή, η οποία μπορεί να προλάβει μια σειρά από ασθένειες.

Συγχαρητήρια και πάλι στους διοργανωτές της “Food Expo”, εύχομαι καλή επιτυχία και εύχομαι του χρόνου με ακόμα περισσότερους εκθέτες".