31 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Αδωνις Γεωργιάδης: Aν δεν υπογραφεί η συμφωνία, η Ελλάδα θα καταστραφεί

Την άποψη ότι «αν δεν υπογραφεί η συμφωνία, η Ελλάδα θα καταστραφεί» εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή το νέο αδιέξοδο που καταγράφηκε αργά το βράδυ στις Βρυξέλλες.


«Αν υπογράφει η συμφωνία, η Ελλάδα δεν θα καταστραφεί, αλλά αν υπογραφεί με Τσίπρα θα παραμείνει στην παρακμή που ζούμε» πρόσθεσε. Αν δεν κλείσει τη συμφωνία αμέσως, ο πρωθυπουργός να κάνει εκλογές, αλλιώς θα πάρει όλη τη χώρα στο λαιμό του», είπε στο ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ .

Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε πως «αν χαθεί η 7η Απριλίου θα υπάρξει τεραστία κίνηση πανικού από το ελληνικό οικονομικό σύστημα» Ο Γιώργος Χουλιαράκης είχε προειδοποιήσει ότι ‘”πρέπει να κλείσουμε τώρα το Φεβρουάριο μια κακή συμφωνία παρά μια χειρότερη αύριο”. Να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας»

«Δώσαμε πολύ χρόνο στον Τσίπρα και κορόιδεψε όλους τους Έλληνες πολίτες (…) Η εορτή του Τσίπρα είναι η 1η Απριλίου… Είναι η πραγματική του γιορτή και θα είναι στους αιώνες των αιώνων», δήλωσε.

Τέλος επεσήμανε πως αν δεν υπάρξει συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο, μεσολαβεί το Πάσχα Ορθοδόξων και Καθολικών, πάμε για Μάιο και μετά πλησιάζουμε επικίνδυνα Ιούλιο για τη χρεοκοπία.